nepe Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Kαλησπέρα παιδιάNέος πελάτης στην hol και εγώ με vdsl50 και hol tv...Θα ήθελα να ρωτήσω (ίσως λίγο γέλια ερώτηση) γιατί πιάνω 47 και όχι 50? από την στιγμή που είμαι 107 μετρα από τον οτε και απο το κέντρο που περνώ σήμα?Στον οτε παλιότερα που είχα vdsl έπιανα full ταχυτητα και είχα attenuation rate 88mbps..Δεν πιστεύω νάνε από το holtv διότι σε τέτοια απόσταση από το κέντρο δεν θα έπρεπε να χάνω ούτε 1 mbps λόγο του my tv απότι μου είπαν κιόλας.. 1
smoke0man2 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 σοβαρα εχεισ 47 και ζητας και τα 50 ?πφφ μακαρι να ειχα τα μισα
nepe Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 σοβαρα εχεισ 47 και ζητας και τα 50 ?πφφ μακαρι να ειχα τα μισα Γιαυτο ειπα λιγο γελια ἐρώτηση... αλλα αφου ειμαι διπλα στον ΟΤΕ δεν θα επρεπε ναχω καμια ἀπώλεια σηματος λογικα(?)
smoke0man2 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 κοιτα απωλεια δεν το λες αλλα εαν θες μπορεις να παρεις τον παροχο σου και να ρωτησεις στα σιγουρα
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 a.δες αυτο https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf για σωστη καλωδιωση. β.μπορει λογω διαφορετικου router ή διαφορετικου Profile εκτος αν μιλαμε για vdsl απο Kv που παλι σε οτε καρτα πεφτεις οποτε εκει μονο το ρουτερ αλλαξε. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 παίζει να είναι θέμα εσωτερικής καλωδίωσης πάντως... σοβαρα εχεισ 47 και ζητας και τα 50 ?πφφ μακαρι να ειχα τα μισα κοιτα απωλεια δεν το λες αλλα εαν θες μπορεις να παρεις τον παροχο σου και να ρωτησεις στα σιγουρα από την στιγμή που στον OTE είχε attainable 88Mbps κι έχει πέσει στα 47, είναι βαρβάτη απώλεια...
kirileman Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 To snr δε θα έπρεπε να ήταν καμια 30ρια αντί για 8,9; Όπως και το attenuation δε θα έπρεπε να είναι κοντά στο 0 αντί για 14,5;
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 To snr δε θα έπρεπε να ήταν καμια 30ρια αντί για 8,9; Όπως και το attenuation δε θα έπρεπε να είναι κοντά στο 0 αντί για 14,5; to snr ηταν 30 γιατι ειχες attainable 88.τωρα που εχεις 47 για αυτο ειναι 8-9.ασχετα που ναι κανονικα θα πρεπε να ειχες 30. και το attenuation ναι θα πρεπε να ειναι πολυ πιο χαμηλο.σιγουρα σου εδωσαν απο το Kv και οχι απο το αστικο κεντρο.νομιζω οτι η Hol δεν εδινε απο το αστικο κεντρο. αλλα μηπως αλλαξε κατι.αν παιρνεις απο Kv οτε σιγουρα αν βαλεις Username [email protected] και password otenet Θα πρεπει να σου δωσει μια Dummy ip που δεν θα βγαινει ιντερνετ παρα μονο στο My.otenet.gr.αν εισαι απο το αστικο κεντρο λογικα θα παρει Ip hol αφου δεν υπαρχει radius και θα εχεις ιντερνετ.αν δεν ειναι αυτο τοτε η κατι εγινε στο καλωδιο μεσα στο σπιτι σου ή κατι απεξω κατα την μεταφορα στο αλλο οριο.(προβλημα splitter card πχ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα