SeQuel Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Καλησπέρα σε όλους και καλό Πάσχα,Έχω για όλους τους guru ένα μικρό θεματάκι που προέκυψε πριν απο λίγο χωρίς να κάνω κάτι το ιδιαίτερο.Άνοιξα το photoshop για να κάνω μία δουλειά και μετά απο 4-5 δεύτερα ο κέρσορας αρχίζει και κατευθύνεται με σταθερή ταχύτητα προς το taskbar και κολλάει εκεί απο μόνο του.Αν προσπαθήσω να το μετακινήσω προς τα πάνω ουσιαστικά ''αντιστέκεται'' και πάει σιγά σιγά προς τα κάτω πάλι..Έκανα restart τον Η/Υ και reinstall το driver αλλά πάλι τα ίδια. Τσέκαρα μήπως έχει κάτι το λέιζερ αλλά όλα φαίνονται καλά. Εξάλλου μόλις αλλάξω πλάνο το ποντίκι λειτουργεί κανονικότατα.Έχω ένα απλό Logitech HID-wired περίπου 4-ετίας.Δεν μου φαίνεται να φταίει το ποντίκι τόσο όσο το ίδιο το photoshop. (Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κάνει ακόμα το photoshop reinstall, αλλά έλεγα μπας και καταφέρω να το αποφύγω)Να στε καλά και ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
micos000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Αυτό θα μπορούσε να ήταν ένα πολύ ωραίο hoax, κάποιος να σου κάνει δλδ πλάκα. Στο κάνει και αλλού (desktop, άλλες εφαρμογές) ή μόνο στο photoshop; Μήπως έχεις ενεργοποιημένο κανένα remote πρόγραμμα τύπου vnc ή κανένα teamviewer; Αν αποσυνδέσεις το ποντίκι και το ξανασυνδέσεις το κάνει πάλι;
Gtr34 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Χρησιμοποιείς το software της Logitech; Αν ναι, δοκίμασε χωρίς αυτό. Επίσης δοκίμασε τον υπολογιστή σε safe mode.Αν υπάρχει δεύτερο ποντίκι δοκίμασε και αυτό.
SeQuel Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Αυτό θα μπορούσε να ήταν ένα πολύ ωραίο hoax, κάποιος να σου κάνει δλδ πλάκα. Στο κάνει και αλλού (desktop, άλλες εφαρμογές) ή μόνο στο photoshop; Μήπως έχεις ενεργοποιημένο κανένα remote πρόγραμμα τύπου vnc ή κανένα teamviewer; Αν αποσυνδέσεις το ποντίκι και το ξανασυνδέσεις το κάνει πάλι; mico Το σκεφτηκα πρωτο πρωτο αλλα δεν νομιζω γιατι στην τελικη ηταν μονο στο photoshop το προβλημα. Τελος παντων παιδια να στε καλα το ΕΛΥΣΑ. Γύρισα σπιτι αφου ειχα αφησει κανα 4ωρο το pc κλειστο και μαγικα ειχε λυθει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα