fotodv7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Καλή επιτυχία παιδιά... Εγώ έδωσα 2 φορές και η δεύτερη ήταν το 2013... 15.300 μόρια και έκλαιγα από τα νεύρα μου γιατί είχα ρίξει τρελό διάβασμα. Όταν είδα τις βάσεις να κάνουν ελεύθερη πτώση, γλεντούσα μια βδομάδα.... Υ.Γ: Ήμουν από τους μαθητές του 13 χωρίς καθόλου διάβασμα αλλά την δεύτερη φορά που έδωσα μάτωσα τα μάτια μου στο διάβασμα Υ.Γ 2: Τεχνολογική κατεύθυνση
dimitris13sg Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Καλή επιτυχία παιδιά... Εγώ έδωσα 2 φορές και η δεύτερη ήταν το 2013... <br><br> 15.300 μόρια και έκλαιγα από τα νεύρα μου γιατί είχα ρίξει τρελό διάβασμα. Όταν είδα τις βάσεις να κάνουν ελεύθερη πτώση, γλεντούσα μια βδομάδα.... <br><br> Υ.Γ: Ήμουν από τους μαθητές του 13 χωρίς καθόλου διάβασμα αλλά την δεύτερη φορά που έδωσα μάτωσα τα μάτια μου στο διάβασμα <br><br> Υ.Γ 2: Τεχνολογική κατεύθυνση Μακάρι να γραψω 15.300 :ρ Συνέχεια νομίζω ότι εκείνη την ώρα θα μπλοκάρω και θα γράψω χάλια.
MT60RS Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Καλά θα κάνετε να μην ψάνχετε αν τα κάνατε σωστά γιατί μπορεί να γράψατε χειρότερα από ότι είχατε υπολογίσει και ν' αγχωθείτε περισσότερο. Και το άγχος με μέτρο. Ούτε χάπια ούτε εμετούς και τέτοια ναι καλο ειναι να τα αφησεις στην ακρη και να κανεις focus στα επομενα που δινεις
koubos Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Επίσης όσοι δίνουμε και θα δώσουν να μην ευνοούμε κάποια μαθήματα,ποτέ να μη λειτουργούμε εις βάρος άλλου μαθήματος.
Dinos_12345 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Εγω έχω τελειώσει ύλη μαθηματικά κατεύθυνσης από 5 Φλεβάρη και γενικής από 20 Γεναρη. Ρε παιδιά φυσική ποτέ Τελειώσατε την ύλη; Εμάς μας την τελείωσε πριν μια εβδομάδα, δεν παίζει να γράψω πάνω από 14 ούτε για πλάκα. Έκθεση ΑΟΔΕ όλα κομπλέ και ΑΕΠΠ δεν παίζει να γράψω κάτω από 18, και αν χάσω θα είναι από θεωρία. Γενικά με 15900-16000 μόρια πάω όπου θέλσγια πληροφορική εκτός από ΕΚΠΑ, αν τα γράψω θα είμαι τρις ευτυχισμένος
dimitris13sg Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Εγω έχω τελειώσει ύλη μαθηματικά κατεύθυνσης από 5 Φλεβάρη και γενικής από 20 Γεναρη. Ρε παιδιά φυσική ποτέ Τελειώσατε την ύλη; Εμάς μας την τελείωσε πριν μια εβδομάδα, δεν παίζει να γράψω πάνω από 14 ούτε για πλάκα. Έκθεση ΑΟΔΕ όλα κομπλέ και ΑΕΠΠ δεν παίζει να γράψω κάτω από 18, και αν χάσω θα είναι από θεωρία. Γενικά με 15900-16000 μόρια πάω όπου θέλσγια πληροφορική εκτός από ΕΚΠΑ, αν τα γράψω θα είμαι τρις ευτυχισμένος Κι εμείς φυσική πριν κανα δυό βδομάδες τελειώσαμε. Ποτέ μην λες ποτέ! Κι εγώ έτσι λέω, αλλά νταξ δεν ξες τι θέματα θα πέσουν. Σου εύχομαι να πετύχεις φίλε!
koubos Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Τι θέματα λέτε να βάλουν στην έκθεση?εγώ έκανα μια σκέψη για το bullying μιας και είναι επίκαιρο θέμα αλλά το απέκλεισα με τη μιά γιατί είναι πολύ προβλέψιμο
dimitris13sg Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 <p>Τι θέματα λέτε να βάλουν στην έκθεση?εγώ έκανα μια σκέψη για το bullying μιας και είναι επίκαιρο θέμα αλλά το απέκλεισα με τη μιά γιατί είναι πολύ προβλέψιμο</p> Και είναι και πολύ υποκειμενικό. Υπάρχουν άνθρωποι με παράξενες απόψεις που μπορεί να χάσουν αρκετές μονάδες. Όπως δεν μπαίνει πολιτική, έτσι δεν θα μπει κι αυτό. 1
zynif Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Αλήθεια αν οι απόψεις σου στην έκθεση δεν ταυτίζονται με αυτές του διορθωτή-στραβόξυλο παίζει να σου κόψει μονάδες ; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Καλη επιτυχια παιδια !!! Εχω το στερνοπουλι μου που δινει φετος....Τρομαζω με το διαβασμα που κανει ....Η παπαγαλια ειναι ανευ προηγοουμενου....Ειναι θεωρητικη κατευθυνση με κυρια επιλογη Αγγλικη Φιλολογια ή Ψυχολογια Καποδιστριακου .Eχει παρει πριν 3 χρονια το Proficiency... Με τις μεταγραφες μιας και εχω κορη μεγαλυτερη που ακομα εχει την φοιτιτικη ιδιοτητα ξερει καποιος τι ισχυει ? Και παλι ολοψυχα καλη επιτυχια !!!!!!!!!!!!!!! 2
dimitris13sg Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 <p>Αλήθεια αν οι απόψεις σου στην έκθεση δεν ταυτίζονται με αυτές του διορθωτή-στραβόξυλο παίζει να σου κόψει μονάδες ;</p> Αυτό δεν το γνωρίζω. Αλλά για σκέψου ότι στα φροντηστήρια σου δίνουν ακριβώς τι θα γράψεις στο θέμα. Τις εκφράσεις που θα χρησιμοποιήσεις, τις λέξεις, τα θέματα που θα αναλύσεις.. Επίσης φέτος με πήγε καθηγήτρια στο γραφείο μετά από μια συζήτηση που είχαμε γιατί "δεν ήταν λογικές οι απαντήσεις μου" Άντε τώρα να διορθώνει ένας τέτοιος την εκθεσή μου.. Γι αυτό το φροντηστήριο σου λέει "μην σκεφτείς, μην έχεις δικιά σου κρίση, ο διορθωτής θέλει να διαβάσει αυτά" Και μετα αναρωτιόμαστε γιατί έχει κουτέψει η γενιά μας. Κάπου είδα πιθανό θέμα έκθεσης "τα μνημεία του τόπου μου" Ξες πόσο με τρώει ο κ...ς μου να γράψω σε τέτοιο θέμα ότι το μόνο που έχουμε πια σε αυτήν την χώρα είναι αυτα; Κάποιο αξιοκρατικό και δίκαιο για τους μαθητές σύστημα παιδείας; Οχι Κάποια ανάπτυξη σαν χώρα; Οχι Κάποια δυνατή οικονομία; Οχι Αλλά..έχουμε μνημεία.. Και λέμε κιόλας αυτό το "οταν εμείς χτίζαμε μνημεία οι άλλοι ζούσαν σε σπηλιές." Τώρα όμως έχουν έρθει τα πάνω κάτω.. Για να δει διορθωτής τέτοια και θα γίνει χαμός. Ειδικά αμα είναι από αυτούς τους κολλημένους. Σαν κάτι καθηγητές λατινικών που έχουν ψωνιστεί και μιλάνε μόνο λατινικά... Τι να πω.. Πάντως νταξ μπορεί να μην είναι όλα φυσιολογικά αλλαααααα...μνημεία έχουμε.. <p><strong>Καλη επιτυχια παιδια !!! </strong></p> <p> </p> <p>Εχω το στερνοπουλι μου που δινει φετος....Τρομαζω με το διαβασμα που κανει ....Η παπαγαλια ειναι ανευ προηγοουμενου....Ειναι θεωρητικη κατευθυνση με κυρια επιλογη Αγγλικη Φιλολογια ή Ψυχολογια Καποδιστριακου .Eχει παρει πριν 3 χρονια το Proficiency...</p> <p> </p> <p>Με τις μεταγραφες μιας και εχω κορη μεγαλυτερη που ακομα εχει την φοιτιτικη ιδιοτητα ξερει καποιος τι ισχυει ?</p> <p> </p> <p>Και παλι ολοψυχα καλη επιτυχια !!!!!!!!!!!!!!!</p> Ευχαριστούμε πολύ! Δυστυχώς το μόνο που γνωρίζω είναι ότι απλά είναι πιό "εύκολες" οι μεταγραφές όταν έχεις αδερφό/αδερφή σε άλλη πόλη. Αν το βέβαια ετήσιο συνολικό εισόδημα της οικογένειας είναι κάτω από 47.000€, αλλιώς δεν εγκρίνονται μεταγραφές. Αλήθεια αν οι απόψεις σου στην έκθεση δεν ταυτίζονται με αυτές του διορθωτή-στραβόξυλο παίζει να σου κόψει μονάδες ; Καλη επιτυχια παιδια !!! Εχω το στερνοπουλι μου που δινει φετος....Τρομαζω με το διαβασμα που κανει ....Η παπαγαλια ειναι ανευ προηγοουμενου....Ειναι θεωρητικη κατευθυνση με κυρια επιλογη Αγγλικη Φιλολογια ή Ψυχολογια Καποδιστριακου .Eχει παρει πριν 3 χρονια το Proficiency... Με τις μεταγραφες μιας και εχω κορη μεγαλυτερη που ακομα εχει την φοιτιτικη ιδιοτητα ξερει καποιος τι ισχυει ? Και παλι ολοψυχα καλη επιτυχια !!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστούμε πολύ! Δυστυχώς το μόνο που γνωρίζω είναι ότι απλά είναι πιό "εύκολες" οι μεταγραφές όταν έχεις αδερφό/αδερφή σε άλλη πόλη. Αν το βέβαια ετήσιο συνολικό εισόδημα της οικογένειας είναι κάτω από 47.000€, αλλιώς δεν εγκρίνονται μεταγραφές.Καλή επιτυχία!
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω .Μενω Αθηνα και η μεγαλη κορη σπουδαζει τυπικα ακομα Αθηνα και ειμαι κατω των 47.000 .Η μικρη θα μπορει να παρει μεταγραφη εδω ? Εχει σημασια οτι η μεγαλη κορη εχει κλεισει τα 27? Αν εχει σημασια εχω και γιο στα 23 που μαλλον εχει χασει την φοιτιτικη ιδιοτητα μιας και γραφτηκε σε ενα ΤΕΙ επαρχιας αλλα ποτε δεν εδωσε εξετασεις . Εχει μεγαλη σημασια για το μηχανογραφικο που θα φτιαξουν. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2015 από Γιάννης Platano
koubos Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Ποιος ξέρει?Πως έχετε σκοπό να οργανώσετε το διάβασμά σας ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Για το θεμα των μεταγραφων για τα παιδια που θα δωσουν φετος εξετασεις μολις πηρα τηλ στο Υπουργειο Παιδειας. Δεν εχει ξεκαθαρισει το θεμα . Το σιγουρο είναι ότι θα εχει αλλαγες που ο υπάλληλος από ότι μου ειπε δεν μπορει να μαντεψει και λογικο είναι . Ουτε ξερει αν υπαρξει αποφαση πριν την συμπηρωση του μηχανογραφικου με την σειρα προτίμησης σχολων. Και κατι άλλο που δεν εχω καταλαβει και εχω ρωτησει σε παρομοια θεματα εδώ . Όταν βγαινουν οι βαθμοι των γραπτων καπου τελος Ιουνιου αν δεν κανω λαθος και συμπληρώνεται και το μηχανογραφικο όλα τα στοιχεια είναι σε ηλεκτρονικες βασεις δεδομενων . Γιατι πρεπει να περασουν 2+ μηνες για να βγουν οι βασεις των σχολων μετα τις 20/8 ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα