titanforce Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Γεια σας, θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας. Παιζω LoL κυριως και εχω παρατηρησει οτι εαν δεν παιξω ενα custom game εχω lags. Γιατι μπορει να συμβαινει αυτο; Να σημειωσω οτι το εχω παρατηρησει και σε αλλο παιχνιδι, το cs:go. Ευχαριστω!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 τι εννοεις?οτι αμα μπεις στο λολ και πας κατευθειαν να παιξεις ενα Normal game Θα χεις Lag ενω αν πρωτα παιξεις ενα custom μονος σου και μετα πας για normal θα εισαι οκ?
Xristaras12 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 πιθανό bottleneck στο σύστημα. απο τι αποτελείται το σύστημα σου;
titanforce Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 πιθανό bottleneck στο σύστημα. απο τι αποτελείται το σύστημα σου; intel pentium [email protected] coolermaster rs500w msi h81m-e33
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δεν εχεις θεμα με το συστημα,δοκιμασε να επικοινωνησεις με riot μηπως παιζει τπτ με την IP σου,ειχες φαει κανα ban chat?τπτ τετοιο?Μηπως σε βαλαν σε καμια μαυρη λιστα...
titanforce Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δεν εχεις θεμα με το συστημα,δοκιμασε να επικοινωνησεις με riot μηπως παιζει τπτ με την IP σου,ειχες φαει κανα ban chat?τπτ τετοιο?Μηπως σε βαλαν σε καμια μαυρη λιστα... Πιστευω οτι ενα τετοιο σεναριο ειναι αρκετα τραβηγμενο. Εξαλλου οπως ανεφερα το εχω παρατηρησει και στο cs:go.
Xristaras12 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 ανέβασε τον επεξεργαστή στα 4+GHz και δες πάλι εφόσον έχεις θέμα όταν έχει πολύ κόσμο η περιοχή κάτι δεν μπορεί να κάνει σωστό render. απο Ping πως πάς; κατέβασε το Msi afterburner,βάλε να σου δείχνει cpu και gpu load και δες τι τερματίζει όταν έχεις τα lag.
titanforce Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Στην επαρχια μενω, δεν εχει πολυ κοσμο η περιοχη που μενω. Απο ping ειμαι στα 58-60. Πιστευω οτι ειναι θεμα hardware. Εχω το afterburner. Να κανω πρωτα ενα μικρο oc στην καρτα και να δω πως παει΄;
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Βγάλε και ξαναβάλε το λολ απλά, είναι ένα από τα πιο ιδιότροπα online παιχνίδια πραγματικά. Ο επεξεργαστής σου είναι κάτι παραπάνω από αρκετός για την r7 250. Το σύστημά σου το έχει το λολ αέρα, άρα μια επανεγκατάσταση θα ήταν το παν.
titanforce Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Το εχω παρατηρησει ομως και στο cs go. Οποτε κατι παιζει με το hardware.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μάλλον δεν έχεις βάλει όλους τους drivers του συστήματος, αλλά παίζει και να χρειάζεσαι φορμάτ. Αν έχεις 32bit windows άλλαξέ τα με 64bit, γιατί αν έχεις από 4gb ram και πάνω, για να την βλέπουν όλη τα windows, πρέπει να βάλεις τα 64bit. Επίσης, αν δεν απατώμαι τα 4gb ram φτάνουν για το λολ, αλλά δεν φτάνουν για το cs go, τα 4gb ram πλέον δεν φτάνουν για τα σύγχρονα παιχνίδια. Ακόμα, αν έχεις ανοιχτό chrome και άλλα πράγματα όσο παίζεις csgo και λολ, μην απορείς γιατί έχεις crashes, θα φουλάρει η ραμ στα σίγουρα. Επίσης, στο csgo σίγουρα θα φουλάρει και ο cpu με ανοιχτό chrome και άλλα προγράμματα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δοκιμασε και ενα repair απο το launcher Πριν το Unistall!
titanforce Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δηλαδη τι προτεινεις; Μάλλον δεν έχεις βάλει όλους τους drivers του συστήματος, αλλά παίζει και να χρειάζεσαι φορμάτ. Αν έχεις 32bit windows άλλαξέ τα με 64bit, γιατί αν έχεις από 4gb ram και πάνω, για να την βλέπουν όλη τα windows, πρέπει να βάλεις τα 64bit. Επίσης, αν δεν απατώμαι τα 4gb ram φτάνουν για το λολ, αλλά δεν φτάνουν για το cs go, τα 4gb ram πλέον δεν φτάνουν για τα σύγχρονα παιχνίδια. Ακόμα, αν έχεις ανοιχτό chrome και άλλα πράγματα όσο παίζεις csgo και λολ, μην απορείς γιατί έχεις crashes, θα φουλάρει η ραμ στα σίγουρα. Επίσης, στο csgo σίγουρα θα φουλάρει και ο cpu με ανοιχτό chrome και άλλα προγράμματα. παρεπιπτωντος εχω 64αρια. 1
TheELF Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Εξήγησε τι εννοείς με το lag,πέφτουν τα fps,έχεις κωλυματάκια (ή απλά σου πέφτει η γραμμή έχεις μικρό αποσυνδέσεις και δεν φταίει ο εξοπλισμός σου; ) Τα 4gb είναι αρκετά και αν πέσεις σε κάποιο παιχνίδι όπου δεν είναι αρκετά (dying light) θα σου βγάλουν μήνυμα τα windows. Άνοιξε την διαχείριση εργασιών με το παιχνίδια σε παράθυρο και δες αν παίζει τίποτα παράξενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα