Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα μωβ s4 που μ' αρέσει πολύ εμφανισιακά κ με καλύπτει σαν κινητό, ωστόσο μου μπήκε το μικρόβιο της ανανέωσης (!@&*$%*) και θα ήθελα να το πουλήσω κ να αγοράσω κάτι άλλο δίνοντας για διαφορά το πολύ 80 ευρώ. Άρα budget έως 280-300 ευρώ για μεταχειρισμένο ή καινούργιο κινητό. Ως τώρα έλεγα για g3, αλλά πλέον δεν είμαι σίγουρη. Με ενδιαφέρει android κ με όσο δυνατόν καλύτερη κάμερα (καλύτερη από το δικό μου). Έχετε κάποια πρόταση;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα μωβ s4 που μ' αρέσει πολύ εμφανισιακά κ με καλύπτει σαν κινητό, ωστόσο μου μπήκε το μικρόβιο της ανανέωσης (!@&*$%*) και θα ήθελα να το πουλήσω κ να αγοράσω κάτι άλλο δίνοντας για διαφορά το πολύ 80 ευρώ. Άρα budget έως 280-300 ευρώ για μεταχειρισμένο ή καινούργιο κινητό. Ως τώρα έλεγα για g3, αλλά πλέον δεν είμαι σίγουρη. Με ενδιαφέρει android κ με όσο δυνατόν καλύτερη κάμερα (καλύτερη από το δικό μου). Έχετε κάποια πρόταση;

Εγώ θα πήγαινα για το LG G3... 

Δημοσ.

Γιατι δεν κοιτας παλι σε samsung note 3 με 300 € αν ψαξεις βρισκεις εδω στο φορουμ.

Για "ανανέωση" κ επειδή δεν χρησιμοποιώ τόσο το πενακι αν κρίνω από το ταμπλετ μας...
Δημοσ.

Γενικα στα 300 κατοσταρικα βρισκεις καλες συσκευες,για το g3 που λεει και το παιδι απο πανω εχω ακουσει καλα λογια με μονο μειον την αχρειαστη αναλυση που ρουφαει την μπαταρια,τωρα για καλη καμερα στη θεση σου θα κοιταγα και λιγο απο sony μερια π.χ z1-z3 compact.

Δημοσ.

γτ να ανανεωσεις το κινητο σου; 

ειναι ενα απο τα καλυτερα που μπορεις να εχεις !

δεν θα δεις καποια αξιολογη διαφορα :/ τσαμπα και κριμα αν κανεις τετοια κινηση

Δημοσ.

Και εγώ πιστεύω πως στέκεται αξιοπρεπέστατα ακόμα το s4. Ωστόσο και το G3 και το note ου είπαν τα παιδιά πιο πάνω είναι εξαιρετικές συσκευές. Εγώ αν ήθελα τη μετάβαση θα επέλεγα το note.

Δημοσ.

g3 από το γερμανο με 280 ευρώ,με την καλύτερη κάμερα σε αυτα τα χρήματα 

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον Leo06. Αν σε ικανοποιεί η μπαταρία του S4 τότε η μπαταρία του G3 δεν θα είναι θέμα. Βγαίνει η μέρα. Στο θέμα κάμερας ειδικά στα λεφτά που δίνεις σε android δεν θα βρεις καλύτερη ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Θα σε ξενίσει στην αρχή η οθόνη επειδή είναι LCD σε σχέση με την amoled που είσαι μαθημένη, αφού τα χρώματα δεν είναι τόσο έντονα (πολύ πιο φυσικά) το μαύρο των amoled είναι απλά το καλύτερο, αλλά εδώ θα έχεις καλύτερο λευκό. Μόλις συνηθήσεις την διαφορά θα ανακαλύψεις μια φοβερά ξεκούραστη οθόνη που πάνω κάτω θα καταστήσει το tablet σου άχρηστο.

Τώρα το παιδί που έγραψε για καλή κάμερα των Sony με έκανε και γέλασα. Άθλιες είναι οι κάμερες τους.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον Leo06. Αν σε ικανοποιεί η μπαταρία του S4 τότε η μπαταρία του G3 δεν θα είναι θέμα. Βγαίνει η μέρα. Στο θέμα κάμερας ειδικά στα λεφτά που δίνεις σε android δεν θα βρεις καλύτερη ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Θα σε ξενίσει στην αρχή η οθόνη επειδή είναι LCD σε σχέση με την amoled που είσαι μαθημένη, αφού τα χρώματα δεν είναι τόσο έντονα (πολύ πιο φυσικά) το μαύρο των amoled είναι απλά το καλύτερο, αλλά εδώ θα έχεις καλύτερο λευκό. Μόλις συνηθήσεις την διαφορά θα ανακαλύψεις μια φοβερά ξεκούραστη οθόνη που πάνω κάτω θα καταστήσει το tablet σου άχρηστο.

Τώρα το παιδί που έγραψε για καλή κάμερα των Sony με έκανε και γέλασα. Άθλιες είναι οι κάμερες τους.

Πραγματικά έχω αρχίσει και πιστεύω ότι πρέπει να έχεις μετοχές από τον όμιλο της Lg δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να την υποστηρίζει τόσο πολύ!! :-) :-)

Δημοσ.

Πραγματικά έχω αρχίσει και πιστεύω ότι πρέπει να έχεις μετοχές από τον όμιλο της Lg δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να την υποστηρίζει τόσο πολύ!! :-) :-)

Υποστηρίζω και την Motorola λες να έχω και εκεί μετοχές; θα γράψω ποιο κάτω όσα τηλ θυμάμαι που πέρασαν από τα χέρια μου, για να αποφασίσεις αν έχω κόλλήμα. Από κει και πέρα βασίζομαι σε επιχειρήματα. Αν λέω κάτι που δεν ισχύει ελεύθερα να με αντικρούσεις.

1)Νokia 6110 2)Κάποιο Σονυ με πορτάκι,δεν θυμάμαι μοντέλο, 3)Νοκια 7110, 4)Νοκια 8210 5)Νοκια 5210, 6)Σονυ κ750ι, 7)Νοκια Ν72,  8)HTC S740, 9)Galaxy W, 10)Sony Sola, 11)Galaxy S3, 12)To τωρινό μου LG G3 13)Blackberry curve σαν 2ο

Την ίδια στιγμή η γυναίκα μου στα 12 χρόνια που είμαστε μαζί πέρασε από 1 Νόκια, κάμποσα Samsung, και τώρα Moto G 1st gen.

Δημοσ.

Μη τρελαίνεσαι πραγματικά κάνω πλάκα δεν λέω κάτι για να σε θίξω περισσότερο το είπα για πλάκα.

• Like 1
Δημοσ.

Thanks παιδιά για τη βοήθεια... το ξέρω ότι είναι ανούσιο να το αλλάξω, αλλά άμα δεν υπήρχαν άνθρωποι με αυτό το "μικρόβιο", τότε το insomnia δεν θα είχε λόγω ύπαρξης :P

Νote 3 και G3 μέχρι στιγμής λοιπόν... από Κίνα πλευρά υπάρχει κάτι που, εκτός από επιδόσεις, έχει κ καλύτερη κάμερα από το s4;

Δημοσ.

Thanks παιδιά για τη βοήθεια... το ξέρω ότι είναι ανούσιο να το αλλάξω, αλλά άμα δεν υπήρχαν άνθρωποι με αυτό το "μικρόβιο", τότε το insomnia δεν θα είχε λόγω ύπαρξης :P

Νote 3 και G3 μέχρι στιγμής λοιπόν... από Κίνα πλευρά υπάρχει κάτι που, εκτός από επιδόσεις, έχει κ καλύτερη κάμερα από το s4;

note 3 απο μενα τοτε μεγαλυτερη μνημη ram/μεγαλυτερη αναλυση !

Δημοσ.

note 3 απο μενα τοτε μεγαλυτερη μνημη ram/μεγαλυτερη αναλυση !

Την πέταξες την κοτσάνα σου...τα όποια προβλήματα (μέτρια μπαταρία, ελάχιστο λαγκ) έχει το G3 προέρχονται ακριβώς λόγω της 2Κ οθόνης του.

Από κει και πέρα 1 ραμ έξτρα=4-5% διαφορά σε επιδόσεις. Αξίζει αυτό 100+Ε; για μένα όχι. Αν όμως είναι τόσο σημαντικό υπάρχει και η ανάλογη έκδοση στο G3.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...