Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και συγνώμη εάν δημιούργησα το θέμα σε λάθος ενότητα.

Έχω ανοίξει ενα μικρό και απλό ιντερνετ καφε με 10 Η/Υ με τεχνικά χαρακτηριστικά γενικά καλά (πριν 2 χρόνια που το άνοιξα) τα οποοία είναι:

Processor -> Intel® Core2 duo E8200 @ 2.66 GHz (2 CPU-s), ~ 2.7GHz
RAM -> 3Gb
Display -> GeForce GT 520 (1Gb)

Θα ήθελα να κάνω μια μικρή επένδυση και να αγοράσω 4-5 (ανάλογα με το κόστος τους), τι τεχνικά χαρακτηριστικα μου προτείνεται για να μπορούν να κρατήσουν online games και γενικα κάποια καινούρια παιχνίδια;

Θα ήθελα επήσεις να αγοράσω και έναν σερβερ για να αποφοίγω τα update 1 προς 1 στο κάθε pc για  games τα οποία είναι online, τι τεχνικα χαρακτηριστκά πρεπει να έχει και πως μπορώ να κάνω την σύνδεση του;

Μπορέιτε να μου πείτε εάν υπάρχει και κάποιο διαθέσημο βιβλίο για την δημιουργία σερβερς σε ιντερνετ καφε και αν ναι ποιο είναι αυτο;

Ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.

Δεν ανέφερες budget, οπότε να η δική μου πρόταση. Λόγω της αύξησης τιμών σε Intel, ο Core i3 δεν πολυσυμφέρει, 50€ διαφορά x4/x5 θα βγει χωρίς αισθητή διαφορά.

PeaBQxx.png

+ αυτή : http://www.skroutz.gr/s/4693148/Sapphire-Radeon-R9-280-3GB-Dual-X-Boost-OC-11230-00-20G.html

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ που απάντησες φένονται καλά αυτά που είπες αλλα για τους AMD  δεν ξέρω και πολλά είναι καλή για Gamers? Η κάρτα γραφικών φέναιτε καλή αλλά λίγο τσουχτερι στην τιμη.
Για σερβερ μπορείς να μου κατι?

Δημοσ.

@amd expert  σιγα μη βάλει r280 για να μπαίνουν στο ιντερνετ και να παιζουν wow και pro

@dens  Αν πήρες πριν απο 2 χρονια και όχι πριν απο 5-6 χρονια τους c2d e8200 σε πιάσανε μ@λ@κ@ (εκτος αν πήρες κανα 20ευρω τον καθένα) οποτε ψώνισε απο κάπου αλλου αυτή τη φορά. Το ίδιο ισχύει και για την nvidia 520 αν ζήτησες κάρτα για παιχνίδια και σου δώσανε αυτή. Γενικά πάντως πρεπει να καθορίσεις budget καθώς παίζει ρολό.

Απο κει και πέρα το σημαντικότερο ειναι να έχεις οθόνες με χαμηλή ανάλυση πχ 720p (1280χ720, 1366χ768) και όχι full hd 1080p (1920x1080) για να μπορέσεις να κρατήσεις τα μηχανήματα σου αρκετά χρόνια .

Προσωπικά θα πηγαινα σε apu amd a8/a10 7xx0 ανάλογα με τα οικονομικά σου χωρίς ξεχωριστή κάρτα γραφικών. Απο κει και πέρα αν θες κάτι πιο δυνατό μπορεις να βάλεις και μια nvidia 750 που χει και χαμηλή κατανάλωση και cpu κανα intel αλλα αναλογα με τα οικονομικά σου φανταζομαι κάτω απο i3, λογικά κανα pentium .

Για ram 6gb φτάνουν, μητρική την φθηνότερη. Τροφοδοτικά πάρε μικρά <500watt και κοιτα να χουν καλο efficiency (bronze, silver, gold) και περισσότερη εγγύηση. Θες μικρα τροφοδοτικά ώστε οταν δεν κάνει τπτ ο υπολογιστής ή απλα σερφαρει στο ιντερνετ το efficiency  να ειναι σχετικά υψηλο  και να χεις μικρη κατανάλωση ρευματος (κατω απο 20% load του τροφοδοτικού το efficiency πέφτει πολύ)

• Like 2
Δημοσ.

APU ειναι επεξεργαστης και καρτα γραφικων ΜΑΖΙ.Ειναι αρκετά καλη λυση για gaming,απλα κοιτα να αγορασεις ραμ με συχνοτητα μεγαλύτερη απο 2133 γιατι η apu επωφελείται παρα πολυ απο αυτο.

www.skroutz.gr/s/3446454/AMD-A10-6800K-Box.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...