Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη περασα απο αυτο το σταδιο το 2012 μπορω να σου πω οτι τα μισα και παραπανω δεν χρειαζονται στις σχολες μετα.Απλα σου δημιουργουν ενα θεωρητικο υποβαθρο ικανο για να προχωρησεις.Φαντασου οτι εγραψα 10200 η 11200 στο 4ο και 12450 στο 5ο και στην σχολη που ειμαι(αυτοματισμος) εχω καταφερει να καταλαβω το αντικειμενο της σχολης ,να εχω καλους βαθμους(7,8,ακομα και 10) .Ειμαι χαρουμενος γιατι τα περισσοτερα παιδια δεν καταφερνουν να ανταποκριθουν επαρκως  επειδη εχουν χασει επισοδεια.Επομενως πατε.γραφετε και οτι γινει.Τιποτα δεν παει χαμενο στο τελος.Εκθεση ειχα γραψει 16

1 θεμα που βλεπω για την φετινη εκθεση ειναι

1.Η συγχρονες μορφες εργασιας και η ενσωματωση των εργαζομενων στις νεες αυτες συνθηκες.

• Like 1
Δημοσ.

κατι άλλο που δεν εχω καταλαβει και εχω ρωτησει σε παρομοια θεματα εδώ . Όταν βγαινουν οι βαθμοι των γραπτων καπου τελος Ιουνιου αν δεν κανω λαθος και συμπληρώνεται και το μηχανογραφικο όλα τα στοιχεια είναι σε ηλεκτρονικες βασεις δεδομενων .

Γιατι πρεπει να περασουν 2+ μηνες για να βγουν οι βασεις των σχολων μετα τις 20/8 ??

Κι εγώ έχω αυτή την απορία. Υποθέτω για το σασπένς της υπόθεσης και για να περάσουν τα παιδιά το καλοκαίρι χωρίς να σκέφτονται άλλα πράγματα (αν και σίγουρα θα σκέφτονται για τις Σχολές).

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ έχω αυτή την απορία. Υποθέτω για το σασπένς της υπόθεσης και για να περάσουν τα παιδιά το καλοκαίρι χωρίς να σκέφτονται άλλα πράγματα (αν και σίγουρα θα σκέφτονται για τις Σχολές).

Να τους λειπει τετοια αγωνια .....

Μεταφραφες τελος ....................

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231398732

Δημοσ.

Τώρα αλήθεια κάνετε τέτοιες ερωτήσεις?

Προφανώς έχουν να εξετάσουν 80.000-90.000 μηχανογραφικα. Απαιτεί ένα χρονικό διάστημα αυτό, δεν γίνεται σε 10 μέρες.

Δημοσ.

Προφανώς έχουν να εξετάσουν 80.000-90.000 μηχανογραφικα. Απαιτεί ένα χρονικό διάστημα αυτό, δεν γίνεται σε 10 μέρες.

Υπολογιστης το κανει που εχει ολα τα δεδομενα μεσα......Με καρβουνο δουλευει ?

Δημοσ.

Αυτό θα ίσχυε εάν γίνονταν και σήμερα τα μηχανογραφικά με το στυλό και το χαρτί όπου τα εξέταζαν αρμόδιοι υπάλληλοι. Δεδομένου, όμως, ότι γίνονται ψηφιακά, πιστεύω ότι υπάρχει κατάλληλο λογισμικό που ταξινομεί τους μαθητές στις σχολές ανάλογα με την προτίμησή τους και τα μόριά τους. Εκτός κι εάν δεν υπάρχει τέτοιο λογισμικό, αλλά τότε δεν θα είχε νόημα και η ηλεκτρονική υποβολή μηχανογραφικού. Δεν ξέρω.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα..δινω και εγω πανελληνιες και θα ηθελα να μαθω αν γνωριζει καποιος τι δικαιολογητικα χρειαζεται να δωσουμε οσοι ανηκουμε στην κατηγορια των κοινωνικων κριτηριων και μεχρι ποτε,ωστε να εχουμε μια δευτερη ευκαιρια στις πανελληνιες(γιατι απ οσο ξερω δεν κερδιζεις μορια απλα αν με τον βαθμο προσβασης δεν περνας στην σχολη που εχεις επιλεξει τοτε συναγωνιζεσαι οσους ανηκουν σ αυτη την κατηγορια κ αναλογως περνας η οχι)

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Θα ηθελα ν ρωτησω κατι ασχετο.. Στην γλωσσα στις πανελληνιες, ξεχασα δυστιχως ν βαλω τονους(επειδη ειμαι απο αλλη χωρα και δεν τους συνηθισα ποτε) ξερετε μηπως αν αυτο θ επηρεασει τον βαθμο μου? Και αν ναι ποσο?

Δημοσ.

Θα ηθελα ν ρωτησω κατι ασχετο.. Στην γλωσσα στις πανελληνιες, ξεχασα δυστιχως ν βαλω τονους(επειδη ειμαι απο αλλη χωρα και δεν τους συνηθισα ποτε) ξερετε μηπως αν αυτο θ επηρεασει τον βαθμο μου? Και αν ναι ποσο?

Επηρεάζει δεν θυμάμαι πόσο αλλά λίγο don't worry 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...