tigreos Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Και εγώ τι ίδιο δεν ανοίγει κανένα *.apk είμαι με Windows 8.1 Μου εμφανίζει την παρακάτω εικόνα,ξέρει κανείς τι παίζει;;; 1
geo1st487 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Windows Box για android ποτε θα βγει να μπορουμε να ανοιγουμε εφαρμογες windows μεσα απο android συσκευη;
obi Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Χμμμ... Windows phone market share os : 4-5% ?? Android market share os: 52-53% ?? Μάλλον αργά, πολύ αργά... Αν δεν κατάλαβες για Windows μιλάει ο tulipas, άλλωστε σε λίγους μήνες δεν θα υπάρχουν WP.
kurkosdr Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Γιατί παίρνει ποσοστά από το Play store. Και έχει ένα μεγάλο μερίδιο απο συσκευές android που δεν έχουν το κατάστημα, είναι με την open source έκδοση του android. Και με το ARC Welder πάλι ποσοστά θα παίρνει. Αν διαβάσατε το άρθρο στο The Verge, στην συγκεκριμένη φάση το πρόγραμμα είναι beta, και δεν τρέχουν όλα τα android προγράμματα καλά. Είναι ένα κόλπο για να κάνει τους devs να ενδιαφερθούν να κάνουν optimize τα προγράμματα τους για το desktop, ώστε να μπορούν να τα βάλουν σε κάποιο store. Το πραγματικό ερώτημα είναι: Local storage θα έχει; Όπως το κανονικό Android;
Radiatedsoul Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Θα μπορουσε να κανει κινηση ματ, και να τρεχουν τα .apk μονο στο chrome os που ειναι και δικο της λειτουργικο, για να του δωσει μια τεραστια ωθηση. Μαλλον ομως παει για φουντο το chrome os και δεν την παιρνει για τετοια 1
Oxygene Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Super! Η εκτέλεση εφαρμογών Android στον υπολογιστή πιο εύκολη από ποτέ
gkagg Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Πολλές εφαρμογές θέλουν Google Play Services για να παίξουν στο κινητό. Στον chromε με αυτό το add-in θα παίζουν;
calculator Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Και εγώ τι ίδιο δεν ανοίγει κανένα *.apk είμαι με Windows 8.1 Μου εμφανίζει την παρακάτω εικόνα,ξέρει κανείς τι παίζει;;; Απλά είναι beta (όπως όλο το Android) και κρασάρει.. 1
Oxygene Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Εμένα με προβληματίζει κατά πόσο εύκολο θα είναι να μπλοκάρεις την πρόσβαση εφαρμογών/παιχνιδιών στο internet όταν το αξιοποιούν μόνο και μόνο για να προβάλουν διαφημίσεις. Να μπλοκάρει κάποιος ολόκληρο τον Chrome γι' αυτό το λόγο ακούγεται ανέκδοτο!
obi Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 ΄Το τέλος του Chrome OS αλλά και το τέλος των Android tablet. Ποιος θα πάρει τώρα Android tablet, όταν με ένα οικονομικό Windows tablet θα μπορει να τρέχει το Google Play που είναι το μόνο ατού του Android, αλλά εκτός αυτού, θα έχει επιπλέον και full Windows εμπειρία (Modern και Windows desktop) και πρόσβαση σε desktop προγράμματα και στο Windows store, συν μακρόχρονη υποστήριξη; A ναι, είναι και τα skins στο UI του Android, σωστά.. lol Κατά τα λοιπά η απορία παραμένει: εκείνοι που τους έφταιγε η Microsoft επειδή και καλά θέλει να επιβάλει το mobile μέσα στο desktop κι επειδή θέλει να κλείσει το λειτουργικό με το store, εδώ τώρα θα φταίει η Google ή θα είναι καλή; Κι επίσης όλες οι mobile εφαρμογές που μέχρι τώρα ήταν άχρηστες στο PC, τωρα θα γίνουν μονομιάς χρήσμιες ή όχι; LOL Τούμπες! 1
forgotten Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 βρε παιδια μια και καθομαι και γραφω στο lobby νεα τα οποια δημοσιευoνται μετα απο καμια μερα καντε με τλχιστο editor εστω υπο δοκιμασια για να μην ασχολουμε αδικα.
kariolikos Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Παιδια κατι μου περασε απο το μυαλο και ειναι μαλλον επειδη ειμαι σε αναζητηση laptop Μηπως με αυτον τον τροπο η google βαζει στο παιχνιδι τα chromebooks? Αν εχω καταλαβει καλα,τα τελευταια δουλευουν κυριως στην online πλατφορμα (με πολλα offline potential ok).Μια σκεψη ειναι τα chromebooks με το low budget προφιλ και το αυξανομενο ενδιαφερον για το non physical γενικοτερα (cloud , virtual κλπ) να δημιουργησουν μια αγορα τυπου budgetbook ή lightbook network oriented. Καλη ιδεα , if so.
obi Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Παιδια κατι μου περασε απο το μυαλο και ειναι μαλλον επειδη ειμαι σε αναζητηση laptop Μηπως με αυτον τον τροπο η google βαζει στο παιχνιδι τα chromebooks? Αν εχω καταλαβει καλα,τα τελευταια δουλευουν κυριως στην online πλατφορμα (με πολλα offline potential ok).Μια σκεψη ειναι τα chromebooks με το low budget προφιλ και το αυξανομενο ενδιαφερον για το non physical γενικοτερα (cloud , virtual κλπ) να δημιουργησουν μια αγορα τυπου budgetbook ή lightbook network oriented. Καλη ιδεα , if so. Καλά το λες, if so. Μόνο που δεν. Τα chromebooks κατά κανόνα δεν έχουν τιμολογιακό πλεονέκτημα έναντι των κλασικών laptop. Άρα δεν έχει νόημα να αγοράσει κάποιος κάτι λειψό, όταν α) το chrome OS το εγκαθιστά κανείς ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε PC , και β) όταν ο άλλος δίνει στην ίδια τιμή και εμπορικό προϊόν sw (λειτουργικό σύστημα) Και ενώ το ερώτημα μοιραία μετατίθεται στο κομμάτι λειτουργικό σύστημα, πάλι το chrome OS μειονεκτεί, αφού το υποτιθέμενο ένα πλεονέκτημα που λέγεται cloud διαχείριση, δείχνει να απαλείφεται ακριβώς με τη χρήση Chrome browser σε physical OS. Χώρια ότι υπάρχουν στα κλασικά λειτουργικά ήδη εναλλακτικές λύσεις για κάποιον που χρειάζεται το εύρος χρήσης που ένα non physical OS υπόσχεται ότι παρέχει, λχ virtualization, sanbox, cloud services κλπ. 1
gkagg Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Πάω να το εγκαταστήσω από το Chrome Web Store και μου λεει incompatible! ΑΚΥΡΟ! Θέλει τον Chrome V41!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα