Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Γεια σας.Εχω ένα λάπτοπ με windows 8 pro.Eνώ συνδέομαι κανονικά και χωρίς πρόβλημα στον ρούτερ του σπιτιου μου όταν πάω στο σπίτι του αδελφού μου ή ενός φίλου μου,παρόλο που βάζουμε κανονικά τους κωδικούς του ρούτερ δεν μπορεί να συνδεθεί.Βγάζει μήνυμα:Δεν είναι δυνατή η σύνδεση σ΄αυτό δίκτυο.Αν δοκιμάσω στα ίδια ρούτερ να συνδεθώ με το κινητό μου δεν υπάρχει πρόβλημα.Τι μπορεί να φταίει?
Λύση poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Λύση Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα + updates για τα windows θα εκανα για αρχη.ειναι λιγο παραξενο Indeed.Προσεχε με κανα firewall μην σε κοβει και δεν σε αφηνει να παρεις Ip απο τον ρουτερ.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα + updates για τα windows θα εκανα για αρχη.ειναι λιγο παραξενο Indeed.Προσεχε με κανα firewall μην σε κοβει και δεν σε αφηνει να παρεις Ip απο τον ρουτερ. Είπα αυτά που πρότεινες σε κάποιον γνωστό μου, πιο σχετικό από μένα, το έφτιαξε και τελικά τώρα δουλεύουν όλα τέλεια.Τι ήταν?Απ΄ότι μου είπε είχε να κάνει με firewall.Σ΄ευχαριστώ!!!
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Είπα αυτά που πρότεινες σε κάποιον γνωστό μου, πιο σχετικό από μένα, το έφτιαξε και τελικά τώρα δουλεύουν όλα τέλεια.Τι ήταν?Απ΄ότι μου είπε είχε να κάνει με firewall.Σ΄ευχαριστώ!!! τελος καλα ολα καλα.μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα