Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω το hp g62 b15sv στην σελίδα με τα χαρακτηριστικά του λαπτοπ γράφει πως υποστηρίζει εως και 4 gb ram,εγώ έχω πάνω 8 gb και τα βλέπει κανονικά και από τα windows και από τα bios ξέρει κανείς τι παίζει;;;

http://prntscr.com/6olajw

Δημοσ.

σχετικο ασχετο αλλα, και εμενα μια καμερα που ειχα ελεγε οτι παιζει μεχρι 512mb memory stick, και πηρε μια χαρα 4 gb.

εαν παιζει κανονικα και μπορει να γεμίσει και τα 8gb τοτε εισαι απλα τυχερος.

εχεις κανει κανα bios update μηπως;

μπορει να υποστιριζει 8gb αλλα να ειχε προβληματα με πολλες μνημες και για αυτο να λενε πως περνει μεχρι 4.

οπως και η μητρικη μου που λεει πως περνει μεχρι bulldozer (6100-8150 κλπ) αλλα μπορεσα και εβαλα fx6300 με το μονο προβλημα να ειναι στο turbo.

κανα memtest τρεξε να εισαι σιγουρος πως δουλευουν σωστα.

Δημοσ.

Έκανα bios update πρόσφατα...

Επίσης άνοιξα καμιά 60+ google chrome και ότι άλλο πρόγραμμα είχα και δεν είχα και από τις διεργασίες είδα πως χρήση μνήμης έφτασε στα 5,69gb άρα την διαβάζει...

Δεν ξέρω τι να πω...

Κανείς άλλος ρε παιδιά?

Δημοσ.

αν το άφησες 1 ώρα και κάτι δεν είδες κάτι.

άφησε το όλο το βράδυ και βλέπεις.

και σε άλλα λάπτοπ έχω δει παρόμοιο θέμα,να υποστηρίζει 8 γίγα μέγιστο και να του έχουν βάλει 16 γίγα και να παίζει μια χαρά.

ίσως να έχει ασυμβατότητες το chipset με το πόση ραμ βλέπει.

Δημοσ.

δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό.

Είναι μέχρι να σου έρθει η πρώτη μπλέ οθόνη και να μην ξέρεις αν είναι όντως λόγω της μνήμης η κάτι άλλο κράσαρε.

βάλε το bootable memtest x86+,άφησε το να τρέξει όλη νύχτα και βλέπεις.

memtest και 1 ώρα δεν έχει να πεί κάτι,αν δεν ζοριστεί ο controller με τις μνήμες και να μπούν στο παιχνίδι τα σύνθετα μοτίβα που εξετάζει κλπ χρειάζεται ώρα.

Απο την άλλη αν είχε κάποιο θέμα 100% η μνήμη θα στο έβγαζε εξ'αρχης με το μέμτεστ.

Δημοσ.

Κοίτα το να το αφήσω όλο το βράδυ, δύσκολο... Έτσι κι αλλιώς αυτό που ήθελα να δω είναι αν τις διαβάζει. Απο τι φαίνεται δεν έχει κάποιο πρόβλημα...αλλά συνεχίζει να με προβληματίζει οτι η ΗΡ γράφει πως δεν υποστηριζει πανω απο 4...

Δημοσ.

Και το macbook 2011 που ειχα, μεχρι 8gb ελεγε η apple οτι υποστηριζε.

Του κουμπωσα 2x8gb και μια χαρα δουλευε για κανενα 6μηνο μετα.

Δημοσ.

Το πουλησα και δεν ειχα νεοτερα του :P

Δεν θα εχεις θεμα. Αν τρεξεις μεμ τεστ οπως λενε παραπανω τα παιδια, θα εισαι αρχοντας

Δημοσ.

Έτρεξα memtest 1 ώρα,έφτασε στο 100% που έβγαλε 0 errors...Το να το αφήσω όλο το βράδυ δύσκολα όμως...

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί να γράφουν στην ΗΡ οτι υποστηρίζει το λαπτοπ εως 4 gb ραμ ενώ μου διαβάζει μια χαρά και τα 8 gb????

Δημοσ.

Κοίτα εφόσον παίζει μια χαρά μην σπάς αλλο το κεφάλι σου απλα δούλεψε το ετσι μπορεί να το έχουν γράψει και λάθος , αν εχεις τοσο περιέργεια στείλε ενα mail και ρώτα τους

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...