Μπαν Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 παιδια το κινητό μου τελευταία κάνει κάτι τρελά κλίνει και δίχνει οτι δεν εχει καθολου μπαταρια το κλεινω τελείως το ξανα ανοίγω και η μπαταρία είναι γεμάτη Ευχαριστώ εκ των προτέρων Αν είναι σε λάθος μέρος το θρεντ να μεταφερθεί
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μπαν κανε του 1 factory reset. Μαλλον θα στρωσει
Μπαν Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μπαν κανε του 1 factory reset. Μαλλον θα στρωσει εξήγησε λίγο ακόμα φίκε είμαι σκράπας
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Σβηστο. Κρατησε volume up + power button μερικα δευτερα. Θα δεις αλλη οθονη. Το ρεκοβερυ μενου. Πας wipe cache και πατας οκ. Μετα πας wipe data / factory reset και πατας οκ. Σκρολλαρεις με volume buttons και επιλεγεις με power. ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ. Θα ειναι οπως το ανοιξες. Για αυτο παρε μπακαπ πρωτα ο.τι εχεις στην μνημη τηλεφωνου. Την σδ δεν την πειραζει Edit...μαζι με τα δυο πληκτρα και το home... Offtopic... Βρε μακακα εχω βαρεθει να αλλαζεις αβαταρ...μια γκομενα μια κλοουν μια ο Κοραης...ελεος..λολ
Μπαν Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Σβηστο. Κρατησε volume up + power button μερικα δευτερα. Θα δεις αλλη οθονη. Το ρεκοβερυ μενου. Πας wipe cache και πατας οκ. Μετα πας wipe data / factory reset και πατας οκ. Σκρολλαρεις με volume buttons και επιλεγεις με power. ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ. Θα ειναι οπως το ανοιξες. Για αυτο παρε μπακαπ πρωτα ο.τι εχεις στην μνημη τηλεφωνου. Την σδ δεν την πειραζει Edit...μαζι με τα δυο πληκτρα και το home... Offtopic... Βρε μακακα εχω βαρεθει να αλλαζεις αβαταρ...μια γκομενα μια κλοουν μια ο Κοραης...ελεος..λολ ευχαριστώ χαχαχαχαχααχχααχαχ θα βάλω και αλλα 1
Μπαν Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 αλλαξε μπαταρια μπορει να τα εφτυσε ! και αυτό είναι καλη ιδέα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα