Προς το περιεχόμενο

Google play services

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω Vodafone smart 2 με android 2.3.7. Αν διαγραψω την εφαρμογη υπηρεσίες google play, θα έχω θεμα με τον browser και εφαρμογές οπως messenger, viber κλπ;

Δημοσ.

Αν ενοείς το play store δεν νομιζω οτι μπορείς να το διαγράψεις αλλα γιατι να το κάνεις , και μετα πως θα κατεβάζεις εφαρμογές ?

Δημοσ.

Νομιζω η υπηρεσίες google play " πανε μαζι με το Play Store και με κατι αλλα.

Αν το διαγραψεις δεν θα δουλευει.

Επισης για να κανεις διαγραφη εφαρμογων πρεπει να εισαι root και να κατεβασης απο το Play Store το Uninstaller pro.

• Like 1
Δημοσ.

Το google play services εχει να κανει με την λειτουργια εφαρμογων της google οπως youtube talkback hangouts google maps etc. Αν το διαγραψεις ή το παγωσεις δεν λειτουργουν οι αντιστοιχες υπηρεσιες. Κατι σαν το svchost.exe των windows περιπου

Δημοσ.

και να το διαγράψεις,αν κάποια εφαρμογή το χρειαστεί σε πετάει στο google play και το ξανακατεβάζεις.

Αυτό μέχρι και πριν μερικούς μήνες που είχα τάμπλετ,το τελευταίο διάστημα δεν γνωρίζω τι γίνεται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως ξές αν θα έχω θεμα με τις εφαρμογές που προανέφερα; (messenger,viber, browser)

Επεξ/σία από terziscf
Δημοσ.

Λογικά δε θα έχεις. Αλλά δεν ξέρω πόσο εύχρηστο θα είναι το κινητό χωρίς play services. Αν έχεις root θα μπορούσες να δοκιμάσεις να παγώσεις τα services να δεις πως θα είναι αν τα κάνεις uninstall.

Θα την κάνω όμως την ερώτηση... Γιατί θέλεις να τα κάνεις uninstall?

Δημοσ.

Λογικά δε θα έχεις. Αλλά δεν ξέρω πόσο εύχρηστο θα είναι το κινητό χωρίς play services. Αν έχεις root θα μπορούσες να δοκιμάσεις να παγώσεις τα services να δεις πως θα είναι αν τα κάνεις uninstall.

Θα την κάνω όμως την ερώτηση... Γιατί θέλεις να τα κάνεις uninstall?

Μηπως γιατι του τρωει το 1/3 απο τα 512 ραμ που εχει;;;

Δημοσ.

Το διέγραψα και όλα ειναι οπως πριν με την διάφορα οτι έχω περισσότερο χωρο πλέον. Δουλευει και το play store ακόμα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...