Προς το περιεχόμενο

Bend test στα One M9, iPhone 6 Plus και Galaxy S6 edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε όσους αναρωτιούνται που αποσκοπούν αυτά τα τεστ...

Φίλοι μου όταν πληρώνεται ένα σκασμό λεφτά είναι σαν να αγοράζεται αυτοκίνητο.. τόσο απλά το κόστος των κινητών που δοκιμάζουν αγγίζουν τις τιμές ενός αυτοκίνητου η μιας μηχανής. Πως αλλιώς να δικαιολογήσουν τα λεφτά αυτά??? Κάνοντας τεστ ότι έμενα είναι πιο δυνατό εσένα δεν είναι αδιάβροχο έμενα την έχει μεγαλύτερη και πάει λέγοντας... Μας βάζουν στην διαδικασία να κοντραριστούμε στα φόρουμ ανά τον κόσμο για το πιο είναι καλύτερο με βάση τα κριτήρια του καθενός μας. Εμείς τι κάνουμε? Τσιμπάμε φυσικά και κάνουμε σαν τα παιδάκια που μαζεύουν τάπες που λένε το ένα στο άλλο, έμενα είναι καλύτερη, έμενα χειρότερη και δεν συμμαζεύεται... Με τις υγείες μας... Εγώ προσωπικά με όλες αυτές τις συζητήσεις που γίνονται και που ο καθένας άδω μέσα ξεχωριστά την λέει στον άλλο για το ποιο κινητό αξίζει περισσότερα με κάνει το λιγότερο να νιώθω ηλίθιος και παιδάκι... 

Θα πάρω ένα κινητό που μου αρέσει που κάνει τη δουλεία του με τα λιγότερα χρήματα αν θα αντέξει 500 κιλά η αν θα αντέχει να κάτσει ελέφαντας με το ένα πόδι πάνω στο κινητό μου δεν με νοιάζει δεν είμαι στην Κένυα. Αν θα αντέξει στο νερό η όχι δεν με νοιάζει καθόλου... Γιατί μη μου πείτε ότι όσοι έχετε αδιάβροχα κινητά τα βάζετε και στο πλυντήριο... Πληρώνουμε αδιάβροχο κινητό μόνο και μόνο για να λέμε ότι αντέχει και σε αυτό... Έχω πολλά παραδείγματα στον νου μου ανθρώπων με αδιάβροχες συσκευές που όταν τους λες βαλτό σε ποτήρι με νερό φοβούνται και δεν το δοκιμάζουν. Καταλήγω με το συμπέρασμα ότι όλα αυτά που πληρώνουμε είναι ανούσια... Αν βγει κάτι πολύ γρήγορο να το συζητήσουμε αν βγει κάτι πολύ προχωρημένο ευχαρίστως να το δούμε όλα τα αλλά περί αντοχές είναι το λιγότερο αηδίες!!!!

• Like 11
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγω λεω ολοι να αφησουν τα bend tests να στρωσουν τον απαυτο τους απο κατω και να φτιαξουν smartphones μερικοι με το ελαχιστο δυνατο SAR και ολα τα αλλα τα διαβαζω βερεσαι.Smartphones των 1000 ευρω ειναι απαραδεκτο να εχουν 1+ SAR.Κοντα στο 0,5 ειναι το ιδανικο.Τα κινητα τα εχουμε να μιλαμε και τα εχουμε διαρκως πανω μας.Εννοειται οτι κινητα που ειναι απο αλουμινιο και γυαλι ειναι πιο ευαισθητα.Eαν ενα κινητο ειναι ψηστιερα τι να το κανω;

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το iPhone 6+ λύγιζε σε συγκεκριμένο σημείο, προς το πάνω μέρος που έχει το κουμπί και όχι στη μέση που βάζουν την πρέσα.

• Like 1
Δημοσ.

Δλδ τωρα που η πεθερα μου εχει παρει κανα δυο κιλακια..... δεν ειναι να παιρνει κινητο, θα της το πω.

Δημοσ.

Δλδ τωρα που η πεθερα μου εχει παρει κανα δυο κιλακια..... δεν ειναι να παιρνει κινητο, θα της το πω.

Το να της πεις "παμε λιγο πρεσσα" ... εχει διπλη σημασια!

:D

Δημοσ.

Ε μη το βαλει σε καμια κωλοτσεπη και κατσει.... κριμα!!!  Εδω μιλαμε για 149 κιλα και οχι αυτα των μετρησεων.!!!

Δημοσ.

Έχει καταντήσει αηδία πια αυτή η βλακεία.

Απλά αν το βάλεις στην κωλότσεπη, καθίσεις και σπάσει είσαι χοντρός ρε μεγάλε χάσε κανένα κιλό και μην τα ρίχνεις στο τηλέφωνο, ήμαρτον :-D .

Δημοσ.
H σύγκριση δεν ειναι δίκαιη στην θεση του s6 edge θα έπρεπε να ειναι το κανονικο s6...

Το edge ειναι ειδική εκδοση του S6 με αποτελεσμα να εχει πολυ λιγότερο αλουμίνιο στο πλαι και καμπυλωτή οθόνη σε εκείνο το σημείο αντι αλουμίνιο. Λογικό ειναι να μην εχει την αντοχη του κανονικου S6!Μια χαρα αντέχει το gorilla glass 4 αλλα στο S6 edge καμπυλώνει πολυ και απο τις δυο πλευρες, κανει σχεδον γωνια γιαυτο και σπαει....

Δημοσ.

Γιατί κρίνεται κυριολεκτικά η ζωή του επιβάτη. Στο crash test ενός κινητού πού αποσκοπούμε; Αφού όλοι ξέρουμε ότι απλά κι αν μας πέσει κάτω με την οθόνη, 9 στις 10 φορές θα σπάσει.   

Κοίταξε, με τη λογική σου έπρεπε να 'χουμε μείνει στα δάση και να φτιάχνουμε κινητά από ξύλο. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ σχεδιάζεις απο συνδυασμό εξαρτημάτων πρέπει να περάσει τεστ αντοχής. Όχι επειδή ξέρουμε οτι θα σπάσει, αλλά για να ξέρουμε ΠΟΤΕ θα σπάσει και γιατί έσπασε, ώστε στο επόμενο design να το βελτιώσεις. Επειδή ασχολούμαι με τον industrial design η λογική σου είναι απλά μη αποδεκτή στον μηχανολογικό κόσμο. Το ''οκ, ας πέσει ετσι κι αλλιώς θα σπάσει'' είναι απλά ανεπίτρεπτο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...