makfil Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μάλλον για πρωταπριλιάτικο αστείο μου μοιάζει αφού η Wind έδινε vdsl από KV από το καλοκαίρι 2013 στην περιοχή μου και συνδέθηκα, με φορητότητα, τον ΙΑΝ 2014 στα 49997/4999 με 20+10 και από το ΦΕΒ ανανέωσα με 25+10 με την προσθήκη και 120' προς κινητά. Δοκιμάζοντας τον wizard της, διαπίστωσα, με μεγάλη έκπληξη, ότι 1) όταν βάλω τον αριθμό που είναι στην Wind δίνει την ίδια απάντηση "Βάσει των μετρήσεών μας * το Wind vdsl είναι διαθέσιμο για τη γραμμή σου", επιλέγοντας ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο "Είσαι ήδη συνδρομητής σταθερής και ίντερνετ Wind" και 2) όταν βάζω αριθμούς που παίρνουν από το ίδιο KV αλλά από άλλους παρόχους (Forthnet, ΟΤΕ), επιλέγοντας ΝΑΙ ή ΟΧΙ, δίνει απάντηση "Λυπούμαστε αλλά ο αριθμός που έχεις εισάγει δεν επαρκεί".
d4mage Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Καλά μιλάμε η απόλυτη εξέλιξη! 50mbps είπαν; Πρωταπριλιά σίγουρα. Το χρήμα θα το σκας κάθε μήνα ακατέβατο την ταχύτητα όμως που θα πληρώνεις δεν θα την έχεις με τίποτα! Κάτι σε digea μωρέ, ¨τζάμι¨ οι τηλεοράσεις ( τι να κλάσουν οι UHD 4K ) και μετά τον αποκωδικοποιητή το χάος, κάτι θολούρες, κάτι πολύχρωμα τετραγωνάκια, κάποια στόματα να ανοίγουν και οι φωνές να έρχονται μετά... ε να έτσι και η vdls τρέξε κόσμε να πάρεις το ίντερνετ του flash!
kaklikos Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Εχω απο το καλοκαιρι VDSL στην Πτολεμαιδα χωρις κανενα προβλημα. Απο τοτε που ενεργοποιηθηκε παει μπαλα. Κλειδωνω 49999 down και 8300 up.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 αν ειστε λιγο πιο μακρια απο 50 μετρα απο τη καμπινα την ηπιατε την πορτοκαλαδα..... δεν ισχύει κάτι τέτοιο... Προσωπικά έχω vdsl 50 mbps από Wind στα Βριλήσσια, από το καλοκαίρι του 2013. τα γίδια κι εγώ, από το καλοκαίρι του 2013 VDSL μέσω FTTC... Από πού την ξεθάψατε αυτήν την είδηση ? Πάνω από ένα χρόνο δίνει vdsl ταχύτητες.. δυστυχώς δεν την ξέθαψαν, για κάποιο λόγο τώρα ξύπνησε η Wind κι αποφάσισε να το διαφημίσει...
Phantomas23 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Το ότι το διαφημίζει τώρα ίσως έχει να κάνει με την συμφωνία-ενοικίαση με-από τον ΟΤΕ??
makfil Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Το ότι το διαφημίζει τώρα ίσως έχει να κάνει με την συμφωνία-ενοικίαση με-από τον ΟΤΕ?? Εάν ήταν αυτό το κίνητρο και, επομένως, στόχος της να πάρει και νέους πελάτες από άλλους παρόχους, δεν θα έπρεπε να δίνει θετικές απαντήσεις ο wizard όταν του βάζω τηλέφωνα άλλων παρόχων που συνδέονται στο ίδιο KV;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Το ότι το διαφημίζει τώρα ίσως έχει να κάνει με την συμφωνία-ενοικίαση με-από τον ΟΤΕ?? ναι αλλά αυτή ισχύει εδώ και σχεδόν 2 χρόνια...
ocelotgr Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Καλά μιλάμε η απόλυτη εξέλιξη! 50mbps είπαν; Πρωταπριλιά σίγουρα. Το χρήμα θα το σκας κάθε μήνα ακατέβατο την ταχύτητα όμως που θα πληρώνεις δεν θα την έχεις με τίποτα! Κάτι σε digea μωρέ, ¨τζάμι¨ οι τηλεοράσεις ( τι να κλάσουν οι UHD 4K ) και μετά τον αποκωδικοποιητή το χάος, κάτι θολούρες, κάτι πολύχρωμα τετραγωνάκια, κάποια στόματα να ανοίγουν και οι φωνές να έρχονται μετά... ε να έτσι και η vdls τρέξε κόσμε να πάρεις το ίντερνετ του flash! Εχω εδω κ 1.5 χρονο vdsl απο καμπινα με wind, σταθερα 50/5 κ οχι εως (δεν λειτουργει ετσι η vdsl απο KV), με attainable 100+ Mbps. 2 βλαβες 2-3 ημερων μεχρι στιγμης, κ ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εφταιγε ο ΟΤΕ κ για τις 2. Για κινητη δεν εχω αποψη, αλλα στην σταθερη εχω να πω μονο τα καλυτερα, κ τις εχω γυρισει σχεδον ολες. Αυτα λεει το fritz αυτη την στιγμη: Receive Direction Send Direction Max. DSLAM throughput kbit/s 50000 5000 Min. DSLAM throughput kbit/s 6144 384 Attainable data rate kbit/s 102212 49922 1
bilxas13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 οταν λες Εχω εδω κ 1.5 χρονο vdsl απο καμπινα με wind τι εννοεις??απο καμπινα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 οταν λες Εχω εδω κ 1.5 χρονο vdsl απο καμπινα με wind τι εννοεις??απο καμπινα?[/size] εννοεί από τα καινούρια ΚΑΦΑΟΥ που έχει βάλει ο ΟΤΕ...
Black Flag Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Εμένα στην γειτονιά μου θα βάλει ο ΟΤΕ καμπίνες μέχρι το τέλος του χρόνου. Δεν με χαλάει που συγχρονίζω στα 12 MBPS χρόνια τώρα, το upload είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα...
makis269 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μας πουλάνε έως αλλά πληρώνουμε χωρίς έως.....λαμογια...... 1
Shogo Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 και 10000000mbps να υπόσχονται πάλι 5mbps με το ζόρι θα πιάνεις με τα σάπια καλώδια του οτε,απατεώνες forever
eliasjuve Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος με την ADSL της Wind. Με 17 ευρώ το μήνα μια χαρά είναι. http://www.speedtest.net/my-result/4260866867
hall2001 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Σε 2 μήνες κλείνω 2 χρόνια με 50άρα από καφάο στην wind και η ταχύτητα είναι στο max που μπορεί να δώσει παρόλα αυτά όσες φορές χρειάστηκα την τ/υ απλά ήταν ανύπαρκτη οπότε αναγκαζόμουν να μιλάω κατευθείαν με τους τεχνικούς του ΟΤΕ για να κάνω την δουλειά μου,αφήστε τα προβλήματα με τους λογαριασμούς και τις πονηρές χρεώσεις και λάθη,μερικές φορές έβγαινα από τα ρούχα μου,οι άνθρωποι είναι ερασιτέχνες. Οπότε προς υποψήφιους συνδρομητές θα έλεγα μακριά,είναι ο χειρότερος πάροχος με διαφορά και έχω περάσει από όλους πλην cyta. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα