Προς το περιεχόμενο

Μυρωδια κρασιου

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εφόσον ο ουρανός έχει ύφασμα με ενσωματωμένο αφρολέξ στη μέσα μεριά, το συνηθισμένο πρόβλημα είναι το ίδιο το αφρολέξ. Με τη βοήθεια του ελληνικού κλίματος κάπου στα 7 χρόνια αρχίζει να αλλοιώνεται, και κάπου στα 10 αρχίζει να κρεμάει το ύφασμα. Από σπάνια έως ποτέ δεν θα δεις ουρανό να έχει ξεκολλήσει λόγω κόλλας, πάντα πέφτει επειδή καταστρέφεται το αφρολέξ.

φιλε μου δεν ξερω τι αμαξι εχεις αλλα σε octavia αυτα δεν γινονται.ΠΟΤΕ... :P ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε μου δεν ξερω τι αμαξι εχεις αλλα σε octavia αυτα δεν γινονται.ΠΟΤΕ... :P ;)

Δεν έγραψα για το δικό μου αυτοκίνητο, έγραψα γενικότερα για όσα αυτοκίνητα έχουν ύφασμα ουρανού με ενσωματωμένο αφρολέξ(την πλειοψηφία δλδ). Το αφρολέξ έχει περιορισμένη διάρκεια ζωής, η οποία μικραίνει με την έκθεση στον ήλιο.

Όσο για το κουβά που ανέφερες, δες κάτι σχετικό:

Δεν έγραψα για το δικό μου αυτοκίνητο, έγραψα γενικότερα για όσα αυτοκίνητα έχουν ύφασμα ουρανού με ενσωματωμένο αφρολέξ(την πλειοψηφία δλδ). Το αφρολέξ έχει περιορισμένη διάρκεια ζωής, η οποία μικραίνει με την έκθεση στον ήλιο.

Όσο για το κουβά που ανέφερες, δες κάτι σχετικό:

μην αρπαζεσαι φιλε πλακα εκανα αν δεν το καταλαβες.και το octavia δεν ειναι κουβας.Ειναι κουμπαρας :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...