Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Οσον αφορα το τελευταιο 2πλο επεισοδιο ηταν(ισως αναμενομενο)το καλυτερο της σειρας ως τωρα. Γενικα το δευτερο κομματι της δευτερης season εκανα βηματα προς τα εμπρος για την σειρα που βεβαια θελει αρκετη δουλεια ακομα οσον αφορα τους χαρακτηρες κυριως. Οσον αφορα την πορεια του Chris ειναι λιγο πολυ γνωστη κατασταση απο την πρωτη season για αυτον. Οι μεγαλοι κερδισμενοι της season αυτης ειναι με διαφορα ο Nick ο οποιος σε σχεση με την πρωτη season πραγματικα εγινε αγνωριστος, η Madison που και αυτη ειχε παρα πολυ χρονο στην season αυτη και επαιρνε και αρκετα περισσοτερες αποφασεις και ισως ο Travis κυριως λογω των τελευταιων επεισοδιων με βαση αυτα που ηθελε να περασει η ολη ιστορια πατερα-γιου και τα ψυχολογικα ας πουμε πισω απο αυτο ο Viktor ηταν γενικα κατι το θετικο στην σειρα αν και απο ενα σημειο και μετα αρχισαμε να τον βλεπουμε λιγοτερο,κυριως στο δευτερο μισο,και στα τελευταια επεισοδια καταλαβαμε το γιατι. Επισης με βαση το 14ο επεισοδιο ειδαμε και την Ofelia να ειναι λιγο πιο δραστηρια σε σχεση με την υπολοιπη season που ηταν αρκετα παθητικη λογω πατερα. H alicia ειχε παραπανω χρονο στο πρωτο μισο της 2ρης season παρα στο δευτερο αρα δεν καταφερε να ξεχωρισει για κατι. Το μονο που δεν μαρεσε δυστηχως ειναι το τελος του τελευταιου επεισοδιου που ηταν αρκετα βιαστικο και κατα περιεργο λογο μου αρεσε περισσοτερο το 14ο απο το 15ο επεισοδιο περισσοτερο,αλλα σε γενικες γραμμες τα 2 τελευταια επεισοδια ειναι αυτο που λεμε οτι επιβραβευουν οσουν ειδαν την season αυτη μεχρι το τελος. Αν ειναι κατι που μου αρεσε προσωπικα στο δευτερο μισο της δευτερης season ειναι οτι γενικα δεν ακολουθουν την τακτικη απο το Walking Dead που οποτε βρισκουν ενα αρχικα ''ασφαλες'' σημειο για να εδραιωθουν,να τους παρει ολη την season μεχρι να τους την πεσουν και να φυγουν. Εν μερη ειναι αυτο που λεμε καπως απροβλεπτο του τι θα πετυχουν αργοτερα και πως θα εξελιχθει στην συνεχεια ,κατι που δυστηχως δεν ισχυει πλεον για την αλλη δημοφιλεστερη σειρα που ξεκιναει σε λιγες μερες που εχει γινει υπερβολικα προβλεψιμη. 1
Fulgore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ουτως ή αλλως αυτο υποτιθεται ειναι θεμα που αφορα την πρωτη season μονο αφου υπαρχει αλλο για την δευτερη αρα μην φοβασαι για spoilers
Fan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Καλό κλείσιμο η δεύτερη σεζόν. Αναμένεται δυνατή η τρίτη. Σίγουρα το story με τον Nick είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής.
Gkostas2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδιά, ποια η διαφορά του TWD με το FTWD??? Κανονικά θα έπρεπε να μας δείχνει πως ξέσπασε η πανδημία, τι έγινε και ο κόσμος κατάντησε Zombie Ruled και όλα αυτά. Αυτοί εδώ, πέρα απο 2-3 επεισόδια που απλά έδειξαν ταραχές κλπ, δεν έχουν δείξει τίποτε άλλο. Αν είναι να δω το TWD με άλλους χαρακτήρες να μου λείπει... Άσε που όλοι τους εδώ είναι για χαστούκια! Ο ένας αμολάει ζόμπι σε camp για να σωσει την γυναίκα του, η άλλη μιλάει με κάτι σαλεμένους, ο άλλος έχει τάσεις αυτοκτονίας, το τζάνκι είναι ο,τι να 'ναι, πραγματικά μετά το 1ο μισό της 2ης σεζον το παράτησα εντελώς. Δεν βλέπεται με τίποτα. 1
Bermudakias33 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Είδα 2η σεζον και ολα οκ. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι τα πολλά ισπανικά.
Fulgore Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δεν το πιστευω αυτο που θα πω αλλα ετσι οπως εχουν κανει το κανονικο walking dead,πιο πολυ ενδιαφερον εχει το Fear που τουλαχιστον ειναι πιο απροβλεπτο. 3
Πανος999 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 δεν μου αρεσει καθολου αυτο..Ισως επειδη ξεκινησα με το TWD..
najinblue3 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Εγω χθες ξεκινησα επιτελους τη 2η σιζον, παρα πολυ αργα το παει το θεμα, αλλα μου αρεσει δε ξερω γιατι, σιγουρα η παραγωγη δεν ειναι τοσο καλη οσο το original walking dead, αλλα παρ ολα αυτα μου αρεσει Επισης παιζει η Leader των grounders ( the 100 ), πολυ καλο κομματι 1
Zerg13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Βλεπετε fear? ειδα καμια 10 αρια επεισοδια και βαρεθηκα. Μουφα χαρακτηρες κ σεναριο...καλα σας αρεσει; Ρε παιδιά, ποια η διαφορά του TWD με το FTWD??? Κανονικά θα έπρεπε να μας δείχνει πως ξέσπασε η πανδημία, τι έγινε και ο κόσμος κατάντησε Zombie Ruled και όλα αυτά. Αυτοί εδώ, πέρα απο 2-3 επεισόδια που απλά έδειξαν ταραχές κλπ, δεν έχουν δείξει τίποτε άλλο. Αν είναι να δω το TWD με άλλους χαρακτήρες να μου λείπει... Άσε που όλοι τους εδώ είναι για χαστούκια! Ο ένας αμολάει ζόμπι σε camp για να σωσει την γυναίκα του, η άλλη μιλάει με κάτι σαλεμένους, ο άλλος έχει τάσεις αυτοκτονίας, το τζάνκι είναι ο,τι να 'ναι, πραγματικά μετά το 1ο μισό της 2ης σεζον το παράτησα εντελώς. Δεν βλέπεται με τίποτα.Πως ξεσπασε δεν διχνει αλλα αν προσεξες, τα ζομπιε ειναι φρεσκα. Οχι σαπια οπως στο κανονικο. Επισης εχουν αγνοια του γεγονοτος.Σε οσα λες συμφωνω. Δεν βλεπετε ευκολα ειναι για πορομενους. Το μεγαλο λαθος ειναι οι χαρακτηρες, ειναι βαρετοι ολοι. 1
Fulgore Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Βλεπετε fear? ειδα καμια 10 αρια επεισοδια και βαρεθηκα. Μουφα χαρακτηρες κ σεναριο...καλα σας αρεσει Ενω το κανονικο walking dead,εχει φοβερους χαρακτηρες και σεναριο.....
Zerg13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Στο original ειδαμε zombie με δερματινα και καρφια! Πολυ mainstream καταστασεις! Το original λεει.
speedy23 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Εαν εχει πεθανει ο Τραβις, θα ειναι τραγικο να χαθει ετσι ενας βασικος χαρακτηρας. Εαν κατα καποιο μαγικο τροπο δεν εχει πεθανει, θα ειναι ηλιθιο. 1
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 like για την υπενθυμιση γιατι νομιζα οτι εβγαινε τελος της εβδομαδας. Θα τα δω σημερα και θα γραψω λογικα αυριο. Αντε γιατι βαρεθηκα αρκετα με την τελευταια season του walking.
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Λοιπον τα ειδα και τα δυο μιας και ειχα απορια πως και βγαλανε 2πλο επεισοδιο. Σε γενικες γραμμες ωραια πραγματα,για αλλη μια φορα η σειρα μου δειχνει σαν ευχαριστη εκπληξη και εως ενα βαθμο ανωτερη και απο την αλλη σειρα περαν των χαρακτηρων. Τι δεν μαρεσε?Η ολη φαση με τον travis. Στο ενα επεισοδιο σκοτωνει οτι βρει μπροστα του,στο αλλο απο το πουθενα ''ελευθερη πτωση''. ο Τραβις δεν θα μου προκαλουσε εντυπωση αν βλεπαμε αργοτερα να τον βρισκει ως δια μαγειας κανενας Victor ή η αλλη η χαμμενη η ofelia,την οποια οπως φαινεται θα δουμε στο επομενο επεισοδιο. Παντως για δες στα επομενα επεισοδια απο το 4ο και μετα στο cast ηθοποιων http://www.imdb.com/title/tt6082756/?ref_=ttep_ep4 Ειδατε παντως τι ωραια που ειναι οταν τα πραγματα δεν ειναι τοσο προβλεψιμα οπως στο walking dead?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα