Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα μαγκες εχω το aspire 5738 καιοτανν πηγα να το ανοιξω σημερα παταγα το κουμπι κ αναβόσβηνε το λαμπακι που αναβει το ον οφφ...αναβοσβηνε και δεν ανοιγε...δοκιμασα αλλο φορτιστη εβγαλα μπαταρια τιποτα...τι επαθε;;;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μαγκες μετα απο αρκετες μερες ανοιξε το λαπτοπ αλλα πχι1η οθονη ενω η οθονη δουλευε...εβγαλα το βσιμα της οθονης το εβαλα παλι αλλα τιποτα....η μητρικη δουλευει κανονικα....τι εγινε;;τι να κανω;

Δημοσ.

Τι ενοείς έβγαλες το βύσμα της οθόνης άνοιξες το laptop και έβγαλες την καλωδιοταινία ?

Δοκίμασε και με ενα εξωτερικό monitor

Δημοσ.

Πρίν κάνεις οτιδήποτε να δοκιμάσεις εξωτερικό monitor γιατι μπορεί να ειναι η οθόνη του laptop , απο εκει και πέρα μετα μπορεί να έχει χαλάσει η κάρτα γραφικών μπορεί και η ίδια η μητρική. Στην περίπτωση ομως που ειναι η μητρική κατα την γνώμη μου δεν αξίζει να την αλλάξεις γιατι εκτος του οτι μπορεί να μην συμβαδίζει με το αλλο hardware , να ειναι μεταχειρισμένη με οποιοδήποτε πρόβλημα κτλπ μπορεί να μην αξίζει και απο θέμα κόστους

Δημοσ.

Μπορεί να μην κάηκε η οθόνη μπορεί να ειναι η καλωδιωταινία για αυτο σου ειπα να βρείς ενα εξωτερικό monitor πρώτα

Δημοσ.

Δοκίμασε όπως σου λέει ο Spank με εξωτερική οθόνη(πήγαινε σε κάποιον φίλο σου στην τελική).

Δοκίμασε να ξαναβάλεις προσεκτικά την καλωδιοταινία. Μπορεί να φταίει και το inverter. To inverter ανάβει τις λάμπες.(για να το ελέγξεις,ανάβεις το λαπτοπ με συνδεμένη την οθόνη, και με έναν φακό φώτισε την οθόνη σε κλίση και δες αν φαίνεται τίποτα)

Δημοσ.

Δεν νομίζω να μπορείς να ελέγξεις εσύ κάτι παραπάνω, αν έκανες όλα αυτά που σου είπαμε. Καλύτερα να το πας σε κανέναν ηλεκτρονικό να στο ελέγξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...