Unforgiven21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Καλησπερα μαγκες εχω το aspire 5738 καιοτανν πηγα να το ανοιξω σημερα παταγα το κουμπι κ αναβόσβηνε το λαμπακι που αναβει το ον οφφ...αναβοσβηνε και δεν ανοιγε...δοκιμασα αλλο φορτιστη εβγαλα μπαταρια τιποτα...τι επαθε;;;
Dimitrislos Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Ίσως να είναι τροφοδοτικό.. (χωρίς σιγουριά)
Unforgiven21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δε νομιζω κατι αλλο θα ναι...μπορείτε. Να με βοηθήσετε ;
Unforgiven21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μαγκες μετα απο αρκετες μερες ανοιξε το λαπτοπ αλλα πχι1η οθονη ενω η οθονη δουλευε...εβγαλα το βσιμα της οθονης το εβαλα παλι αλλα τιποτα....η μητρικη δουλευει κανονικα....τι εγινε;;τι να κανω;
SPANK Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Τι ενοείς έβγαλες το βύσμα της οθόνης άνοιξες το laptop και έβγαλες την καλωδιοταινία ? Δοκίμασε και με ενα εξωτερικό monitor
Unforgiven21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ναι εβγαλα την καλωδιοταινια...δεν εχω εξωτερικο,...με αλλαγη .μητρικής θα διορθωθει;
SPANK Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Πρίν κάνεις οτιδήποτε να δοκιμάσεις εξωτερικό monitor γιατι μπορεί να ειναι η οθόνη του laptop , απο εκει και πέρα μετα μπορεί να έχει χαλάσει η κάρτα γραφικών μπορεί και η ίδια η μητρική. Στην περίπτωση ομως που ειναι η μητρική κατα την γνώμη μου δεν αξίζει να την αλλάξεις γιατι εκτος του οτι μπορεί να μην συμβαδίζει με το αλλο hardware , να ειναι μεταχειρισμένη με οποιοδήποτε πρόβλημα κτλπ μπορεί να μην αξίζει και απο θέμα κόστους
Unforgiven21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 60 ευρω βρηκα και ειναι καλη..λειτουργει..αλλα η οθονξ πως να καηκε;;;πριν 2 εβδομαδες ανοιγε κανονικά...
SPANK Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μπορεί να μην κάηκε η οθόνη μπορεί να ειναι η καλωδιωταινία για αυτο σου ειπα να βρείς ενα εξωτερικό monitor πρώτα
mitsus Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δοκίμασε όπως σου λέει ο Spank με εξωτερική οθόνη(πήγαινε σε κάποιον φίλο σου στην τελική). Δοκίμασε να ξαναβάλεις προσεκτικά την καλωδιοταινία. Μπορεί να φταίει και το inverter. To inverter ανάβει τις λάμπες.(για να το ελέγξεις,ανάβεις το λαπτοπ με συνδεμένη την οθόνη, και με έναν φακό φώτισε την οθόνη σε κλίση και δες αν φαίνεται τίποτα)
mitsus Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δεν νομίζω να μπορείς να ελέγξεις εσύ κάτι παραπάνω, αν έκανες όλα αυτά που σου είπαμε. Καλύτερα να το πας σε κανέναν ηλεκτρονικό να στο ελέγξει.
Unforgiven21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Απ τη στιγμή που δεν ακουγεται δε σημαινει οτι ειναι καρτα γραφικων;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα