Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειδικο room για οσους την αγορασουν με σαμπανια και πουρο σαν αυτο για το apple watch των 10000!!!! μονο σε μεγαλα καταστηματα με demo video θα τις βλεπουμε!!!!

Δημοσ.

Γιατί όχι,τις βλέπω πολύ χρήσιμες .Θα πάρω να βλέπω τα ελληνικά κανάλια...άκυρο είναι SD.Θα την πάρω για ποδόσφαιρο σε νόβα-οτέ...Ρε τι ατυχία αυτά το πολύ σε HD δείχνουν.Άσε το βρήκα,είναι ότι πρέπει για το ps3,ps4....oups ξέχασα σόρρυ...αυτά δεν παίζουν καν FHD...Άστο τότε,ας τα βάλω στην άκρη για σε 3-4 χρόνια που ίσως βγουν τεχνολογίες που τις υποστηρίζουν ΑΝ δεν έχουν γίνει παρωχημένες έως τότε...

• Like 2
Δημοσ.

καθε μηνα βγαινουν νεες τεχνολογιες. ο,τι και να παρω θα το παρω πανακριβα και θα ειμαι και πισω σε κανα χρονο!

8α μεινω με την απλη LCD για οσο παιζει ακομα :D

• Like 1
Δημοσ.

Θα πάρω μία να βλέπω europa league από τον ΑΝΤ1 με τέλεια μετάδοση-ανάλυση εικόνας, μία να βλέπω τον Τσουκαλά-Άντε γεια στο ΑΒ Channel,και μία στην τουαλέτα να βλέπω νερά τρεχούμενα με χαλαρωτική μουσική, όταν έχω δυσκοιλιότητα. Άσε καλύτερα θα περιμένω όταν πάρω αύξηση μισθού χαχαχα η όταν ο γερμαναράς ο τσάμπας την βάλει 199,99 ευρώ. Αλήθεια στις παλέτες πως θα χωράνε?

Δημοσ.

δεν χωρανε περισευουν απο εξω.ημουνα σε εργοστασιο και ειδα.ασε που δεν της προσεχουν και εχω δει τα κουτια τους απο εξω αρκετα τσαλακωμενα και με χτυπηματα μετα λέει εχει καμενα πιξελ

Δημοσ.

Υπάρχει και ένας που λέει ότι την έχει αγοράσει. Τρολ στάνταρ.

Εδώ έχει και άλλες καρατρολλιές!!

Λιγότερες ίντεσες στα 28.000€

Αξίζει πιστεύω εσείς που κοροϊδεύετε για τα χρήματά της! Είναι Best value for money!

Το αμάξι δεν μπορεί να μου δώσει την ευκρίνεια της FHD τηλεωρασάρας, άσε που θέλει service και βενζίνες και φυσικά το νέο σπίτι δεν θα έχει την παραπάνω τηλεόραση (άσε που θα μετακομίζεις κιολας)! Οπότε χίλες φορές να δώσεις κάτι λιγότερο από 30.000€ να πάρεις την 85’αρα FHD!Θα βλέπεις και την Μενεγάκη με το καφεδάκι σου!

Την κράζεις; την θαυμάζεις!!

• Like 3
Δημοσ.

Εδώ έχει και άλλες καρατρολλιές!!

Λιγότερες ίντεσες στα 28.000€

Κλαίω με το πρώτο σχόλιο :D

"Κατά : Ενεργειακή κλάση Β... καίει διπλάσιο ρεύμα από μία μικρότερη τηλεόραση και δεν έχουμε λεφτά για πέταμα στις μέρες μας."

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...