kallair Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 ο διακοπτης πανω εχει ενα σχεδιαγραμμα λογικα. αν ναι, στειλε το μια φωτο.
Locke_John Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Σε πλυντήριο άνω φόρτωσης, που δε ζεσταίνει το νερό πλύσης κ κολλάει ο διακόπτης προγράμματος (με χειροκίνητο πείραγμα, καμία δεκαριά φορές, συνεχίζει κ ολοκληρώνει το πρόγραμμα) ,ίσως θέλει αλλαγή αντίστασης; Κόστος ελέγχου κ αλλαγής από τεχνικό, περίπου;
isay Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εξαρταται απο το πλυντήριο, την ευκολία προσβασης στα σημεία επισκευής και τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών (αυθεντικών και ιμιτατιον). Μπορεί να ειναι και η πλακέτα (για την αντισταση) Κάλεσε μερικους τοπικους τεχνιτες και ρώτα με βαση το μοντελο. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από isay
czarjuly Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Μετα απο 13 χρονια που του επινα το αιμα με το καλαμακι και το δικο μου το πλυντηριο ενα trenton wt42 αγορασμενο 99 ευρω απο το παλαι ποτε carrefour αρνειται πεισματικα να ξεκινησει οταν πατας την εναρξη και αναβοσβηνει κοκκινο λαμπακι. Καμια φορα τωρα τελευταια που μου παρουσιαζει το προβλημα βαζοντας και βγαζοντας πολλες φορες το καλωδιο του ρευματος στην πριζα ακουγοταν ενα κτακ ( μαγνητικη βαλβιδα;) και ξεκινουσε Εχω παραγγειλει καινουργιο αλλα θα αργησει να μου ερθει (πανω απο μια βδομαδα) μηπως να φωναζα τεχνικο για να του δωσω μια παραταση ζωης ή να το αφησω να πεθανει στην ησυχια του;
Locke_John Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 27/6/2019 στις 12:08 ΠΜ, isay είπε Εξαρταται απο το πλυντήριο, την ευκολία προσβασης στα σημεία επισκευής και τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών (αυθεντικών και ιμιτατιον). Μπορεί να ειναι και η πλακέτα (για την αντισταση) Κάλεσε μερικους τοπικους τεχνιτες και ρώτα με βαση το μοντελο. Μια πρώτη προσφορά που πήρα, είναι 30€ σύνολο κόστους μαζί με εργασία κτλ. (18€ κόστος αντίστασης). Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από Locke_John
Krusty Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το πλυντήριο μου άρχισε να ταλαντώνεται πάρα πολύ και να κινείται ξαφνικά όταν δούλευε. Βρήκα κάτω από τον πάτο του στα πλακάκια, αυτό το ελατήριο σπασμένο στα δύο από την πολύ σκουριά (φώτο 3). Δεν πρέπει να είναι ελατήριο που κρατάει τον κάδο με το σασί του πλυντηρίου γιατί έχει μικρό πάχος. Από που ακριβώς όμως συνδέονται και πώς μπορώ να βρω ανταλλακτικά; Ίσως στην αντιπροσωπία; Είναι περίπου 40εκ μακρυά. Το πλυντήριο είναι Bosch WFL 2050 του 2003. Τελικά ίσως είναι και από το λάστοιχο στην πόρτα του πλυντηρίου: https://www.ebay.co.uk/itm/Bosch-WAE24364GB-19-Inner-Retaining-Door-Seal-Spring-Clamp-Washing-Machine-Part/253046949782?hash=item3aeac60796:g:8nYAAOSwjOdZahpv Τελικά βρήκα ακριβώς τί είναι το παραπάνω σπασμένο σε δύο μέρη ελατήριο. Σισφίγει το λάστοιχο του κάδου αλλά εσωτερικά και όχι εξωτερικά. Πολύ καλό εκπαιδευτικό βίντεο το παρακάτω: Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από Krusty
Krusty Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικά για το άλλαγμα του ελατηρίου (ή "καλτσοδέτα") του λάστιχου πάνω στο τύμπανο δεν χρειάζεται η αφαίρεση της μπροστά όψης του πλυντηρίου όπως στο παραπάνω βίντεο. Σπρώχνοντας το λάστιχο προς τα μέσα στον κάδο και με την βοήθεια μιας γκριπ σκύλας μαγκώνοντας ένα σημείο μπορούμε να περάσουμε το ελατήριο γύρω-γύρω, αφού το έχουμε τεντώσει μια-δυο φορές πριν. Ίσως το υγρό πιάτων να βοηθάει και σαν λιπαντικό. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2019 από Krusty
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα