Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα! πηρα μεταχειρισμενο ενα phone 4 απο πωλητη με 73 αξιολογησεις... δεν ξερω αν μου επιτρεπεται να πω το ονομα του...με το που φτανει δυστηχως εχει θεμα με το wifi του... φυσικα ο πωλητησ δεν το αναγνωριζει και υποστηριζει οτι εγω θελω να κανω καποια κομπινα με iphone... τεσπα..
το προβλημα ειναι οτι καποιες φορες το κουμπι ειναι γκρι και δεν μπορω να το ενεργποιησω και οταν ξεκολλαει και ενεργοποιειται το μονο που κανει ειναι να ψαχνει για δικτυα χωρις να βρισκει κανενα.... μονο μια φορα συνδεθηκε με το wifi μου και μετα απο λιγο αποσυνδεθηκε και τα ιδια παλι... 

του εστειλα μεχρι και βιντεακι και το μονο που μου λεει οτι εχει τοσες θετικες αξιολογησεις και δεν μπορω να του κανω τιποτα!! εννοειται εχω κρατημενη τη συνομιλια μας! μπορω να κανω κατι?

• Super Moderators
Δημοσ.

Αρνητική αξιολόγηση, όπως έχεις κάθε δικαίωμα εφόσον ολοκληρώθηκε η συναλλαγή.

Φαντάζομαι μπορείς να κινηθείς και νομικά, αλλά εδώ θες συμβουλή δικηγόρου.

Δημοσ.

ο πατερας μου ειναι δικηγορος!!! και μου ειπε να το κινηγυσουμε! και του το ειπα μαλιστα αλλα προτιμω να το λυσουμε το θεμα και να μην τραομαστε στα δκαστηρια.... επισης του ειπα οτι θα βγω στα forum και το μονο που μου λεει οτι εγω εχω τοσες θετικες εσυ καμια ποιον θα πιστεψουν??

για να βαλω αρνητικη θελω να το αφησω ακομη γιατι εχει ολο θετικες και δε θελω να τυ το χαλασω ακομη....

επισης εχουμε τοσες μερες που μιλαμε και του λεω το προβλημα μου και παει να με βγαλει τρελο οτι εγω το εκανα και κατι τετοια!!! αν ειναι δυνατον πως να χαλασω το τσιπακι του wifi? και μαλιστα του εστειλα μηνυμα μεσα σε 20 λεπτα απο τη στιγμη που το παρελαβα!!!

δεν ανεφερα και το αλλο! μετα πηγα σε τεχνικο να ανοιηουμε το πισω καπακι επειδη δεν ειχα κατσαβιδι σπιτι και με το που το ανοιγουμε βλεπουμε οτι λειπουν 5 βιδες! και οταν του το ειπα μου λεει δεν ξερω τιποτα και οτι μνο αλλαγη μπαταριας ειχε κανει! πραγματικα αν το δειτε εσωτερικα ειναι πολυ ταλαιπωρημενο!

μπορω να δημοσιευσω τη συνομιλια ή τ ονομα του? δεν ξερω τι να κανω ειλικρινα!

Δημοσ.

καντο factory reset αν ειναι και update αν δεν σιαξει τοτε το κοστος ειναι γυρω στο 20αρικο ,τωρα αγωγη και τετοια δεν ξερω αν περνει αλλα νομιζω οτι το κοστος θα ναι περισοτερο.

Δημοσ.

το εκανα restore απο το itunes και δεν εφτιαξε... μαλιστα λιγο πριν ολοκληρωθει μου εβγαλε ενα σφαλμα που οσο εψαξα εχει να κανει με χαλασμενο τσιπακι του wifi... τι επιδιορθωση θελει? γιατι οσο εψαξα μου ειπαν τιμες γυρω στο 90 ευρω για να μου το φτιαξουν...

επειδη ειδα οτι και σε αλλα θεματα οτι αναφερουν τα ονοματα... το μελος ειναι αυτος...http://www.insomnia.gr/user/253527-sofaplain/

sofaplain.... 

• Super Moderators
Δημοσ.

Στείλε μια αναφορά για την αγγελία σε κάθε περίπτωση, να το δούμε. 

Όπως σου είπα, η πρώτη σου κίνηση και η μόνη που μπορείς να κάνεις στο πλαίσιο του insomnia, είναι αρνητική κριτική. 

Δημοσ.

Αρνητικη αξιολογηση και απο αλλο μελος εδω μεσα..

Μαλλον δεν ειναι και τοσο εμπειστος..

Δυστυχώς ο Νίκος αποδείχτηκε αναξιόπιστος και μάλιστα για το φοβερό ποσό των 20 ευρώ. Μου έστειλε ένα τροφοδοτικό που δεν δούλευε, κατόπιν υποσχέθηκε ότι θα στείλει το σωστό αλλά δεν το έστειλε ποτέ και όταν του ζήτησα να μου επιστέψει τα χρήματα, μου είπε να το στείλω πίσω με αντικαταβολή, πράγμα που έκανα, αλλά δεν πήγε ποτέ να παραλάβει το δέμα. Εκτός από τα 20 ευρώ, πλήρωσα και 2 φορές μεταφορικά. Τώρα σταμάτησε να απαντάει στα μηνύματα και ούτε σηκώνει το τηλέφωνο. Εύχομαι τα 20 ευρώ που μου πήρε, να του λύσουν πολλά οικονομικά προβλήματα.

Δημοσ.

το εκανα restore απο το itunes και δεν εφτιαξε... μαλιστα λιγο πριν ολοκληρωθει μου εβγαλε ενα σφαλμα που οσο εψαξα εχει να κανει με χαλασμενο τσιπακι του wifi... τι επιδιορθωση θελει? γιατι οσο εψαξα μου ειπαν τιμες γυρω στο 90 ευρω για να μου το φτιαξουν...

επειδη ειδα οτι και σε αλλα θεματα οτι αναφερουν τα ονοματα... το μελος ειναι αυτος...http://www.insomnia.gr/user/253527-sofaplain/

sofaplain.... 

μην το πας σε επισημη αντιπροσωπεια παρτο σε κανεναν συνοικιακο που ασχολειται απο οτι ξερω πανω απο 20-30 δεν παει,εδω οθονη σου αλλαζουν με 70ε

Δημοσ.

Στείλε μια αναφορά για την αγγελία σε κάθε περίπτωση, να το δούμε. 

Όπως σου είπα, η πρώτη σου κίνηση και η μόνη που μπορείς να κάνεις στο πλαίσιο του insomnia, είναι αρνητική κριτική. 

που να στειλω αναφορα?

Αρνητικη αξιολογηση και απο αλλο μελος εδω μεσα..

Μαλλον δεν ειναι και τοσο εμπειστος..

Δυστυχώς ο Νίκος αποδείχτηκε αναξιόπιστος και μάλιστα για το φοβερό ποσό των 20 ευρώ. Μου έστειλε ένα τροφοδοτικό που δεν δούλευε, κατόπιν υποσχέθηκε ότι θα στείλει το σωστό αλλά δεν το έστειλε ποτέ και όταν του ζήτησα να μου επιστέψει τα χρήματα, μου είπε να το στείλω πίσω με αντικαταβολή, πράγμα που έκανα, αλλά δεν πήγε ποτέ να παραλάβει το δέμα. Εκτός από τα 20 ευρώ, πλήρωσα και 2 φορές μεταφορικά. Τώρα σταμάτησε να απαντάει στα μηνύματα και ούτε σηκώνει το τηλέφωνο. Εύχομαι τα 20 ευρώ που μου πήρε, να του λύσουν πολλά οικονομικά προβλήματα.

αποτι φαινεται ναι.... για το θεμα οτι λειπουν βιδες ουτε καν μου εχει απαντησει!!

μην το πας σε επισημη αντιπροσωπεια παρτο σε κανεναν συνοικιακο που ασχολειται απο οτι ξερω πανω απο 20-30 δεν παει,εδω οθονη σου αλλαζουν με 70ε

θα παω να ρωτησω αλλα πες μου λιγο αναλυτικα τι εργασια θα κανει για να το φταξει...

το θεμα δεν ειναι να το φτιαξει.

το θεμα ειναι οτι το πουλησε χαλασμενο , ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ του αγοραστη.

μα και εγω αυτο του ειπα να μου δωσει τα λεφτα πισω και να του το στειλω πισω!!! αλλα μου λεει οτι σχεδιαζω καποια κομπινα λεει με iphone!!! ελεος!!!

εγω τωρα τι να το κανω χωρις wifi???? σιγουρα το ηξερε!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

που να στειλω αναφορα?

[...]

Η αγγελιά έχει επιλογή αποστολής αναφοράς. Στείλε την αναφορά να υπάρχει, θα την δουν οι αρμόδιοι σε πρώτη ευκαιρία.

Μέσω insomnia δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο από αρνητική αξιολόγηση. 

Δημοσ.

ο ανθρωπος δεν το παραδεχεται!!! τωρα μου γραφει 

pes mou ti kano?

sou esteila ena APSOGO thlefono

kai  tora akouo oti leipoun bides oti den doulevei to wifi ktl..

ti thes na kano?????

τον προσκαλεσα να ερθει εδω να το λυσουμε ολοι μαζι το θεμα....

•  
Δημοσ.

προβλεπεται να γινει flame war οπως και να χει ,το τι θα κανουν ειναι να σου αντικαταστησουν το τσιπακι του wifi ,

Δημοσ.

αντε να βρω τεχνικο να ξερει να τ κανει αυτο χωρις να το καταστρεψει....  παιδια το κινητο ειναι εσωτερικα σε αθλια κατασταση! και το μονο που μου λεει ειναι οτι το μονο που εκανε ηταν να αλλαξει μπαταρια .... εριξα τρελο γελιο!!! αν το δειτε και εσει εσωτερικα θα ριξετε τρελο γελιο!!

Δημοσ.

αντε να βρω τεχνικο να ξερει να τ κανει αυτο χωρις να το καταστρεψει....  παιδια το κινητο ειναι εσωτερικα σε αθλια κατασταση! και το μονο που μου λεει ειναι οτι το μονο που εκανε ηταν να αλλαξει μπαταρια .... εριξα τρελο γελιο!!! αν το δειτε και εσει εσωτερικα θα ριξετε τρελο γελιο!!

αν το ανοιξες μονος σου χανεις το δικαιο σου παντως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...