nos7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Καλησπερα σε ολους!!! θα ηθελα να ρωτησω εαν εχει κανενα υποψην του κατι για ασυρματη μεταφορα ηχου απο το ηχοσυστημα που ειναι στην τραπεζαρια και θελω να βαλω ηχεια και στο σαλονι αλλα χωρις να τρυπησω τοιχους... δεν ξερω ποσα watt ειναι το καθε ηχειο αλλα ειναι τα γνωστα που εχει καθε hifi και ειναι 6ohm το καθε ηχειο!!λογικο ειναι με την ασυρματη μεταφορα να χρειαστω και καποιον ενισχυτη...εαν εχετε να μου προτηνετε και καποιον ενισχυτη ακομα καλυτερα ευχαριστω πολυ!
NikosKallithea Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δεν ειναι και τοσο ευκολο να το υλοποιήσεις, προσπάθησε να περάσεις καλώδια.
maddoctor Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Αν δεν υποστηρίζεται, δύσκολο να το κάνεις. Εγώ το home cinema που έχω, έχει έξτρα συσκευή που συνδέεται με την κυρίως συσκευή και παίρνει ήχο. Υπάρχουν ασύρματα ηχεία που μόνα τους είναι δέκτες ήχου από ασύρματο πομπό. Αλλά, όταν κάποιος θα περνάει μπροστά, μειώνεται η ένταση του ήχου, γιατί ψιλοχάνεται το σήμα. Καλύτερα να πας σε κανένα Πλαίσιο ή Κωτσόβολο ή Mediamarkt να σου πούνε εάν γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα