23Optimus Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) καλημερα παιδες τι μπορει να φταει αν ενω ο υπολογυστης βλεπει κανονικα το cd των windows και μπορει να κανει και εγκατασταση απο μεσα. οταν παω να το βαλω να κανει boot first device 1st cd rom group 2d hdd group 3d cdrom group 4d device disabled ετσι τα χω τωρα ανα σειρατο ειδα ετσι στο you tube γιατι ειχε ιδια bios με μενα του 2007 επισης πατησα και την αλλη επιλογη που εχει boot menu και παταω εντερ sto cd rom αλλα τιποτα τελοσπαντον ενω ειναι ως πρωτο το cd δεν μπαινει αλλα προχωραει κανονικα στα τωρινα windows. συμπερασμα? απλα τρελαθηκε μαλλον. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2015 από 23Optimus
KiriosD Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) δε τρελαθηκε, το cd σου ειναι για αναβαθμιση και οχι εκ νεου εγκατασταση δεν ειναι bootable το media που εχει το cd rom σου ας τα ξαναγράψω λεπόν Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ BOOT ΑΠΟ USB √ ΤΟ CD DRIVE ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗ BOOT PRIORITY √ TO CD ROM ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΟΤ [√] δες τη διαφορα 2-3 cdrom cd drive το rom ειναι το στρογγυλο πλαστικο που βαζεις μεσα στο drive ΘΈΛΕΙΣ ΜΙΑ ΑΑΑΑΑΛΛΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ BOOTABLE AAAAAAΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Μ Ο Ν Ο ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΑΑΑΑΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚ ΝΕΟΥ (BOOTABLE) ΚΑΙ ΑΑΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΦΕΡΑΝ Επεξ/σία 4 Απριλίου 2015 από KiriosD
smoke0man2 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) απο cd?θα κανεις ?εγκατασταση? εΕε αναι ? οταν αρχισει το πσ πατα συνεχεια f10 και κανε boot apo cd γιαπες δουλεψε? Επεξ/σία 3 Απριλίου 2015 από smoke0man2
23Optimus Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 περιεργα πραματα παιδες/ με το ιδιο ομως dvd drive που εχω πριν 3 χρονια περιπου ειχα κανει φορματ. και εγινε κομπλε.. ειχα ξαναπροσπαθησει τις προαλλες με ενα φιλο εδω για φορματ και εβγαζε disc boot failure. τωρα ομως απλα βλεπω esc για boot menu και f10 για setup τα ρυθμισα εκει οπως πρεπει κανω παλι επανεκινηση και απλα μπαινει στα τωρινα windows δε ξαναδοκιμαζω αλλο εχω κανει 10 επανεκκινησεις για να το καταφερω αλλα δεν. απλα ο υπολογυστης δεν θελει να κανει φορματ στο τελος δε θα εχω pc καθολου υπαρχει περιπτωση να φταιει κατι απο bios η dvd drive?? μεσα ομως βλεπει κανονικα διαβαζει κλπ το dvd drive μου
Zergoulini Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Παντως να ξερεις οτι πλεον κανεις φορματ μεσω USB Stick. Ποιο ασφαλες και πολυ ποιο γρηγορο. Αν ενδιαφερεσε δοκιμασε να Ripαρεις τα Windows στο USB με το προγραμματακι WinToFlash.
23Optimus Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 δυστηχως δεν υποστηριζει usb στο bios ουτε καν το εδειχνε.. που το χα δοκιμασει αστα να πανε. το μονο που μπορω να κανω ειναι να δοκιμασω αλλο dvd drive και αν δεν δουλεψει και παλι θα παω το σκληρο δισκο να το φορμαρω σε αλλο pc οταν δοθει ευκαιρια γιατι ειναι κουλο αυτο που κανει τωρα. και δε με συμφερει εννοειτε να το παω σε τεχνικο
23Optimus Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 τη δευτερη απαντηση εννοεις? μα φιλος το γραψα και πριν οτι εχω ξανακανει φορματ με αυτο το dvd drive και εγινε κανονικα τωρα αυτο που γινετε δεν υπαρχει λογικη εξηγηση να φταιει το dvd με τα windows δηλαδη? 1
άδικος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 να φταιει το dvd με τα windows δηλαδη? Αυτό ακριβώς σου λέει. Δεν είναι εκκινήσιμη εικόνα των windows. Δεν αναφέρεται στο drive.
23Optimus Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 τι να σου πω φιλος ξανα εγραψα σε ενα αλλο dvd +R αυτη τη φορα το κανα burn με ashampoo και ακομη δεν κανει boot απο το cd μπορει να εχει κανα error οπως που γραφε πριν κανα μηνα που χα δοκιμασει παλι disc boot failure. αυτο και τωρα να το εχουν αποκρυψει τα bios το συστημα.
άδικος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Και πάλι δε κατάλαβες. Δεν μιλάμε για σφάλμα στην εγγραφή ούτε για τον τύπο του δίσκου. Το setup αυτό που έγραψες πιθανόν να είναι για αναβάθμιση και δεν είναι καν εκκινήσιμη εικόνα. Ή δεν το έγραψες σαν τέτοια.
23Optimus Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 φιλος ναι κατι τετοιο παιζει.. μολις εβαλα μια εκδοση οεμ βιστα και μπηκε κανονικα press any key to boot from cd και μετα windows setup να πατησω η να βγω και τετοια... αρα ναι κατι παιζειι με το cd το αλλο μαλλον το ashampoo δεν κανει. εγω απλα εκανα paste ολα τα αρχεια απο iso αρχειο και τα εκανε burn στο dvd απλα μεσα στα windows τωρα που με το βγαζει το windows ινσταλ αλλα μαλλον για boot δεν το διαβαζει οπως πρεπει
CaptainHog Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 κατεβασε αλλο iso με windows λενε τα παιδια. μην γραφεις ξανα το ιδιο iso. κατεβασε ενα αλλο.
23Optimus Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 βρηκα ενα αλλο θεμα στο ινσομνια δε φταιει το ισο. απλα δεν γινετε σωστα η εγγραφη εγω απλα το κανα μεταφορα αρχειων και το γραφε .. στο αλλο θεμα γραφει ενα παιδι χρησιμοποιεις το ultra iso. και το μετατρεπει το boot αρχειακι και μετα το γραφεις σε δισκακι
άδικος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 απλα δεν γινετε σωστα η εγγραφη εγω απλα το κανα μεταφορα αρχειων και το γραφε .. στο αλλο θεμα γραφει ενα παιδι χρησιμοποιεις το ultra iso. και το μετατρεπει το boot αρχειακι και μετα το γραφεις σε δισκακι Αυτό ακριβώς εγω απλα εκανα paste ολα τα αρχεια απο iso αρχειο και τα εκανε burn στο dvd Αυτό ήταν το λάθος σου Με λίγα λόγια δεν το έγραψες σαν εκκινήσιμη εικόνα όπως είπαμε πριν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα