nikolas_kriti Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μ έφερε φίλος το pc του χωρίς την παλιά του κάρτα γραφικών ..Σε μαγαζί τ είπαν ότι κάηκε η κάρτα γραφικών ..Βάζω την δικιά μου και δε δείχνει εικόνα .Ανοίγει τ pc αλλά χωρίς εικόνα..ΕΕάν συνδέσω με τα ενσωματωμένα..αανοίγει κανονικά κ μ εικόνα.Εχει καεί η θύρα?
nikolas_kriti Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 εεε ναι ...Μπορώ να βρω κάπου κάποια οικονομική?
smoke0man2 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Pci ?απο mobo ?εισαι ηλεκτρονικος? ΒΓΑΛΕ μας μια φωτο να δω και θα σου πω
nikolas_kriti Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Pci ?απο mobo ?εισαι ηλεκτρονικος? ΒΓΑΛΕ μας μια φωτο να δω και θα σου πω Όχι δεν είμαι ηλεκτρονικός... Η θύρα π μπαίνει γ κάρτα γραφικών τέλως πάντων...ΑΑπό την φώτο τι ακριβώς θέλεις να δεις...?
nikolas_kriti Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 το προβλημα δηδ την κρατα γραφικων Δεν σε καταλαβαινω..!!! Λοιπόν να ξαναεξηγησω...!! Ξαφνικά ο φίλος μου δεν είχε εικόνα..Πάει στο μαγάζι δοκιμάζει αυτός την κάρτα του και του λεει ειναι καμμενη θες αλλη καρτα γραφικων..Ερχεται σε εμένα βάζουμε την δική μου κάρτα γραφικών (που προφανώς και δουλευει) και δε μ δειχνει καθολου εικόνα...Ανοίγει το pc (ακούω τον ήχο απο τα ηχεία) αλλά δεν δείχνει εικόνα...Του έκανα και φορματ αλλα και πάλι τιποτα.!!
smoke0man2 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 ακου τι θελω να κανεις βγαλε μια φωτο απο την mobo πες μου το τροφοδοτικο του φιλου σου και τις καρτες γραφικων που βαλατε καταλαβες?
nikolas_kriti Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 ακου τι θελω να κανεις βγαλε μια φωτο απο την mobo πες μου το τροφοδοτικο του φιλου σου και τις καρτες γραφικων που βαλατε καταλαβες? Το τροφοδοτικό ήταν μάπα (προφανώς και αυτό έκανε την ζημιά)!! Για τα υπόλοιπα να βγάλω φώτο δύσκολα..Το πήρε το Pc.!!Η μητρικη ήταν η H55m-s2v και η κάρτα δε θυμάται μοντέλο..!! Η δικιά μου ειναι η Radeon 6850! Το τροφοδοτικό πετάχτηκε πηρε καινουργιο..Corsair cx500
smoke0man2 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 φιλε απο οτι καταλαβα καηκε η pci express 16 δεν νομιζω να φτιαχνετε επισης εαν αγορασει καινουργια καρτα γραφικων δεν θα δει διαφορα εχει πολυ πιθανο καιει η μητρικη το pci express 16
nikolas_kriti Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 φιλε απο οτι καταλαβα καηκε η pci express 16 δεν νομιζω να φτιαχνετε επισης εαν αγορασει καινουργια καρτα γραφικων δεν θα δει διαφορα εχει πολυ πιθανο καιει η μητρικη το pci express 16 Ναι αυτό το pci express 16...!! Μιλησα με ενα φίλο μου και μ ειπε ίσως να φταίει η δικιά μου κάρτα επειδή ειναι ATI ισως να μην την αναγνωρίζει...Ισχυει κατι τετοιο?
smoke0man2 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 σπανιο εως απιθανο δοκιμασε την gpu του στο δικο σου συστημα να δεις εαν εχει καει και αυτη 1
nikolas_kriti Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 σπανιο εως απιθανο δοκιμασε την gpu του στο δικο σου συστημα να δεις εαν εχει καει και αυτη Θα το δουμε αυριο αυτο!! 1
smoke0man2 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 οταν εχεις απαντησεις στειλε εδω \ ελπιζω να σε βοηθησα καλη τυχη στο φιλο σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα