titanforce Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Γεια σας, θα ηθελα να ασχοληθω με το overclocking. Επειδη ειμαι αρχαριος θα ηθελα πρωτα απ ολα να μου πειτε εαν αξιζει να κανω overclocking στο παρακατω συστημα. Επισης θα ηθελα να μαθω εαν θα εχει επιπτωσεις στη "διαρκεια ζωης" του συστηματος. Ευχαριστω! CPU> Intel Pentium G3258 RAM> Kingston KVR16N11S8/4 4GB DDR3 SUPPLY> COOLERMASTER 500W MOTHERBOARD> MSI H81M- E33 HARD DISC> TOSHIBA DT01ACA050 1TB SATA 3 CASE> COOLERMASTER ELITE 342 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Οχι δεν έχει επιπτώσεις έτσι κ αλλιώς για αυτό το σκοπό βγάζουν ξεκλείδωτους επεξεργαστές για το oc διάολε Περίμενε να σε βοηθήσουν αυτοί που γνωρίζουν τον επεξεργαστή γιατί εγώ δεν έχω ιδέα από oc σε pentium. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Αν τον έχεις για παιχνίδια και δεν έχεις vga(ή έχεις μια αδύναμη) πάντως δεν αξίζει να ασχοληθείς, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
titanforce Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Χαχα ελιωσα με το διαολε. Εχω την r7 250 1gb ddr5. Το μηχανημα χρησιμοποιειται για ελαφρα παιχνιδια (λολ, cs:go, dota2). Μεχρι ποσο μπορω να clockαρω μετην stock ψυκτρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SigmaDelta Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Χαχα ελιωσα με το διαολε. Εχω την r7 250 1gb ddr5. Το μηχανημα χρησιμοποιειται για ελαφρα παιχνιδια (λολ, cs:go, dota2). Μεχρι ποσο μπορω να clockαρω μετην stock ψυκτρα; Ανάλογα το κομμάτι που έπεσες και το κουτί που έχεις. Δεν είναι για πολλά-πολλά η μαμά ψύκτρα,ειδικά όσο πλησιάζουμε προς καλοκαίρι.Χονδρικά θα σου πω μέχρι ~4Ghz θα σε καλύψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δεν νομίζω να καταλάβεις και κάτι από το κλοκάρισμα του επεξεργαστή,καλύτερα να ανεβάσεις την r7 250. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Συνήθως oc κανουμε για το χαβαλε και τη διαδικασία. Λιγες ειναι οι φορες οπου πραγματικα το αχουμε αναγκη. Εαν φυσικα το pc το εχουμε για το χαβαλε μας.Εαν δεν εχεις και εξτρα ψυκτρα, απλα δοκιμασε ποσο μπορεις να τον ανεβασεις με stock ρευμα και μετα αστον εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
titanforce Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δεν νομίζω να καταλάβεις και κάτι από το κλοκάρισμα του επεξεργαστή,καλύτερα να ανεβάσεις την r7 250. Ποσο να την ανεβασω για να δω μια ικανοποιητικη αυξηση στα fps? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Βασικά πες μας ποιο μοντέλο είναι και τι μνήμη έχει,αν έχει αργή μνήμη και την ανεβάσεις λίγο θα έχεις αρκετά μεγάλο όφελος,ανεβάζοντας τον πυρήνα της όχι και τόσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
titanforce Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Εχω την r7 250 1gb ddr5. Το μηχανημα χρησιμοποιειται για ελαφρα παιχνιδια (λολ, cs:go, dota2). Μεχρι ποσο μπορω να clockαρω μετην stock ψυκτρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Βασικά πες μας ποιο μοντέλο είναι και τι μνήμη έχει,αν έχει αργή μνήμη και την ανεβάσεις λίγο θα έχεις αρκετά μεγάλο όφελος,ανεβάζοντας τον πυρήνα της όχι και τόσο. o πυρήνας στις κάρτες δίνει πολύ πιο παραπάνω από ότι η μνήμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
titanforce Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 o πυρήνας στις κάρτες δίνει πολύ πιο παραπάνω από ότι η μνήμηΔηλαδη να ανεβασω μονο τον πυρηνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Ανέβασε ο,τι ανεβαίνει Το θέμα όμως είναι να έχει και κάποια συνέπεια (την οποία τη μετράς με benchmark στυλ valley για το πριν και το μετά) και φυσικά να βεβαιωθείς ότι είσαι σταθερός Δε λέει όπως παίζεις να έχεις αστάθειες Και ο επεξεργαστής σου πάντως θα μπορούσε να κερδίσει αρκετά και να αντισταθμισεις έτσι το γεγονος ότι είναι διπυρηνος Αν κάνεις προσεκτικά βήματα δε θα σου πάθει ποτέ τίποτα, θέλει όμως κάποιες ώρες ενασχόληση Ο επεξεργαστής προϋποθέτει βέβαια μια καλή ψυκτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 o πυρήνας στις κάρτες δίνει πολύ πιο παραπάνω από ότι η μνήμη Ανάλογα την κάρτα,αν έχεις κάρτα με gddr3 έχεις πολύ μεγαλύτερο κέρδος αν ανεβάσεις την μνήμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
titanforce Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Ανέβασε ο,τι ανεβαίνει Το θέμα όμως είναι να έχει και κάποια συνέπεια (την οποία τη μετράς με benchmark στυλ valley για το πριν και το μετά) και φυσικά να βεβαιωθείς ότι είσαι σταθερός Δε λέει όπως παίζεις να έχεις αστάθειες Και ο επεξεργαστής σου πάντως θα μπορούσε να κερδίσει αρκετά και να αντισταθμισεις έτσι το γεγονος ότι είναι διπυρηνος Αν κάνεις προσεκτικά βήματα δε θα σου πάθει ποτέ τίποτα, θέλει όμως κάποιες ώρες ενασχόληση Ο επεξεργαστής προϋποθέτει βέβαια μια καλή ψυκτρα Μαλιστα, ευχαριστω πολυ! Η καρτα ειναι 1gb ddr5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα