terziscf Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Έχω Vodafone smart 2 με android 2.3.7. Αν διαγραψω την εφαρμογη υπηρεσίες google play, θα έχω θεμα με τον browser και εφαρμογές οπως messenger, viber κλπ;
SPANK Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Αν ενοείς το play store δεν νομιζω οτι μπορείς να το διαγράψεις αλλα γιατι να το κάνεις , και μετα πως θα κατεβάζεις εφαρμογές ?
terziscf Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Υπαρχει εφαρμογη με το όνομα "υπηρεσίες google play " στο κινητο. Το play store δεν θέλω να το διαγραψω 1
saruman123 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Νομιζω η υπηρεσίες google play " πανε μαζι με το Play Store και με κατι αλλα. Αν το διαγραψεις δεν θα δουλευει. Επισης για να κανεις διαγραφη εφαρμογων πρεπει να εισαι root και να κατεβασης απο το Play Store το Uninstaller pro. 1
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Το google play services εχει να κανει με την λειτουργια εφαρμογων της google οπως youtube talkback hangouts google maps etc. Αν το διαγραψεις ή το παγωσεις δεν λειτουργουν οι αντιστοιχες υπηρεσιες. Κατι σαν το svchost.exe των windows περιπου
Xristaras12 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 και να το διαγράψεις,αν κάποια εφαρμογή το χρειαστεί σε πετάει στο google play και το ξανακατεβάζεις. Αυτό μέχρι και πριν μερικούς μήνες που είχα τάμπλετ,το τελευταίο διάστημα δεν γνωρίζω τι γίνεται
terziscf Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Μήπως ξές αν θα έχω θεμα με τις εφαρμογές που προανέφερα; (messenger,viber, browser) Επεξ/σία 4 Απριλίου 2015 από terziscf
neverme Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Λογικά δε θα έχεις. Αλλά δεν ξέρω πόσο εύχρηστο θα είναι το κινητό χωρίς play services. Αν έχεις root θα μπορούσες να δοκιμάσεις να παγώσεις τα services να δεις πως θα είναι αν τα κάνεις uninstall. Θα την κάνω όμως την ερώτηση... Γιατί θέλεις να τα κάνεις uninstall?
tsilitheo1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Λογικά δε θα έχεις. Αλλά δεν ξέρω πόσο εύχρηστο θα είναι το κινητό χωρίς play services. Αν έχεις root θα μπορούσες να δοκιμάσεις να παγώσεις τα services να δεις πως θα είναι αν τα κάνεις uninstall. Θα την κάνω όμως την ερώτηση... Γιατί θέλεις να τα κάνεις uninstall? Μηπως γιατι του τρωει το 1/3 απο τα 512 ραμ που εχει;;;
terziscf Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Το διέγραψα και όλα ειναι οπως πριν με την διάφορα οτι έχω περισσότερο χωρο πλέον. Δουλευει και το play store ακόμα
tsilitheo1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Το play store δεν ενοχλειτε απο το google play services. Αλλα για δοκιμασε να ανοιξεις το youtube ή τους χαρτες..
terziscf Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δεν με ενδιαφέρει κάποιο απο τα δυο αν και οι χάρτες ανοίγουν μόνοι τους οπότε θυμούνται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα