Liverpool89 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Καλα παντως κακα τα ψεμματα.αν.χρειαζεται να γινουν ολα αυτα δικαιολογημενα τα λεφτα. Εγω θα επαιρνα καινουργιο στην θεση σου. Και θα το.κρατουσα αν επιαναν τα χερια μου θα το επιχειρουσα μονος μου, να δω αν μπορω...
MT60RS Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Ρε παιδιά χάλασε και το δικό μας προχθές και ήρθε μάστορας να το δει και λέει ότι είναι ρουλεμαν και ότι για να το κάνει θέλει 150 μόνο για τα ρουλεμαν και ένα πενηντάρη η δουλεία και ενώ και εγώ ξέρω ότι τα ρουλεμαν είναι φθηνά του ρωτάω γιατί είναι τόσο ακριβά ? και μου λέει γιατί ο κάδος είναι fix (απ' ότι κατάλαβα είναι όλα μαζί ???) γι' αυτό . Μας δουλεύει λέτε ? Υ.Γ το πλυντήριο είναι 3ετιας whirlpool .... καπου απο πισω εχει ενα ταμπελακι με τον κωδικο. Βγαλε φωτο. Αν δεν εισαι σιγουρος για το ποιο ειναι, βγαλτα ολα. εχεις φωτο απο τη ζημια; Ο μαστορας το ανοιξε ή το απλα το ακουσε; Τι αλλο σου ειπε; Υπαρχει μια περιπτωση (αν ειχε την ζημια καιρο και δεν εδινες σημασια) να εχει χαλασει το ρουλεμαν τοσο πολυ, που αρχισε να χαλαει και την φωλια γυρω του που εδραζεται. Η φωλια μπορει να ειναι το ιδιο κομματι με τον καδο. Αν εκεινο το σημειο εχει υλικο που να περισσευει για φαγωμα (και να εχει μετα την απαιτουμενη αντοχη), ισως να μπορει να φτιαχτει με τορνο. τσεκ εδω http://appliancejunk.com/forums/?topic=123.0 Ο μαστορας ειναι απο το μαγαζι που το αγορασες; Πολλες φορες οι σημερινοι μαστορες ακολουθουν τυφλα τις οδηγιες της εταιριας, και το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να αλλαζουν ανταλλακτικα. Ισως ενας πιο παλιος μαστορας (σαν αυτους που οταν σκυβουν φαινεται η κωλοχαραδρα «Κυρα Νιτσα, ειναι μεγαλη η ζημια, φτιαξε ενα καφεδακι ακομα, θα ξημερωσουμε ρε γαμωτ'») βρει τροπους να το φτιαξει πιο φτηνα 1
Fan Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Εάν έρθει τεχνικός για να το τσεκάρει χωρίς όμως να φτιάξει κάτι πόσο θα ζητήσει περίπου;
+~CyBeR~+ Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 καπου απο πισω εχει ενα ταμπελακι με τον κωδικο. Βγαλε φωτο. Αν δεν εισαι σιγουρος για το ποιο ειναι, βγαλτα ολα. εχεις φωτο απο τη ζημια; Ο μαστορας το ανοιξε ή το απλα το ακουσε; Τι αλλο σου ειπε; Υπαρχει μια περιπτωση (αν ειχε την ζημια καιρο και δεν εδινες σημασια) να εχει χαλασει το ρουλεμαν τοσο πολυ, που αρχισε να χαλαει και την φωλια γυρω του που εδραζεται. Η φωλια μπορει να ειναι το ιδιο κομματι με τον καδο. Αν εκεινο το σημειο εχει υλικο που να περισσευει για φαγωμα (και να εχει μετα την απαιτουμενη αντοχη), ισως να μπορει να φτιαχτει με τορνο. τσεκ εδω http://appliancejunk.com/forums/?topic=123.0 Ο μαστορας ειναι απο το μαγαζι που το αγορασες; Πολλες φορες οι σημερινοι μαστορες ακολουθουν τυφλα τις οδηγιες της εταιριας, και το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να αλλαζουν ανταλλακτικα. Ισως ενας πιο παλιος μαστορας (σαν αυτους που οταν σκυβουν φαινεται η κωλοχαραδρα «Κυρα Νιτσα, ειναι μεγαλη η ζημια, φτιαξε ενα καφεδακι ακομα, θα ξημερωσουμε ρε γαμωτ'») βρει τροπους να το φτιαξει πιο φτηνα Εδώ και κανένα μήνα έκανε πιο πολύ θόρυβο και έτρεμε πάρα πολύ , εξωτερικά δεν φαίνεται να έχει ζημιά μόνο αν γυρίσεις τον κάδο καταλαβαίνεις
zio10 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Εάν έρθει τεχνικός για να το τσεκάρει χωρίς όμως να φτιάξει κάτι πόσο θα ζητήσει περίπου; Ε, 10-15€ θα τα πάρει πιστεύω
Fan Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Καμιά πρόταση για οικονομικό πλυντήριο σχετικά καλής ποιότητας για εργένη;
Dare-Devil Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Καμιά πρόταση για οικονομικό πλυντήριο σχετικά καλής ποιότητας για εργένη; Να κοιτάξεις σε samsung pitsos . Με αυτή την σειρά για μένα . Μιας και είσαι εργένης λογικά ένα με 6 kg καδο σε βολεύει . Εγώ σου προτείνω αυτό https://www.skroutz.gr/s/2996151/Samsung-WF60F4E0W0W.html
Fan Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Το παλιό πετάχτηκε μόλις. Τις επόμενες μέρες πάω για αγορά. Ωραίο φαίνεται το Samsung και σε λογική τιμή. Δεν ξέρω κατά πόσο θεωρείται αξιόπιστη μάρκα στα πλυντήρια όμως
Haldol Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Όχιιι δε το 'λεγες ότι πάει για πέταμα να πάρω το μοτέρ .
Dare-Devil Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Το παλιό πετάχτηκε μόλις. Τις επόμενες μέρες πάω για αγορά. Ωραίο φαίνεται το Samsung και σε λογική τιμή. Δεν ξέρω κατά πόσο θεωρείται αξιόπιστη μάρκα στα πλυντήρια όμως Μια χαρά είναι σαν μάρκα στα πλυντήρια και στα ψυγεία . Όσοι έχουν samsung δεν το μετάνιωσαν . Εγώ έχω ψυγείο Samsung . Γενικά μεταξύ pitsos και samsung είναι και οι 2 εταιρίες εξίσου αξιόπιστες αλλα σε πλυντήρια σε λογική τιμή τα samsung είναι λίγο φθηνότερα και με περισσότερες δυνατότητες .
Fan Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Όχιιι δε το 'λεγες ότι πάει για πέταμα να πάρω το μοτέρ . Έπρεπε να το πεις πιο πριν, πιστεύω είχε καλά ανταλλακτικά αλλά δεν ήξερα που να ψάξω για να τα δώσω.
aposporis Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Παρε μια ιδεα γιατί ζητούν τόσα ευρώ Έγω έχω άλλη απορία. Πώς καθαρίζεις ένα πλυντήριο; Ούτε θέλω να φανταστώ πώς είναι το δικό μου μετά από 12 χρόνια!!!
Haldol Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Έπρεπε να το πεις πιο πριν, πιστεύω είχε καλά ανταλλακτικά αλλά δεν ήξερα που να ψάξω για να τα δώσω. Θα το 'κανα ξυλότορνο ή κάτι αντίστοιχο. Γενικά από παλιές - χαλασμένες συσκευές έχω την τάση να κρατάω κάτι "χρήσιμο, ακριβό, δυσεύρετο" και να φτιάχνω κάτι καινούριο. Π.χ. από χαλασμένο φούρνο μικροκυμάτων ξέρεις τι ωραία ηλεκτροπόντα φτιάχνεις;
MT60RS Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 ^ I love you. Αυτο ειναι "ουσιαστικη ανακυκλωση". Οχι η φαση "το λιωνω το κανω μασουρι και φτιαχνω κατι αλλο"
soteras Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Επαναφέρω το θέμα για να ρωτήσω.Έχουμε ένα πλυντήριο Miele πρέπει να είναι 13-14 χρονών και τελευταία κάνει ένα θόρυβο όποτε το θυμηθεί στα τελευταία 2 λεπτά προγράματος του σα να βρίσκει κάπου το άλλο που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν κάνει το θόρυβο αυτό σαν να στροφάρει αντί στις 400 που είναι ρυθμησμένο στις 600 ξέρω γω.Άμα κουνήσω τον κάδο λίγο σαν να τον κάνει το θόρυβο.Επίσης το στεγνωτήριο της ίδιας εταιρίας όχι τρελό δουλεμένο και αυτό τώρα τελευταία όποτε το θυμηθεί κάνει ένα γκουπ γκουπ άμα το κλείσω και το ανοίξω είναι κομπλέ άμα το αφήσω όχι.Είναι 5 κιλα και τα δυο ποτέ δεν τα έχουμε φορτώσει ή ζορίσει να δουλεουν στις 1200 στροφές.Το ερώτημα καθώς η Miele είναι λιγάκι ακριβή σε θέμα ανταλακτικά αξίζει να τα κάνω βίδες να βρω το θέμα η μπα?Και αν ναι τι πρεπει να δω ελατηρια,μοτερ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα