giorgos1966 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Καλημερα σας.Επειδη μου αργει καπως να φορτωσει σελιδες του ιντερνετ και καμμια φορα μου σταματαει η συνδεση και πρεπει να του ξανακανω επανεκινηση θα ηθελα να ρωτησω: πως μπορω να κλεισω το firewall στο ρουτερ (καπου διαβασα οτι μπορει απο εκει να μου το κανει) και δευτερον εχει βγει καμμια αναβαθμιση και πως θα το δω αυτο;Ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 για αναβαθμιση στο site Της draytek.για το firewall λογικα μεσα απο το μενου θα κλεινει αν και δυσκολο να φταιει αυτο.
Str Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 καλησπέρα θέλω να κάνω Port forwarding ΑΡΚΕΤΕΣ πόρτες... το vigorάκι μου έχει μόνο 10 θέσεις στην καρτέλα ΝΑΤ... παίζει να μπορούμε να βάλουμε κι άλλες;;; Υπάρχει κάτι που δεν βλέπω;
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 μηπως μετα τις 10 σου βγαζει επιλογη για 11 και μετα 12 και παει λεγοντας?επισης δεν μπορεις νακανεις επιλογη για port range ωστε να ανοιξεις πολλα ports σε ενα rule Μονο? λογικα μετα τα 10 θα φτιαξει και 11 rule.αν ειναι για μια Ip ολα τοτε μπορεις νακανεις και Dmz παντα.αλλα αυτο σαν τελευταια λυση
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 τοτε η μια λυση ειναι την Ip 192.168.1.99 να την βαλεις dmz host για να ανοιξουν ολα τα ports οποτε ναμην εχεις τοσα port forward. β.δες για πιο νεο firmware update μηπως το φτιαχνουν αυτο. τωρα που ειδα το manual στην σελιδα 46 με την αριθμηση του manual και οχι του acrobat reader στο open ports εχει να βαλεις και εκει port range για να ανοιξεις ports ftp://ftp.draytek.pl/Seria_2700/Instrukcje/V2700_UserGuide_v2.5.pdf οποτε θα το λυσεις το θεμα που θες.δες το manual Open Ports allows you to open a range of ports for the traffic of special applications.
Str Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 damn man, νόμιζα πως είναι "σουπερ ουάου και κάτσε καλά και θα σου δειξω εγώ" μόντεμ, και είχα σκάσει και κανά 27άρι ευρώ (μάτωσε η τσέπη μου) πέρα από την πλάκα, ευχαριστώ πολύ, μάλλον θα κοιτάξω για νέο μοντεμάκι, να έχει όσο το δυνατόν καλύτερο γουί-φι για να δοκιμάσω game streaming over wifi (θέλω να παίξω με νέες εμπειρίες... pes @ wc ας πούμε)
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 ναι ειναι παλιο ρουτερακι (αρκετα παλιο θα ελεγα) αλλα απο τα πολυ καλα.σιγουρα τωρα πας σε 802.11N ή και 802.11ac.απλα αν πας παλι Draytek πας 2760 αλλα εκει πραγματι θα ματωσει η τσεπη σου.150 ευρω+.αλλα τουλαχιστον βρηκαμε λυση για το θεμα. καλα ναι το 2700 τα σπαγε με την τιμη που ειχε λογω altec και Custom firmware.αλλιως δεν θα κανε τοσο αλλα πολυ παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα