GianniSM Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Απλά σπεκς είναι που ο καθένας μπορεί να τα βρει...το G3 είναι το 1ο τηλ με 2K οθόνη
elenit24 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Thanks παιδιά για τη βοήθεια... το ξέρω ότι είναι ανούσιο να το αλλάξω, αλλά άμα δεν υπήρχαν άνθρωποι με αυτό το "μικρόβιο", τότε το insomnia δεν θα είχε λόγω ύπαρξης Νote 3 και G3 μέχρι στιγμής λοιπόν... από Κίνα πλευρά υπάρχει κάτι που, εκτός από επιδόσεις, έχει κ καλύτερη κάμερα από το s4; περίμενε τον @maddoctor για κινέζικα κινητά και ναι απο Κίνα θα βρεις καλύτερα κινητά σε αυτά τα λεφτά με καλύτερη ανάλυση και για μπρός και για πίσω κάμερα. Site: εδώ έκανα μια σύγκριση στο κινητό που έχω εγώ (huawei) με αυτό που έχεις εσύ και με το lg g3 που προτείνουν.τα συμπεράσματα δικά σου
tashauna Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 περίμενε τον @maddoctor για κινέζικα κινητά και ναι απο Κίνα θα βρεις καλύτερα κινητά σε αυτά τα λεφτά με καλύτερη ανάλυση και για μπρός και για πίσω κάμερα. Θα τον περιμένω ! Με ενδιαφέρει να γνωρίζω, γιατί δεν έχω ασχοληθεί με Κίνα... Να δούμε για την ανάλυση τι θα πει, αν κ στην πράξη φαίνονται οι διαφορές, όχι στα specs (το Χ την έχει μεγαλύτερη από το Y).
GianniSM Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Θα τον περιμένω ! Με ενδιαφέρει να γνωρίζω, γιατί δεν έχω ασχοληθεί με Κίνα... Να δούμε για την ανάλυση τι θα πει, αν κ στην πράξη φαίνονται οι διαφορές, όχι στα specs (το Χ την έχει μεγαλύτερη από το Y). Μόνο που με την σημερινή ισοτιμία ευρώ/δολαρίου η Κίνα αν βάλουμε μέσα τον 1 χρόνο εγγύησης που δίνει, μαζί και με τον χρόνο παράδοσης ξαφνικά δεν φαίνεται και τόσο καλή επιλογή
leo06 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Θα τον περιμένω ! Με ενδιαφέρει να γνωρίζω, γιατί δεν έχω ασχοληθεί με Κίνα... Να δούμε για την ανάλυση τι θα πει, αν κ στην πράξη φαίνονται οι διαφορές, όχι στα specs (το Χ την έχει μεγαλύτερη από το Y). στην κινα δεν θα βρεις καλύτερη κάμερα απο του g3 στα 280 ευρώ 1
StigmaX Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 στην κινα δεν θα βρεις καλύτερη κάμερα απο του g3 στα 280 ευρώ Στην Κίνα δε θα βρεις καλύτερη κάμερα τέλεια. Ούτε από το s4 θα βρεις καλύτερη κάμερα, αλλά δε θα επιμένω σε αυτό γιατί θα πέσουν τα φανμποι της ανατολής να με φάνε... 2
elenit24 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Η εγγύηση ειναι σχετικη. Αν πάρεις κινητό απο Ελλάδα και μπλεξεις με την arvato, θα κλαις και λεφτά και κινητο.
GianniSM Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Η εγγύηση ειναι σχετικη. Αν πάρεις κινητό απο Ελλάδα και μπλεξεις με την arvato, θα κλαις και λεφτά και κινητο. Ενώ με procordia είσαι τζιτζί, οπότε το G3 μια χαρά
elenit24 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 πιο πανω εχω βαλει link για σύγκριση καμερών. τα αποτελεσματα τα βλεπεις, δεν υπαρχει λογος να παρει το g3 λοιπον.
tashauna Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Παιδιά, μετά τις πολύτιμες συμβουλές σας, κατέληξα στο να παραμείνω με το μωβάκι μου μέχρι να περάσει κανας χρόνος κ να βρω καινούργιο οικονομικό αντικείμενο του πόθου ! (Γλίτωσα κ την παντόφλα από το σύζυγο) χεχε Σας ευχαριστώ όλους
GianniSM Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Παιδιά, μετά τις πολύτιμες συμβουλές σας, κατέληξα στο να παραμείνω με το μωβάκι μου μέχρι να περάσει κανας χρόνος κ να βρω καινούργιο οικονομικό αντικείμενο του πόθου ! (Γλίτωσα κ την παντόφλα από το σύζυγο) χεχε Σας ευχαριστώ όλους Καλή επιλογή...όταν πέσει η τιμή του S6 είναι νομίζω η καλύτερη επιλογή φετινή αφού είναι η μοναδική συσκευή που προσφέρει κάτι διαφορετικό
giorgosbretos Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Παιδιά, μετά τις πολύτιμες συμβουλές σας, κατέληξα στο να παραμείνω με το μωβάκι μου μέχρι να περάσει κανας χρόνος κ να βρω καινούργιο οικονομικό αντικείμενο του πόθου ! (Γλίτωσα κ την παντόφλα από το σύζυγο) χεχε Σας ευχαριστώ όλους Την καλυτερη δουλεια εκανες
tashauna Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Καλή επιλογή...όταν πέσει η τιμή του S6 είναι νομίζω η καλύτερη επιλογή φετινή αφού είναι η μοναδική συσκευή που προσφέρει κάτι διαφορετικόΝαι, κι εγώ το s6 edge έχω βάλει στο μάτι... Μακάρι να μην είναι ανέφικτη αγορά του χρόνου!
gldjole Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Καλησπέρα, Και γω εχω μπει στο τρυπάκι να αγοράσω νέο smartphone και ειμαι ανάμεσα σε lg G3, Samsung Galaxy alpha και μεταχειρισμένο Samsung note 3 και τα τρία παίζουν κοντά στα 300€. Τι λέτε και εσείς; Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα