Blein Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Καλησπέρα.Αγόρασα απο τον Κοτσόβολο το παρακάτω notebook και περιμενα οτι με τα specs του,θα μπορει να τρέχει lol και hearthstone.To θέμα μου είναι οτι επειδή το θέλω για να παίζω όσο δεν είμαι στό σπίτι μου(οπού μένω τον περισσότερο καιρό αφού σπουδάζω) οπότε λόγω budget,πήγα σε κάτι που έστω να σηκώνει το lol σε low-very low locked στα 60 fps.το πρόβλημα μου είναι οτι ενώ έκανα update drivers κλπ,παίζω σταθερά στα 40 fps με συχνά drops.Έτσι όπως το έκοψα αρχικά,υπέθεσα πως φταίνε τα switchable graphics οπότε έβαλα γενικά το pc σε high performance και το game να τρέχει σε high performance oταν ανοίγει επίσης.Το αποτέλεσμα τιποτα.Εκανα update το bios μήπως και μπορέσω να κλέισω την integrated gpu ωστε να τρέχει μόνο η external αλλα τίποτα.Εκανα απεγκατάσταση τους drivers σε safe mode και τους ξαναέβαλα αλλα τίποτα.Καμία ιδεα? http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/144170-lenovo-g50-45
SPANK Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Κανονικά δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα με τετοια καρτούλα να τρέχεις το παιχνίδι χωρίς πρόβλημα , πιστεύω οτι ειναι θέμα ρυθμίσεων του παιχνιδιού ψάξε λιγο τα settings στο παιχνίδι και δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το vsync να δεις αν θα ανέβεις αν και τα 60 fps και γενικότερα τα fps δεν ειναι ποτε εγγύημένα σε κανένα σύστημα , δοκίμασε και καποιο αλλο παιχνίδι να δεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα