Hal9000 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν την ευρυζωνική τους σύνδεση στην τεχνολογία του VDSL, έχουν από σήμερα οι συνδρομητές της Wind.Στην ανακοίνωση της η Wind αναφέρει ότι η υπηρεσία μπορεί να προστεθεί στο υφιστάμενο πακέτο ενός συνδρομητή σταθερής τηλεφωνίας της εταιρείας, με επιπλέον κόστος €10 για Internet έως 50mbps. Οι ταχύτητες που θα πρέπει να περιμένουν όσοι προχωρήσουν στην αναβάθμιση είναι τουλάχιστον 3 φορές μεγαλύτερες κατά το download και την περιήγηση στο διαδίκτυο και 9 φορές μεγαλύτερες στο upload σε σχέση με τις adsl συνδέσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαπιστώσουν αν υποστηρίζονται συνδέσεις VDSL στην περιοχή τους εισάγοντας τον τηλεφωνικό τους αριθμό στην ειδική ιστοσελίδα της Wind, όπου και η εταιρεία έχει αναρτήσει διάφορα συνδυαστικά πακέτα. Site: Wind VDSL
Nix_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δινει και απο καμπινα, οπου υπαρχει ή μονο απο Α/Κ?
Shadowjump Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Και απο καμπινα. Μισθωνει απο τον ΟΤΕ. Εχω κανει αιτηση εδω και 2 εβδομαδες και σημερα με ενεργοποιησαν.
.::NikoS::. Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Στο up να υποθεσω κι αυτη τα 5 δινει ε; (αν και το 9 φορες μεγαλυτερη ταχυτητα σε Upload υπονοει 10αρα) 2
vasilisaerox Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Πριν 5 χρόνια ήρθε μια κοπέλα από την wind και είπε ότι θα πιάνω 24αρι με οπτική ίνα στο σπίτι μου και της λεω όχι ευχαριστώ γιατί ξέρω τι είναι η οπτική ίνα και μου κάνει έχω μια τελευταία γραμμή οποίος προλάβει και την πάρει και της λέω οχι και πήγε στι γείτονα και αυτός δέχτηκε αλλά μετά ξαναγύρισε στην προηγούμενη σύνδεση του...τυχαίο? 2
themdro Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Προσωπικά έχω vdsl 50 mbps από Wind στα Βριλήσσια, από το καλοκαίρι του 2013. 2
Red_Tiby Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 έχω wind 50αρα από τον Ιανουάριο! Με Hol adsl 24mbps έπιανα maximum 6mbps download. έβαλα wind μήπως δω 12-13mbps.. ε, τελικά είχα 50mbps download και 5mbps upload.. ευχαριστημένος πελάτης προς το παρόν! Πακέτο: Απεριόριστα αστικά-υπεραστικά VDSL 50αρα και κάτι ώρες προς κινητά.Κόστος: 30€. 7
ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Τα εχω δοκιμασει ολα ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΤΕ δουλευει αξιοπρεπως και εχει τεχνικη υποστηριξη αν τη χρειαστειτε.....αν ειστε λιγο πιο μακρια απο 50 μετρα απο τη καμπινα την ηπιατε την πορτοκαλαδα.....θα πληρωνετε και δε θα εχετε ταχυτητα και θα σας στελνουν οι παροχοι να κλαιτε στον ΟΤΕ φυσικα χωρις αποτελεσμα....... Ο ΟΤΕ μεχρι 200-300 μετρα χαλαρα απο τη καμπινα. 49900 κλειδωμενος καμια αποσυνδεση ποτε........... 1
giannisXXX Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Η wind έδινε εδώ και καιρό VDSL αλλά αυτή ανακοίνωση παρά μόνο διαφημιστική είναι Στο up να υποθεσω κι αυτη τα 5 δινει ε; (αν και το 9 φορες μεγαλυτερη ταχυτητα σε Upload υπονοει 10αρα) Η wind μονο από Α/Κ δίνει σαν την Cyta 50/10 Down/Up
papajohnnnn Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Εμενα ο πατερες μου στο γραφειο του που ειναι στο κεντρο,εχει wind vdsl και πιανει 44mbps download και 5-6 upload.Τρομερες ταχυτητες για wind
Coornio Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Καποιος πρέπει να τους πει πως καλό το download αλλά εάν το upload είναι χώμα τότε όλα τα παιχνίδια θα πάνε σκατέ ολέ. Σίγουρα κάποιοι από εσάς κάνατε το λάθος να κατεβάζετε torrent και να παίζετε παιχνίδια multiplayer ταυτόχρονα και είδατε το ping και το PJ να πάνε κατα διαόλου. Συμβαίνει επειδή ταυτόχρονα γινόταν upload στο torrent και με αποτέλεσμα πέρνατε πόδι απ'τους σερβερ για lag. Με το βασικο ADSL να πιάνει ~1mb/s (~100KB/s) σε upload, φαντάζομαι εξίσου πολλοί από εσάς βρίζατε όταν θέλατε να ανεβάσετε κάποιο αρχείο και σας έπαιρνε μέρες. Φυσικά πληρώνουμε 24mbps και πιάνουμε τα 9, με τα υπόλοιπα 8 σε download. Αισχρά πράγματα. 1
pcos Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 δωστε μωρε οπτικη ινα σε καθε κτηριο! ολο σκαβετε σκαβετε και ξανασκαβετε! 7
paulchro Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Εχω 1 μιση χρονο vdsl απο wind lol. Πριν 2 μηνες το δινε με 5€. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2015 από paulchro
jek20 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Από πού την ξεθάψατε αυτήν την είδηση ? Πάνω από ένα χρόνο δίνει vdsl ταχύτητες.. 2
eemix Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Είπα και γω, έγινε κανά τεχνολογικό θαύμα στο κέντρο της Αθήνας.... Not available yet..... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα