mathsrule Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Ευχαριστούμε! Μέχρι στιγμής όλα καλά. Εντάξει, έχει διάβασμα, εννοείται, και την προσωπική ζωή (με την έννοια των εξόδων, βόλτες, καφεδάκι με την παρέα κτλ) τα ξεχνάς. Παρ' όλα αυτά δεν είναι και ΤΤΤΤΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΟΟΟΟΟΟΟ τραγικά τα πράγματα. Θέλω να πω, άκουγα κάτι σενάρια όπου ο μαθητής καθόταν από τις 6 το πρωί μέχρι τις 2 το επόμενο πρωί για να διαβάσει. Μέχρις στιγμής δεν έχω δει κάτι τέτοιο ούτε σε εμένα, αλλά ούτε και στα υπόλοιπα παιδιά που γνωρίζω και δίνουν. Ίσως τώρα με το Πάσχα και τις επαναλήψεις να έρθουν και αυτές οι καταστάσεις, αλλά μέχρι τώρα όλα εντάξει. Δίχως, φυσικά, αυτό να σημαίνει ότι δεν πέφτει πολύ διάβασμα. 1
dimitris13sg Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Προσωπικά αγχώνομαι επειδή δεν έχω αγχωθεί ιδιαίτερα για τις πανελλαδικές ακόμα.. Sent from my iPhone using Insomnia 1
koubos Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημήτρη μια απο τα ίδια..Ακόμα δεν έχω αγχωθεί ιδιαιτέρως.Άκουσα μια άποψη χθες από έναν μεγάλο και λέει Αν ξέρεις 5 πράγματα και δεν έχεις άγχος θα τα γράψεις και τα 5 Αν ξέρεις 50 πράγματα και έχεις άγχος ούτε τα 5 δε θα γράψεις. Άντε να δούμε και εφέτος τι θα γίνει
Gtr34 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Είχα δώσει 14 μαθήματα πανελλήνιες Να μην αγχώνεστε, αν δεν καταφέρετε να πετύχετε τον στόχο σας, μπορείτε να δώσετε και του χρόνου, έτσι έκανα εγώ.
dimitris13sg Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 <p>Δημήτρη μια απο τα ίδια..Ακόμα δεν έχω αγχωθεί ιδιαιτέρως.Άκουσα μια άποψη χθες από έναν μεγάλο και λέει</p> <p> </p> <p>Αν ξέρεις 5 πράγματα και δεν έχεις άγχος θα τα γράψεις και τα 5</p> <p>Αν ξέρεις 50 πράγματα και έχεις άγχος ούτε τα 5 δε θα γράψεις.</p> <p> </p> <p>Άντε να δούμε και εφέτος τι θα γίνει</p> Σωστή άποψη, Αλλά....αοδε :ρ μόνο αυτό έχω να πω. Sent from my iPhone using Insomnia
spurakos Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Καλά αυτό με τα 12ωρα τα συνεχόμενα κανένας δεν τα έκανε.Όλοι για να το παίξουν μαθητάρες το λένε.Εγώ πέρσι που έδινα, μια χαρά ελεύθερο χρόνο είχα.Επαιζα Lol σχεδον κάθε μέρα,και Παρασκευή-Σάββατο έβγαινα τις βόλτες μου.Φυσικά κατά τις διακοπές Χριστουγέννων και Πάσχα τα μείωσα όλα και άρχισα επαναλήψεις.Την ηλεκτρολογία μέσα στο Πάσχα την διάβασα για τα καλά.Καλή επιτυχία σε όσους δίνουν.Μετά την εξέταση του κάθε μαθήματος μην πιάσετε συζήτηση για λύσεις κτλ.Καλύτερα να πάτε στα φροντιστήρια και να είστε 100% σίγουροι 1
dimitris13sg Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 <p>Καλά αυτό με τα 12ωρα τα συνεχόμενα κανένας δεν τα έκανε.Όλοι για να το παίξουν μαθητάρες το λένε.Εγώ πέρσι που έδινα, μια χαρά ελεύθερο χρόνο είχα.Επαιζα Lol σχεδον κάθε μέρα,και Παρασκευή-Σάββατο έβγαινα τις βόλτες μου.Φυσικά κατά τις διακοπές Χριστουγέννων και Πάσχα τα μείωσα όλα και άρχισα επαναλήψεις.Την ηλεκτρολογία μέσα στο Πάσχα την διάβασα για τα καλά.Καλή επιτυχία σε όσους δίνουν.Μετά την εξέταση του κάθε μαθήματος μην πιάσετε συζήτηση για λύσεις κτλ.Καλύτερα να πάτε στα φροντιστήρια και να είστε 100% σίγουροι </p> Ισχύει αυτό για τα 12ωρα. Εγώ 1.475.000 δολλάρια έχω στο gta :ρ Sent from my iPhone using Insomnia
tony81 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μην αγχώνεστε παλικάρια κ κοπέλες η δουλειά όπως λέω και στους μαθητές μου έχει γίνει στην ουσία. Τώρα κάποιες επαναλήψεις και κάποιες λεπτομέρειες εστιάστε..Όχι υπερβολές με άγχος και ώρες διαβάσματος και όλα καλά θα πάνε. Τώρα το Πάσχα λίγο διάβασμα και πολλές γύρος το αρνί.. 1
Silverage Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μην αγχώνεστε ρε μάγκες,το πολύ πολύ να πέσουν τίποτα γαμησιάτικα θέματα όπως σε εμάς το 2013 και να τον τσιμπίσετε. 1
zynif Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 ν.Μετά την εξέταση του κάθε μαθήματος μην πιάσετε συζήτηση για λύσεις κτλ.Καλύτερα να πάτε στα φροντιστήρια και να είστε 100% σίγουροι Καλά θα κάνετε να μην ψάνχετε αν τα κάνατε σωστά γιατί μπορεί να γράψατε χειρότερα από ότι είχατε υπολογίσει και ν' αγχωθείτε περισσότερο. Και το άγχος με μέτρο. Ούτε χάπια ούτε εμετούς και τέτοια 1
11demian111 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Σωστή άποψη, Αλλά....αοδε :ρ μόνο αυτό έχω να πω. Sent from my iPhone using Insomnia Αοδε δεν είναι τόσο δύσκολη τελικά, αρκεί να την καταλάβεις. Η παπαγαλία έρχεται στην επαναληψηΤελικά πολλοί είμαστε στο inso που δινουμε
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Καλή επιτυχία παιδιά, προσωπικά δεν θα το έκανα δεύτερη φορά, κάντε ότι καλύτερο μπορείτε και κυρίως οι gadgetακηδες μακριά από το web γιατί δεν θα δειτε αποτέλεσμα έτσι. Για τους τεχνολογικούς, το ΑΟΔΕ δεν είναι τίποτα, βάλτε την μαμακα με το βιβλίο απέναντι σας και ξεκινάτε να της το λέτε, συνήθεια είναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα