Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Και γω εχω μπει στο τρυπάκι να αγοράσω νέο smartphone και ειμαι ανάμεσα σε lg G3, Samsung Galaxy alpha και μεταχειρισμένο Samsung note 3 και τα τρία παίζουν κοντά στα 300€.

Τι λέτε και εσείς;

Sent from my iPad using Insomnia

Είχα το ίδιο δίλλημα...ΝοΤΕ με LG. Νίκησε το LG λόγω καλύτερης οθόνης και πιο συμμαζεμένες διαστάσεις, ενώ είναι και τα 2 φάφλετ, νεότερο τηλ, και σαφώς καλύτερη κάμερα. Επίσης φοβερή υποστήριξη σε hardware/software

Δημοσ.

καλησπερα κυριοι ,και εγω εχω αυτο το θεμα δεν μπορω να αποφασισω την επομενη αγορα κινητου

ειχα για 2 χρονια το galaxy s3 ,ενταξει κινηταρα δεν μου εβγαλε ποτε προβλημα απλα νιωθω οτι πρεπει να ανεβω επιπεδο

(για ενα μπατζετ ως 350ισως κατι παραπανω αναφερομαι-επισης εχω ηδη στην κατοχη μου μια sd 16αρα)

αρχικα σκεφτομουν για g3 στα 16gbεχει μακραν τα καλυτερα specs στα λεφτα του(κοντα στα 330),αλλα με χαλαει οτι βλεπω απο αρκετους θεμα με μπαταρια,ξερω οτι συμβαινει λογω 4κ ,απλα θελω δηλαδη να ανεβω επιπεδο και εκει και  να περασω το φραγμα '' καθε μερα φορτισμα'',επιπλεον ειδα και αναφορες για φτηνη κατασκευη μη ανθεκτικο σε χτυπηματα(ειμαι λιγο ατσουμπαλος)

ετσι μετα σκεφτομουν το g2 στα 32gb βεβαια αφου δεν παιρνει sd ,αυτο ισως και να εχει την μεγαλυτερη διαρκεια απο οτι διαβαζω μεχρι 2 μερεσ,αλλα στα 280 ειναι κατωτερο απο το g3,ενω επισης χανει οτι η μπαταρια του ειναι fix

3η επιλογη,το s5 16gb(αρα και εδω εκμεταλευομαι την καρτα που χω στην κατοχη μου)τιμη πλεον στα 350,αυτο ειναι ιδιαιτερα ανθεκτικο-waterproof,dustproof,η μπαταρια του αν και 2800 πρεπει να ειναι ελαχιστα

ενα κλικ κατω της g2 αλλα εχει εξαιρετικο power mode,σπεκς νομιζω περιπου ειναι αναμεσα στα g2 και g3

και τα 3 κινητα σε διαφορα σαιτ(phone arena κτλ που ψαχτηκα ειναι βαθμο 9.1-9.4,δηλ ολα δυνατα)

οποιος εμπειρικα γνωριζει μπορει να πει δυο λογια

το s5 αληθεια γιατι δεν το προτεινε κανεις ??

επισης ενα σχολιο για το lg flex(ειναι πιο πολυ παραξενο απο εργονομικο?)

και επισης για htc sony να ψαχτω ???

υγ(παιδες ενδιαφερομαι μονο για android λογισμικο)

Δημοσ.

καλησπερα κυριοι ,και εγω εχω αυτο το θεμα δεν μπορω να αποφασισω την επομενη αγορα κινητου

ειχα για 2 χρονια το galaxy s3 ,ενταξει κινηταρα δεν μου εβγαλε ποτε προβλημα απλα νιωθω οτι πρεπει να ανεβω επιπεδο

(για ενα μπατζετ ως 350ισως κατι παραπανω αναφερομαι-επισης εχω ηδη στην κατοχη μου μια sd 16αρα)

αρχικα σκεφτομουν για g3 στα 16gbεχει μακραν τα καλυτερα specs στα λεφτα του(κοντα στα 330),αλλα με χαλαει οτι βλεπω απο αρκετους θεμα με μπαταρια,ξερω οτι συμβαινει λογω 4κ ,απλα θελω δηλαδη να ανεβω επιπεδο και εκει και  να περασω το φραγμα '' καθε μερα φορτισμα'',επιπλεον ειδα και αναφορες για φτηνη κατασκευη μη ανθεκτικο σε χτυπηματα(ειμαι λιγο ατσουμπαλος)

ετσι μετα σκεφτομουν το g2 στα 32gb βεβαια αφου δεν παιρνει sd ,αυτο ισως και να εχει την μεγαλυτερη διαρκεια απο οτι διαβαζω μεχρι 2 μερεσ,αλλα στα 280 ειναι κατωτερο απο το g3,ενω επισης χανει οτι η μπαταρια του ειναι fix

3η επιλογη,το s5 16gb(αρα και εδω εκμεταλευομαι την καρτα που χω στην κατοχη μου)τιμη πλεον στα 350,αυτο ειναι ιδιαιτερα ανθεκτικο-waterproof,dustproof,η μπαταρια του αν και 2800 πρεπει να ειναι ελαχιστα

ενα κλικ κατω της g2 αλλα εχει εξαιρετικο power mode,σπεκς νομιζω περιπου ειναι αναμεσα στα g2 και g3

και τα 3 κινητα σε διαφορα σαιτ(phone arena κτλ που ψαχτηκα ειναι βαθμο 9.1-9.4,δηλ ολα δυνατα)

οποιος εμπειρικα γνωριζει μπορει να πει δυο λογια

το s5 αληθεια γιατι δεν το προτεινε κανεις ??

επισης ενα σχολιο για το lg flex(ειναι πιο πολυ παραξενο απο εργονομικο?)

και επισης για htc sony να ψαχτω ???

υγ(παιδες ενδιαφερομαι μονο για android λογισμικο)

Είχα το S3, το άντεξα ένα χρόνο μόνο. Πήρα όπως γράφω πιο πάνω το G3, που από όσο διαβάζω το πουλάει σε προσφορά ο Γερμανός στα 280. Η μπαταρία ναι δεν είναι το ισχυρό του σημείο, αλλά 4.5-5 ώρες οθόνη, με κλήσεις, μέηλς viper FB, μου βγάζει την μέρα. Για το αν σπάζει εύκολα, επιβιώνει στα χέρια ενός κοριτσιού 6.5 χρονών και ενός αγοριού 3.5. Nuff said. Υπάρχουν βίντεο στο youtube που χωρίς να ναι αδιάβροχο αντέχει 3 ώρες μέσα στο νερό χωρίς θέμα. Σημαντικό επίσης procordia service. Την καλύτερη φετινή κάμερα, και η οθόνη ναι μεν τρώει μπαταρία, αλλά είναι φανταστική και πολύ ξεκούραστη. Infrared port, κάνεις το τηλ σου τηλεχειριστήριο, εμένα με βόλεψε αφάνταστα αυτό.

To G2 έχει φοβερή μπαταρία, αλλά αφού θες να αλλάξεις επίπεδο νομίζω δεν είναι επιλογή.

Το S5 δεν θα σου δώσει πάνω από μισή ώρα οθόνη παραπάνω σε μπαταρία, αν δεις σε άλλο νήμα βγήκε θέμα με την κάμερα που όποτε θέλει δουλεύει. Επίσης μάλλον δεν του έκατσε καλά η λόλλιποπ. Τα δακτυλικά αποτυπώματα δεν δουλεύουν τόσο καλά από όσο διαβάζω. Γενικά έφερε πτώση στις πωλήσεις της Samsung 30%.

Αν το ζητούμενο σου είναι η μπαταρία τότε πας σε Sony Z2, Z3. Υστερούν σε κάμερα σε σχέση με το 1ο, η οθόνη, οκ, αλλά μεγάλα τηλ σε σχέση με την οθόνη τους. Σέρβις Αρβάτο, τεράστιο μειονέκτημα (δες σχετικό νήμα)

Το HTC M8 δεν ξεχωρίζει σε τίποτα πέραν από το αλουμίνιο και τον φοβερό του ήχο. Χάλια κάμερα.

Οι επιλογές λοιπόν οι εξής 3, που μάλλον 2 είναι.

G3, Z2, το Ζ3 δεν είναι σοβαρή αναβάθμιση του. Όσο για τα 3 ραμ μην ψαρώνεις, αφού το έψαξες θα είδες πως η διαφορά σε επιδόσεις δεν είναι πάνω από 4-5%. Τα 32 τα θεωρώ πιο σημαντικά παρά την ραμ.

Για το Flex έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια, δεν έχω όμως προσωπική άποψη, αν δεν το πιάσεις στα χέρια σου νομίζω πως δεν θα ξέρεις.

Η δική μου προτίμηση σαφής, προσπάθησα όμως να είμαι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικός μπορούσα

Δημοσ.

Αν το βασικό σου μέλημα είναι η μπαταρία, δες z3 compact. Απλά παίζει μόνο του. Είναι ελάχιστα πάνω από το budget σου, αλλά ίσως μια από τις καλύτερες συσκευές του 14.

Για το g3,υπαρχουν άτομα που πίνουν νερό στο όνομα του όπως ο φίλτατος Γιάννης, προσωπικά το θεωρώ μια απογοήτευση, μιας και για να μπορέσει να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό, έπρεπε να περάσουν 8-9 μήνες και παμπολλα updates. Με lollipop προφανώς βελτιωμένο, αλλά ακόμα πολύ λίγο σε εμπειρία χρήσης σε σχέση με μια συσκευή της Nexus, htc η ένα moto X.

Το s5 αποτελεί επίσης μια εξαιρετική επιλογή. Ο λόγος που δεν προτείνεται συνήθως, είναι τα 100+ παραπάνω € που κόστιζε μέχρι τώρα σε σχέση με το z2 και το g3 καθώς και το ότι δεν έφερε κάτι το επαναστατικό σε σχέση με το s4. Ίδια περίπτωση με το g3, περιμέναμε πολλά, λίγα ήρθαν... Εξου και η ολική ανανέωση της σειράς φέτος.

Αν αγοράσεις άμεσα, επιλέγεις g3. Με την προσφορά του Γερμανού μπορεί να σου βγει 250€,αν χρησιμοποιήσεις κάρτα eurobank, που στα λεφτά αυτά ούτε Κινέζο δεν παίρνεις.

Αλλιώς, αν δεν βιάζεσαι, ξεκινά να ψάχνεις αναλυτικά g3,s5, m8 και z3. Πολλά τα πλεονεκτηματα, αλλά και τα μειωνεκτηματα τους... Τέλεια συσκευή δεν υπάρχει. Διαλεξε αυτήν που εξυπηρετεί τις δικές σου ανάγκες, και όχι το τι θα σου προτείνει ο κάθε φανατικός σε ένα φόρουμ.

Δημοσ.

Φίλτατε δεν είναι πως δεν βλέπω τα όποια θέματα, κρίνω όμως το συνολικό σκορ. Συμφωνώ όμως πως πριν το lollipop ήταν κάτω από τις προσδοκίες μου. Αν όμως μπορεί να το πάρει με 250, νομίζω πως δεν έχει αντίπαλο που και εδώ συμφωνούμε.

Αν είχε οθόνη 1080 νομίζω σήμερα δεν θα είχε γενικώς αντίπαλο...

Δημοσ.

καταρχην ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις

-δεν ειναι το βασικο μου μελημα η μπαταρια αλλα μετα απο 2 χρονια κουραστηκα να το φορτιζω καθε 8 ωρες,γιαυτο προσωπικα θεωρω καλυτερη αγορα το g2 ( στα 32gb) απο το g3 (στα 16+16)

-επισης μου φαινεται η 4κ πιο πολυ σαν μια θεωρητικη κινηση εντυπωσιασμου και οτι  περισσοτερο κανει κακο στην μπαταρια παρα κατι ουσιαστικο,(ετσι και αλιως g2 και s5 στα 1080 ειναι τοπ),μαλιστα φοραει και αυτο στα 3000mah αλλα στην πραξη δεν κραταει ουτε το μισο της g2

,βεβαια για 250-280 ειναι απιστευτη τιμη value for money η αγορα αλλα ρε παιδια εχω την εντυπωση οτι αυτες οι  προσφορες  που αναφερεται ειναι μονο μεσω διπλης αγορας η δωροεπιταγων αν ανηκεις σε συγκριμενες εταιριες(δεν ειμαι cosmote),σε σκρουτζ και bestprice δεν υπαρχουν kai ξεκινανε στα κλασσικα μαγαζια 340 με μεταφορικα(ειμαι απο θεσσαλονικη)

οπως λεει ο Γιαννης η lg εχει αλλο ενα (κουφια η ωρα)μεγαλο πλεονεκτημα στο θεμα σερβις,ξερω πολυ καλα τι σημαινει arvato,

καταντησαμε να ρωταμε σε ποιο σερβις ανηκουν οι εταιριες πριν κανουμε επιλογη αγορας κινητου(ελλαδισταν)

για το s5 διαβασα καποιες αναφορες σε προβληματα στη καμερα αλλα και αυτο σε καθε επισημο review βλεπω εχει πολυ υψηλες βαθμολογιες και επειδη εχει κανει καλη βουτια στην τιμη το βρισκω σε αρκετα καταστηματα 350 γιαυτο το σκεφτομουν

Δημοσ.

-δεν ειναι το βασικο μου μελημα η μπαταρια αλλα μετα απο 2 χρονια κουραστηκα να το φορτιζω καθε 8 ωρες,γιαυτο προσωπικα θεωρω καλυτερη αγορα το g2 ( στα 32gb) απο το g3 (στα 16+16)

-επισης μου φαινεται η 4κ πιο πολυ σαν μια θεωρητικη κινηση εντυπωσιασμου και οτι  περισσοτερο κανει κακο στην μπαταρια παρα κατι ουσιαστικο,(ετσι και αλιως g2 και s5 στα 1080 ειναι τοπ),μαλιστα φοραει και αυτο στα 3000mah αλλα στην πραξη δεν κραταει ουτε το μισο της g2

,βεβαια για 250-280 ειναι απιστευτη τιμη value for money η αγορα αλλα ρε παιδια εχω την εντυπωση οτι αυτες οι  προσφορες  που αναφερεται ειναι μονο μεσω διπλης αγορας η δωροεπιταγων αν ανηκεις σε συγκριμενες εταιριες(δεν ειμαι cosmote),σε σκρουτζ και bestprice δεν υπαρχουν kai ξεκινανε στα κλασσικα μαγαζια 340 με μεταφορικα(ειμαι απο θεσσαλονικη)

οπως λεει ο Γιαννης η lg εχει αλλο ενα (κουφια η ωρα)μεγαλο πλεονεκτημα στο θεμα σερβις,ξερω πολυ καλα τι σημαινει arvato,

καταντησαμε να ρωταμε σε ποιο σερβις ανηκουν οι εταιριες πριν κανουμε επιλογη αγορας κινητου(ελλαδισταν)

για το s5 διαβασα καποιες αναφορες σε προβληματα στη καμερα αλλα και αυτο σε καθε επισημο review βλεπω εχει πολυ υψηλες βαθμολογιες και επειδη εχει κανει καλη βουτια στην τιμη το βρισκω σε αρκετα καταστηματα 350 γιαυτο το σκεφτομουν

http://www.insomnia.gr/topic/565008-smartphone-lg-g3-%CF%83%CF%84%CE%B1-280%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF-252%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-eurobank/

• Like 1
Δημοσ.

Ισχύει σε κάποιο βαθμό, αλλά δεν λέει όλη την αλήθεια. Έχω σοβαρό πρόβλημα με την όραση μου με 3 βαθμούς μυωπία και 2.5 αστιγματισμό. Η οθόνη του S3 με κούραζε όταν χρησιμοποιούσα το τηλ σαν τάμπλετ, και μετά από κάνα μισάωρο το δάκτυ κορόμηλο...πλέον με το G3 ξεχνάω να τα ανοιγοκλείσω που λέει ο λόγος, τόσο ξεκούραστη είναι.

Τώρα για την μπαταρία, μπορείς με 15Ε να έχεις και 2η. Προσωπικά έχω φορτιστή αυτοκινήτου, και δεν χρειάστηκα ποτέ άλλη μπαταρία. Για καβάντζα έχω και ένα power bank που μου κάναν δώρο, αλλά επίσης δεν μου χρειάστηκε ποτέ.

Για τις προσφορές δεν ζω Ελλάδα οπότε δεν έχω ιδέα, ψάξε το όμως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...