Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με MacBook Air

rapsae

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά,

έχω MacBook Air 11' mid 2011 . Πριν ένα μήνα ξαφνικά το Mac δεν αναγνώριζε το mousepad και το πληκτρολόγιο ενώ λειτουργούσε κανονικά. Το κουμπί on/off όμως λειτουργούσε!  μετά από λίγες μέρες δούλεψε κανονικά για λίγες μέρες κ μετά κόλλησε πάλι....Δοκίμασα να συνδέσω ποντίκι και πληκτρολόγιο με USB κ τα αναγνώριζε . Τι να φταίει? Τι μπορώ να κάνω? Παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...

Γειά,

έχω MacBook Air 11' mid 2011 . Πριν ένα μήνα ξαφνικά το Mac δεν αναγνώριζε το mousepad και το πληκτρολόγιο ενώ λειτουργούσε κανονικά. Το κουμπί on/off όμως λειτουργούσε!  μετά από λίγες μέρες δούλεψε κανονικά για λίγες μέρες κ μετά κόλλησε πάλι....Δοκίμασα να συνδέσω ποντίκι και πληκτρολόγιο με USB κ τα αναγνώριζε . Τι να φταίει? Τι μπορώ να κάνω? Παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει...

Πριν 2-3 μέρες δοκίμασα κάποιες διανομές Λίνουξ ,σ' ένα μακ αίηρ (τέλος 2010 Α1370)

με στικάκι καί χωρίς εγκατάσταση στον δίσκο

αναγνωρίσθηκαν κ δούλεψαν όλα

μπορείς να κάνεις μιά δοκιμή, γιά να δείς αν είναι πρόβλημα της συσκευής ή του λειτουργικού

από αυτό το μακ με Λίνουξ σε στικάκι, γράφω τώρα

αν δεν έχεις βρεί λύση και θέλεις περισσότερες πληροφορίες

ρώτα και θα απαντήσω

οι διανομές Λίνουξ που δοκίμασα είναι:

Ubuntu 14.04   Ubuntu 15.04  Ubuntu-mate k Fatdog64 (=Puppylinux)

.

Γειά,

Τί έκδοση έχεις? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...