akis_supernatural Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 και στο κατω κατω δε θελω να το φτιαξω!!! εγω ηξερα οτι θα επαιρνα ενα κινητο σε αριστη κατασταση εκτος απο ενα κουμπι!!! και ενω το εβρισκα πολυ φθηνοτερα προτιμησα να το παρω απο αυτον επειδη ειχε πολλες θετικες αξιολογησεις.... που να ξερα!!! και τυ ειπα να ψαξει στο google γιατι ειναι πολυ συνηθισμενο προβλημα στο εν λογω κινητο.... αλλα αυτος μου λεει οτι εγω το εκανα!! ενω του εστειλα μηνυμα αμεσως με το που το πηρα και ειδα οτι δεν εχει wifi!!! και η απαντηση του ηαν οτι δεν ξερω απο iphone και οτι πρεπει να το αφησω πανω στο ρουτερ για 20 λεπτα να ψαχνει δικτυα και κατι τετοια... λες και πρωτη φορα ειχα κινητο και iphone,, εχω απο την τριτη που το παρελαβα του στελνω συνεχεια μηνυματα και δεν καταλαβαινει! ειλικρινα δεν αντεχω αλλο μου εχουν σπασει τα νευρα!
AiWaaa Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δεν θα βρεις το δικιο σου με το να να ανοίγεις θεμα η θα τα βρείτε μεταξύ σας η θα πας μεσω δικαστηρίων. Επίσης θα κανω τον δικηγόρο του διαβόλου αλλα πραγματικά δεν μπορούμε να ξέρουμε σαν φόρουμ πως ηταν το κινητό οταν το πήρες εαν το προκάλεσες εσυ η εαν στο έδωσε ετσι. Καλή τυχη σου εύχομαι και υπομονή
akis_supernatural Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δεν θα βρεις το δικιο σου με το να να ανοίγεις θεμα η θα τα βρείτε μεταξύ σας η θα πας μεσω δικαστηρίων. Επίσης θα κανω τον δικηγόρο του διαβόλου αλλα πραγματικά δεν μπορούμε να ξέρουμε σαν φόρουμ πως ηταν το κινητό οταν το πήρες εαν το προκάλεσες εσυ η εαν στο έδωσε ετσι. Καλή τυχη σου εύχομαι και υπομονή μπορειτε να ξερετε πως ηταν το κινητο γιατι εχω κρατημενα τα μηνυματα που του εστειλα... του εστειλα αμεσως μολις το πηρα γιατι ειδα οτι το wifi ειχε προβλημα...επσης του εστειλα και βιντεακι που δειχνει το προβλημα καθως φαινεται και το ιμει του κινητου.... εκτος αν ξερεις καποιον τροπο να καψω το τσιπακι του wifi μονο μου σε 5 λεπτα... ειλικρινα αν ξερεις πεσ το μου και θα σε παραδεχτω...
AiWaaa Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δεν ειπα οτι το εκανες εσυ κατι απλα ειπα οτι σε κατι τετοιες περιπτωσεις μεσα απο ενα φορουμ δεν θα καταλαβουμε ποτε ποιος φταιει γιατι ο πωλητης και ο αγοραστης θα λεει ο καθενας τα δικα του. Προσωπικα δεν ξερω καποιον τροπο και παλι καλη τυχη και υπομονη
akis_supernatural Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 παντως τον καλεσα τον πωλητη να ερθει εδω να πει τη γνωμη του αλλα ενω ηταν τοση ωρα μεσα μου ειχε στειλει το μηνυμα που εγραψα πριν μετα δεν απαντησε και τωρα βγηκε... τεσπα εγω του εστειλα αν θελει να μου δωσει τα λεφτα για την επισκευη του wifi και να κλεισει το θεμα... οχι οτι θα ειναι ενταξει γιατι μου ειπε ψεμματα και πιο πολυ με πειραζει που δεν το παραδεχεται! οσων αφορα τα αλλα προβληματα με τις βιδες λυνονται θα βρω απο ebay να τις βαλω.... αλλα τουλαχιστον να μου καλυψει το οικονομικο οσων αφορα την επισκευη του wifi ....
zio10 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Με 20€ δεν υπάρχει περίπτωση να σου αλλάξει κανείς τσιπάκι wifi πάντως. Με τόσα λεφτά το πολύ να σου κάνουν μια επισκευή στο ίδιο (να το ζεστάνουν ουσιαστικά) και όσο κρατήσει...
sofaplain Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Θα σου προτεινω,μιας και αναφερεσαι χωρις την αδεια μου σε μενα,να παρεις πρωτα την την συμβουλη του πατερα σου του δικηγορου πριν αρχισεις να με συκοφαντεις δημοσιως,αν και ειναι πλεον αργα. Το ποιος ειμαι εγω και το ποιος εισαι εσυ οσο αφορα το insomnia το αποδεικνυουν οι αξιολογησεις μας. Το ποιος εχει δικιο οσο αφορα τη συγκεκριμενη περιπτωση θα το βρουμε εκτος insomnia.Τα στοιχεια μου σου ειναι ηδη γνωστα και εχεις καθε δικαιωμα να διεκδικησεις με οποιοδηποτε τροπο πιστευεις καλυτερο το δικιο σου. Παραθετω και το τελευταιο μηνυμα που σου εστειλα επειδη μαλλον δεν το ελαβες υποψην σου: " Λοιπον,επειδη το δουλεμα παει συννεφο... 1)Στην αρχη μου ειπες οτι δεν ανοιγει καθολου το wifi, μετα μου ειπες οτι τελικα ανοιγε αλλα δεν εβρισκε δικτυα, και σημερα μου λες οτι βρισκει δικτυα αλλα μετα απο λιγο αποσυνδεεται! 2)Το ποιος λεει ψεματα το δειχνουν οι αξιολογησεις μου(76 αξιολογησεις με 75 θετικες και μαλιστα με παρα πολυ καλα σχολια) 3)Εσυ με 11 αξιλογησεις(2 αρνητικες-2ουδετερες) να κατηγορησεις εμενα στο φορουμ?αστειο μου φαινεται. Μαλλον κατι προσπαθεις να στησεις με αγοραπωλησιες κινητων αλλα δεν σου καθεται 4)Ειχα σκοπο επειδη μαλλον εισαι πιτσιρικας να σου στειλω μερικα χρηματα να φτιαξεις το wifi και να κανω το μαλακα οτι δηθεν δεν εχω καταλαβει οτι με δουλευεις.Αφου θελεις ομως να το πεις στον πατερα σου το νομικο,πες το και καντε μου μυνηση! να πληρωσετε και τα διαφυγοντα κερδη μου,και την συκοφαντικη δυσφημηση να τελειωνουμε.Τα στοιχεια μου σου ειναι ηδη γνωστα.... Υ.Γ. ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ.ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΕΣ ΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ."
akis_supernatural Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 ναι ειδα και τον αλλον που σου αφησε αρνητικη αξιολογηση... και επειδη εδω το παιζεις πολυ ηρεμος κοιταξτε τι μου εστειλε... μου αφηνεις αρνητικη αξιολογηση, ανοιγεις θεμα στο φορουμ που με κατηγορεις, και στο τελος μου ζητας λεφτα?????????????????????????? κατι δεν παει καλα με σενα φιλε,κοιταξε το οσο ειναι καιρος. Με 20€ δεν υπάρχει περίπτωση να σου αλλάξει κανείς τσιπάκι wifi πάντως. Με τόσα λεφτά το πολύ να σου κάνουν μια επισκευή στο ίδιο (να το ζεστάνουν ουσιαστικά) και όσο κρατήσει... ετσι ειναι! οπου ρωτησα θελουν 90 ευρω... το καλο ειναι εγω του εδωσα τα λεφτα αυτος που εδωσε το χαλασμενο αλλα κατα τα αλλα εγω θελω να κανω κομπινα! χααχαχχαχαχαχαχαχχ και επιτελους πες μου δημοσια!!! (αναφερμαι στον πωλητη) πως χαλασα εγω το τσιπακι του wifi μεσα σε 5 λεπτα απτη στιγμη που το πηρα!!! μπορεις να μου το εξηγησει??? τιποτε αλλο δε θελω! μονο αυτο! πες μου!!! πως γινεται να χαλασω εγω το τσιπακι του wifi μεσα σε 5 λεπτα!!!!! πεσ μου!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Λυπόμαστε πολυ εάν μια συναλλαγή δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν και τα δυο μέρη. Το forum δεν ειναι πλέον το πεδίο για να λυθεί η οποία διαφορά. Ως προς το forum, οι αξιολογήσεις αρκούν. Τα υπόλοιπα θα πρεπει να λυθούν εκτός forum. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις