Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια το κινητό μου τελευταία κάνει κάτι τρελά κλίνει και δίχνει οτι δεν εχει καθολου μπαταρια το κλεινω τελείως το ξανα ανοίγω και η μπαταρία είναι γεμάτη 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Αν είναι σε λάθος μέρος το θρεντ να μεταφερθεί 

Δημοσ.

Μπαν κανε του 1 factory reset. Μαλλον θα στρωσει

εξήγησε λίγο ακόμα φίκε είμαι σκράπας 

Δημοσ.

Σβηστο. Κρατησε volume up + power button μερικα δευτερα. Θα δεις αλλη οθονη. Το ρεκοβερυ μενου. Πας wipe cache και πατας οκ. Μετα πας wipe data / factory reset και πατας οκ. Σκρολλαρεις με volume buttons και επιλεγεις με power. ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ. Θα ειναι οπως το ανοιξες. Για αυτο παρε μπακαπ πρωτα ο.τι εχεις στην μνημη τηλεφωνου. Την σδ δεν την πειραζει

Edit...μαζι με τα δυο πληκτρα και το home...

Offtopic... Βρε μακακα εχω βαρεθει να αλλαζεις αβαταρ...μια γκομενα μια κλοουν μια ο Κοραης...ελεος..λολ

Δημοσ.

Σβηστο. Κρατησε volume up + power button μερικα δευτερα. Θα δεις αλλη οθονη. Το ρεκοβερυ μενου. Πας wipe cache και πατας οκ. Μετα πας wipe data / factory reset και πατας οκ. Σκρολλαρεις με volume buttons και επιλεγεις με power. ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ. Θα ειναι οπως το ανοιξες. Για αυτο παρε μπακαπ πρωτα ο.τι εχεις στην μνημη τηλεφωνου. Την σδ δεν την πειραζει

Edit...μαζι με τα δυο πληκτρα και το home...

Offtopic... Βρε μακακα εχω βαρεθει να αλλαζεις αβαταρ...μια γκομενα μια κλοουν μια ο Κοραης...ελεος..λολ

ευχαριστώ 

χαχαχαχαχααχχααχαχ θα βάλω και αλλα 

• Like 1
Δημοσ.

αλλαξε μπαταρια μπορει να τα εφτυσε !

και αυτό είναι καλη ιδέα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...