manosmk23 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Γεια σας εχω προβλημα με καρτα HD 7770 τοποθετημενη σε υπολογιστη με τροφοδοτικο 630watt thematakle amd fx 6300 asus M5a99x ram 4gb(2x2). Ενω παιζω καλει ο υπολογιστης εμφανιζετε πρασινη οθονη με γραμμες και πρεπει να κανω ρεσετ στο συστημα.Μερκες φορες βλεπω το μνμ “Display driver stopped responding and has recovered” Εχω δοκιμασει ολα τα drivers και καποιες λυσεις που βρηκα στο ιντερνετ.Θα ηθελα να μου πειτε μια οριστικη λυση (αν υπαρχει) γτ εχω βαρεθει. Ευχαριστω
torm23 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Τι θερμοκρασίες ανεβάζει η κάρτα σε idle και κατά το gaming;
manosmk23 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Τι θερμοκρασίες ανεβάζει η κάρτα σε idle και κατά το gaming; σε idle 25 C - gaming το πολύ 50 C
SPANK Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Επειδή το μήνυμα ειναι για τους drivers δοκίμασε να περάσεις drivers με βάση αυτο τον οδηγό Σωστή απεγκατάσταση & εγκατάσταση drivers (οδηγών) για την κάρτα γραφικών μας
manosmk23 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Επειδή το μήνυμα ειναι για τους drivers δοκίμασε να περάσεις drivers με βάση αυτο τον οδηγό Σωστή απεγκατάσταση & εγκατάσταση drivers (οδηγών) για την κάρτα γραφικών μας το εχω κανει με το Atiman Uninstaller 8.3.6 αλλα θα το δοκιμασω και με το DDU. εχω απεγκαταστησει και εχω περασει πολλες φορες παντως τους drivers
Thanos1972 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 δειχνει να ειναι προβλημα της καρτας παντως να ξερεις.ψοφαει. κανε μια αρχη και κατεβασε msi afterburner και ριξε τα ρολογια στις μνημες κατα 100mhz και δες πως παει.
trujillo2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 στο κανει μονο σε παιχνιδια? αν π.χ. βαλεις ενα video στο youtube στα 1080p στο κανει?
manosmk23 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Το κανει μονο στο παιχνιδι συγκεκριμενα στο wot.Στο περιβαλλον των windows δεν μου εχει κανει ποτε κατι. Στο πλαισιο ειχε ελεχθει αλλα δεν βρηκαν κατι μαλλον δεν δεχτηκαν πως ειχε προβλημα.Δυστηχως την ειχα αγορασει απο εκει. Παντως μετα απο εγκατασταση drivers το κανει μερα παραμερα ,κατι ειναι και αυτο
Theo1903 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Κατα πάσα πιθανότητα είναι θέμα κάρτας ,που προκαλεί το "σκάσιμο" του driver (έτσι συμβαίνει συνήθως ) .Η συμβουλή μου είναι ψάξε κάτι που θα προκαλεί κάθε φορά το θέμα (δοκίμασε furmark,3dmark ,διάφορα benches κτλπ) ώστε να μπορείς να πάς και να τους πείς οτι "τρέξτε αυτο" για να διαπιστώσουν το πρόβλημα και να σου αντικαταστήσουν/επισκευάσουν
Van Gerokost Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Καλώδιο άλλο έχεις δοκιμάσει ? Πάντως συμφωνώ με τα παιδιά, άν έχεις εγγύηση.. χρησιμοποίησέ την.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα