aris1986 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Πήγα και το είδα χτες στην πρεμιέρα. Έχω μια ερώτηση σε ποια φάση των γυρισμάτων πέθανε ο Paul walker. Δηλαδή από ποτέ και μετά μετά βάλανε cgi και ντουμπλαρισμα. Έκαναν καλή δουλειά πάντως. Επίσης στο επόμενο θα παίζει ο ξανθός από το Tokyo drift μάλλον; ο Statham θα ελευθερωθει από τον αδερφό του μάλλον κτλπ.
oneofthem Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δηλαδή από ποτέ και μετά μετά βάλανε cgi και ντουμπλαρισμα. το πότε και μετά, στην παραγωγή δεν έχει σχέση με το πότε και μετά στην ταινία οπότε μόνο αν βγει στο internet λίστα με τις συγκεκριμένες σκηνές θα έχεις μια ιδέα, εξάλλου στην προκειμένη περίπτωση έγιναν και αλλαγές στο σενάριο δεν ξέρω αν ισχύει κι εδώ γιατί δεν υπάρχει κανόνας αλλά στις α' ταινίες δράσης που είναι περίπλοκη η παραγωγή συνήθως ξεκινούν να γράφουν τις σκηνές που συμμετέχουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές και ολοκληρώνουν το μεγαλύτερο μέρος αρκετά σύντομα ανάλογα και με τις τοποθεσίες ενώ αργότερα γυρνάνε πχ εξωτερικές σκηνές με τους κομπάρσους επειδή όμως τα εξωτερικά γυρίσματα κοστίζουν και χρειάζονται και μερικά δευτερόλεπτα με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές τότε παρότι αυτοί έχουν τελειώσει το μεγαλύτερο κομμάτι των γυρισμάτων τους από την αρχή των γυρισμάτων επανέρχονται για να γράψουν και αυτή μια ατάκα ή μια έκφραση σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία και αυτό ήταν οπότε μπορεί κάποιος να έχει γράψει το 99% της συμμετοχής που έχει σε μια ταινία στους πρώτους μήνες αλλά να μην μπορούν να αξιοποιηθούν γιατί δεν έγραψε μερικά δευτερόλεπτα που ήταν να γραφούν αργότερα και συνδέουν όλα τα υπόλοιπα μεταξύ τους με λίγα λόγια, μπορεί οι σκηνές να είναι 2, 3 δευτερόλεπτα όλες μαζί edit: πάντως από όσο βλέπω τα αδέρφια του, για τον ένα από τους δύο, με καλό makeup και αποτρίχωση θα είναι πολύ δύσκολο να τον ξεχωρίσεις
oneofthem Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 δεν είμαι fan αλλά τα έσπασε όλα μιλάμε... all things considered (συμπεριλαμβανομένου του είδους της ταινίας αλλά διαβάστε και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες στο άρθρο) παίζει να είναι το πιο επιτυχημένο άνοιγμα στο σύγχρονο κινηματογράφο, πραγματικά hats off έβγαλε ότι βγάζουν οι υπόλοιπες σε όλη την προβολή, μόνο με το άνοιγμα και μάλιστα δεν περιλαμβάνει χώρες όπως ρωσία, κίνα κτλ http://variety.com/2015/film/news/box-office-furious-7-debuts-to-384-million-globally-1201466599/ από την άλλη βέβαια μετράει και αυτό που έγινε με το πρωταγωνιστή
arxaggelos Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Επειδή έχω δει μόνο τα πρώτα 2, και πραγματικά δεν έχω καμία διάθεση να δω τα ανάμεσα, είναι σχετικά "αυτόνομη" η ταινία ή τσάμπα τον χρόνο μου θα χάσω; Έλεγα να το δω γιατί έχει καλά reviews για το είδος του.
aris1986 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Πολυ ψευτικη ταινια με αυτα που εγιναν παντως, λες και εβλεπα transformers μια δοση. Ειπαμε, ποτε δεν ματωναν οι πρωταγονιστες, ολοι πολεμικες τεχνες ηξεραν λες και εβλεπα mortal kombat. Τα fast n furious αρχισαν κοντραδικα και να κηνυγανε φορτηγα με dvd players τωρα το ποηγαν σε αλλο επιπεδο το εκαναν "διαστημικο".. Εξαιρουνται τα 1,2 και 3 tokyo drift (που ειναι ενδιαμεσα 6/7)!
Bspus Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Ερωτηση για οσους εχουν δει και το πρωτο Fast and the furious. Για καθε ενδεχομενο το βαζω σε spoiler O χαρακτηρας της Michelle Rodriguez δεν ειχε πεθανει στο πρωτο? Το εξηγουν καθολου?
king2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Ερωτηση για οσους εχουν δει και το πρωτο Fast and the furious. Για καθε ενδεχομενο το βαζω σε spoiler O χαρακτηρας της Michelle Rodriguez δεν ειχε πεθανει στο πρωτο? Το εξηγουν καθολου? Στο 4 δείχνει οτι πεθαίνει αλλά στο 6 την ανασταινουν και δείχνουν οτι δεν πεθανε.
Bspus Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Α καταλαβα, σαν τον kenny mckormick ειναι η rodriguez σε αυτη τη σειρα 1
speedman_26 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Ειχε πολυ δραση αλλα οι σκηνες που δειχνουν μονο υπερηρωες τα κανουν και εχει χανει το ρεαλισμο η ταινια σε πολυ μεγαλο βαθμο.
Bourdoulas Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Fast and Furious και ρεαλισμός δεν πάνε στην ίδια πρόταση.
Rabican Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 για μενα απο το 4 και μετα ειναι απλα action movies που εχουν ως θεμα τα αυτοκινητα. το underground street racing στοιχειο που ειχαν το 1 κατα βαση και λιγοτερο το 2 και το 3 δεν υπαρχει πλεον. παρολαυτα for the old times (εχω δει καμμια 40αρα φορες το πρωτο σε φαση να ξερω ατακες απεξω), θα τα δω ολα, οσα και αν βγουν... 2
Calexako Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Καλησπέρα παιδιά,έχω ένα blog που ερασιτεχνικά γράφω κριτικές ταινιών (Buddy Movie Night Reviews). Στόχος είναι να γράφω μικρά και περιεκτικά review που να τονίζω τα θετικά και τα αρνητικά μιας ταινίας μέσω της ματιάς ενός casual viewer. Άλλωστε έχουμε πολλοί αναρωτηθεί ποιά ταινία να δούμε αν μαζευόμαστε ως παρέα σπαταλώντας ώρες μαλώνοντας,ψάχνωντας στο imdb,βλέποντας reviews και trailer στο youtube. ΑΠοφάσισα να βοηθήσω στο θέμα αυτό με review σφηνάκια. Έχω και το αντίστοιχο θέμα στο forum μας.Ανεβάζω την κριτική μου για το F&F 7 ελπίζοντας να σας λύσει μερικές απορίες για την ταινία. Κάθε κλικ στο link στο τέλος καθώς και καθε σχολιο με βοηθάει να συνεχίσω την προσπάθεια μου!To Fast&Furious franchise έχει ακολουθήσει μία από τις πιο παράδοξες πορείες στην ιστορία του σινεμά. Ξεκίνησε συνδυάζοντας τους αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτων και την ζωή των συμμοριών στο Los Angeles και σήμερα έχει καταλήξει, στην 7η ταινία του franchise να αφορά πρακτικά μία ομάδα υπερηρώων με αυτοκίνητα. Η ταυτόχρονη αλλαγή χαρακτήρα των ταινιών αλλά και πολλών από τους πρωταγωνιστές κατά τη διάρκεια των ετών όχι μόνο δεν ξενερώνει τους οπαδούς της σειράς αλλά προσελκύει συνεχώς καινούργιους. Προσθέτοντας στο μίγμα και τον (σαφέστατα πρόωρο και ατυχή) θάνατο της "ψυχής" του Fast&Furious, Paul Walker, το παγκόσμιο ενδιαφέρον και οι προσδοκίες για την 7η ταινία ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Να την δείτε γιατί: Γιατί είναι η απόλυτη guy movie (γυναίκες, αμάξια και εκρήξεις με αυτή τη σειρά) Ο χειρισμός του θανάτου του Paul Walker είναι εξαιρετικός και σίγουρα θα σας συγκινήσει Ο Jason Statham παίρνει την σκυτάλη ως ο κακός της ιστορίας με εξαιρετικά αποτελέσματα. Να μην την δείτε αν: Περιμένετε να δείτε οτιδήποτε κατ' ελάχιστο ρεαλιστικό στην ταινία. Είναι πρακτικά μία super-hero movie. Κάνει για βράδυ παρέας;Όπως γίνεται κατανοητό απότα χρήματα που έχει βγάλει έως σήμερα στο box office (9/4/2015) σε λιγότερο από μία εβδομάδα κυκλοφορίας (490 εκ. δολλάρια) το Furious 7 είναι η απόλυτη buddy movie του Απριλίου. Συστήνετται να την δείτε οπωσδήποτε. Άλλωστε αν γνωρίζετε το franchise ξέρετε και τι να περιμένετε.Το link για το blog μου όπου εχω αρκετά ακόμα reviews και αφιερώματα. Κάθε κλικ αλλά και παρατήρηση θα με βοηθούσε!http://buddymovienight.blogspot.gr/
InfernoN Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Επειδή έχω δει μόνο τα πρώτα 2, και πραγματικά δεν έχω καμία διάθεση να δω τα ανάμεσα, είναι σχετικά "αυτόνομη" η ταινία ή τσάμπα τον χρόνο μου θα χάσω; Έλεγα να το δω γιατί έχει καλά reviews για το είδος του. μην δεις tokyo drift αλλα πρεπει να χεις δει τα υπολοιπα
aris1986 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 To πρωτο για μενα που σε βαζει στο τρυπακι, βεβαια και το πιο νορμαλ γιατι κλεβουν dvd οι ανθρωποι οχι σαν τα αλλα. Και μετα μην σας πω και 1ο βαζω σε προτιμηση το tokyo drift, πραγματικα κοντραδικο... Τα αλλα απλα ειναι επιστημονικης φαντασιας σαν το james bond, τους avengers και τα transformers.
speedman_26 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Εμενα μου αρεσαν το πρωτο φυσικα και το tokyo drift αλλωστε οι σειρα εγινε γνωστη για αυτο. τα υπολοιπα τα ειδα απο περιέργεια απολειεται να τα ξανα δω το πρωτο το εβλεπα ανετα πολλες φορες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα