4saken Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Εσπασαν 2 μπουκαλια κρασι στο πορτπαγκαζ του αυτοκινητου με αποτελεσμα να μυριζει ολο το αυτοκινητο κρασι...Εκτος απο το προφανες (να σαπουνισω καλα το καλυμα της ρεζερβας) υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω?
atasos Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 καλησπερα.Αν ειναι μονο στην μοκετα και βγαινει με καποιο τροπο για να την πλυνεις με πιεση και σαπουνι ωστε να στεγνωσει εξω και να αεριστει ειναι το καλυτερο,αλλιως πηγαινε εκει που κανουν βιολογικο καθαρισμο γιατι ειναι δυσκολο να ξεμυρισει με απλο καθαρισμα με το χερι.Αντε να σου παρουν κανα 10ρικο για το πισω μονο.αλλιως δοκιμασε με swaz και νερο
MT60RS Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 μετα το καθαρισμα βαλε 1 πιατακι σοδα, 1 ελληνικο καφε, 1 ποτηρακι ασπρο ξυδι. Τραβανε μυρωδιες αυτα, δεν χρειαζεται να τα συνδυασεις, βαζεις ο,τι εχεις Καθε φορα που θα παρκαρεις βαζεις καινουρια. Οταν οδηγας, τα πετας εννοειται, μην ξαναγινει κωλος αν πεφτουν τα καθισματα, ή εχει εταζερα, ανοιξε τα, μαζι με τα παραθυρα, ωστε να αεριζεται γενικως του πουστη, με ολα αυτα μαζι,σε κανα 2 βδομαδο δεν θα πολυμυριζει οχι swaz, αν δεν προσεξεις θα κανεις ζημια και στο αμαξι και στα χερια σου
atasos Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 μετα το καθαρισμα βαλε 1 πιατακι σοδα, 1 ελληνικο καφε, 1 ποτηρακι ασπρο ξυδι. Τραβανε μυρωδιες αυτα, δεν χρειαζεται να τα συνδυασεις, βαζεις ο,τι εχεις Καθε φορα που θα παρκαρεις βαζεις καινουρια. Οταν οδηγας, τα πετας εννοειται, μην ξαναγινει κωλος αν πεφτουν τα καθισματα, ή εχει εταζερα, ανοιξε τα, μαζι με τα παραθυρα, ωστε να αεριζεται γενικως του πουστη, με ολα αυτα μαζι,σε κανα 2 βδομαδο δεν θα πολυμυριζει οχι swaz, αν δεν προσεξεις θα κανεις ζημια και στο αμαξι και στα χερια σου ενταξει φυσικα θα προσεχει αλλα μιλαμε για μικρη ποσοτητα σε νερο,εγω και τα καθισματα ετσι τα καθαριζα δεν ειχα θεμα.γνωμη μου παντα
MT60RS Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 αν ξερεις να το δουλεψεις ειναι μια χαρα και παντα με γαντια. Αν δε το αραιωσεις καλα και το αφησεις παραπανω, θα δημιουργησει μονιμες λεκεδοσταμπες (ask me how I know) 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Λαδι και κρασι οτι το χειροτερο μπορει να σου χυθει !!! 1
atasos Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 καλυτερα ας το παει σε βιολογικο καθαρισμο να δωσει ενα δεκαρικο να του το καθαρισουν πισω.Του πατερα μου του ειχε χυθει κηροζινη στο καθισμα φαντασου,αρκετη οχι μια σταγονα.Μετα τον καθαρισμο δεν μυριζε τιποτα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 καλυτερα ας το παει σε βιολογικο καθαρισμο να δωσει ενα δεκαρικο να του το καθαρισουν πισω.Του πατερα μου του ειχε χυθει κηροζινη στο καθισμα φαντασου,αρκετη οχι μια σταγονα.Μετα τον καθαρισμο δεν μυριζε τιποτα. Προσοχη στους φτηνούς βιολογικούς καθαρισμούς παιδια .Της κορης μου το ΤΤ κρεμασε τον ουρανο μαλλον από κατι τετοιο από ότι της ειπαν. 2
atasos Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 ενταξει μιλαμε τωρα για μοκετα,οι ουρανοι σε ολα τα αυτοκινητα θελουν προσοχη οντως με τον βιολογικο καθαρισμο,γιατι τον βρεχουν πολυ και φουσκωνει.Γενικως ο ουρανος πρεπει να ξερει ο αλλος μην σου πω οτι πρεπει να καθαριζει με καθαριστικο στο χερι και μονο και οχι με την ειδικη σκουπα
paylidis Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 1) ατμοκαθαριστης (αν εχεις σπιτι) 2) απορροφητικό υγρασίας/μυρωδιών (μονο για τη μυρωδιά) - εχει και στα τζαμπο πλεον με 1.5€ 3) βιολογικό καθαρισμό
BritGreek Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Προσοχη στους φτηνούς βιολογικούς καθαρισμούς παιδια .Της κορης μου το ΤΤ κρεμασε τον ουρανο μαλλον από κατι τετοιο από ότι της ειπαν. +1 Στο προηγούμενο αυτοκίνητο που είχα, με μαύρο εσωτερικό (με υφή βελούδου), μετά το βιολογικό έγινε γκρί και έτσι έμεινε για πάντα. 1
headbanger Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Λαδι και κρασι οτι το χειροτερο μπορει να σου χυθει !!! θα διαφωνήσω. αν δεν σου έχει ξεράσει κάποιος ολh την μοκέτα δεν ξέρεις πως είναι να οδηγάς στους -25 με ανοικτά παράθυρα. όπως προειπώθηκε, Ask me how i know. 1
Joshua21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Προσοχη στους φτηνούς βιολογικούς καθαρισμούς παιδια .Της κορης μου το ΤΤ κρεμασε τον ουρανο μαλλον από κατι τετοιο από ότι της ειπαν. Βασικά αν έχει "καεί" το αφρολέξ του ουρανού, είναι θέμα χρόνου το πότε θα κρεμάσει εντελώς το ύφασμα. Στη δική σου περίπτωση το καθάρισμα απλά βοήθησε να γίνει μια ώρα αρχίτερα αυτό που ούτως η άλλως θα γινόταν σύντομα.
atasos Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 ο ουρανος πεφτει μονο αν το πλακωσουν στο νερο που χαλαει την κολλα που το κραταει.Aν ο ανθρωπος ξερει την δουλεια του βαζουν ειδικο αφρο στεγνου καθαρισματος
Joshua21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 ο ουρανος πεφτει μονο αν το πλακωσουν στο νερο που χαλαει την κολλα που το κραταει.Aν ο ανθρωπος ξερει την δουλεια του βαζουν ειδικο αφρο στεγνου καθαρισματος Εφόσον ο ουρανός έχει ύφασμα με ενσωματωμένο αφρολέξ στη μέσα μεριά, το συνηθισμένο πρόβλημα είναι το ίδιο το αφρολέξ. Με τη βοήθεια του ελληνικού κλίματος κάπου στα 7 χρόνια αρχίζει να αλλοιώνεται, και κάπου στα 10 αρχίζει να κρεμάει το ύφασμα. Από σπάνια έως ποτέ δεν θα δεις ουρανό να έχει ξεκολλήσει λόγω κόλλας, πάντα πέφτει επειδή καταστρέφεται το αφρολέξ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα