politisnik Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Γειά σας. Έχω εδώ και 2 μήνες OTE VDSL 30 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Στον υπολογιστή μου που είναι συνδεδεμένο το router μου καλωδιακά, έχω διαρκή timeouts σε downloading και χαμηλές ταχύτητες είτε σε torrent είτε σε downloading αρχείων. Όταν τρέχω το speed test όλα όμως δείχνουν καλά. Το πιο ΠΕΡΙΕΡΓΟ τώρα. Στον δεύτερο υπολογιστή που έχω στο σαλόνι και χρησιμοποιώ ως media player, η ταχύτητα downloading γίνεται στο maximum και χωρίς προβλήματα. (timeouts ή χαμηλές ταχύτητες). Έχει κανείς κάποια ιδέα για το τί μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ. Νίκος ΥΓ. Το μόντεμ είναι το κλασσικό Speedport που δίνει ο ΟΤΕ.
Λύση poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Λύση Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 α.δες οτι εχει το τελευταιο firmware .μην κοιταξεις μονο στο site του οτε γιατι συνηθως το τελευταιο δεν το βρισκες εκει.β.κανε Update τους drivers της καρτας δικτυου και κλεισε τα Firewall.εφοσον με αλλο Pc δεν στο κανει κατι στο Pc ισως να φταιει.αν εχεις και κανα λαπτοπ για τριτη δοκιμη θα ηταν μια λυση να δουμε εκει τι θα κανει.
politisnik Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Ήταν οι drivers της κάρτας δικτύου. Ευχαριστώ ΠΟΛΥ για την βοήθεια. Καλό Πάσχα!
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Ήταν οι drivers της κάρτας δικτύου. Ευχαριστώ ΠΟΛΥ για την βοήθεια. Καλό Πάσχα! μια χαρα.μην ευχαριστεις.τελος καλα ολα καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα