basilis_k6 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Καλησπέρα σας! Έχω ενα μηχάνημα με socket 775, 4giga ram, ati radeon hd5770 και τον intel C2D [email protected] Επειδή το να πάω σε αναβάθμιση ολική για ένα παιχνιδι δεν θα το κάνω, σκεφτομαι να πάρω εναν ελαφρώς καλυτερο επεξεργαστή και μια κάρτα γραφικών. το παιχνιδι παιζει αλλα μολις εμφανιστει δευτερο αμαξι μπροστα μου κολλαει ελαφρως. Η ερώτηση είναι η εξής: Αξίζει να πάρω έναν μετόχειρο [email protected] και ίσως και μία κάρτα αν αυτό δεν είναι αρκετό? Βάση των requirements του game είμαι υπό στον επεξεργαστή. Ευχαριστω!
smoke0man2 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 μην πηγαινεις τσιμα τσιμα με τα ελαχιστα απαιτουμενα του παιχνιδιου γιατι ετσι δεν θα ευχαριστηθεις gaming
basilis_k6 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 μην πηγαινεις τσιμα τσιμα με τα ελαχιστα απαιτουμενα του παιχνιδιου γιατι ετσι δεν θα ευχαριστηθεις gaming no money no honey να μην κανω καν τον κοπο λες? τον βρισκω 40ευρω εδω μεσα μετοχειρο και ειπα μπας και αξιζει
smoke0man2 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 για μενα οχι καλυτερα μαζεψε και ΄παρε ενα συστημα για να παιζεις σωστα για να μην ανησυχεια εαν εισαι στα limits του καθε game
basilis_k6 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 για μενα οχι καλυτερα μαζεψε και ΄παρε ενα συστημα για να παιζεις σωστα για να μην ανησυχεια εαν εισαι στα limits του καθε game ωραια... 1
smoke0man2 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 καλη συνεχεια και σου ευχομαι να βρεις γρηγορα λεφτα για να φτιαξειις gaming pc
basilis_k6 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 καλη συνεχεια και σου ευχομαι να βρεις γρηγορα λεφτα για να φτιαξειις gaming pc ευχαριστω καλη συνεχεια και σε σενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα