katsouras Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Το εχω 1 μηνα με χαλαρη χρηση και ξαφνικα σταματησε να φορτιζει...Λεει plugged but not charge ο φορτιστης ομως λειτουργει κανονικα αφου τον δοκιμασα σε αλλη συσκευη..Δεν εκανα καποια updates η οτιδηποτε αλλο να προκαλεσε καποιο προβλημα και δεν ξερω τι να κανω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsouras Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Κανενας??Πλεον εκλεισε κ δεν ανοιγει..Δειχνει για λιγο την ενδειξη φορτισης κανονικα αλλα λεει εχει χαμηλη μπαταρια κ δεν... Επεξ/σία 2 Απριλίου 2015 από katsouras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 εγγυηση έχει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsouras Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Ναι φιλε απλα λεω μηπως ειναι κατι που μπορω να λυσω μονος μου...Θα επικοινωνησω αυριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Ναι φιλε απλα λεω μηπως ειναι κατι που μπορω να λυσω μονος μου...Θα επικοινωνησω αυριο αφού υπάρχει εγγύηση μην "σκάς" φορτιστή αναφέρεις οτι λειτουργεί σε άλλο μηχάνημα,κάτι θα έπαθε το tablet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsouras Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Απο οτι διαβαζω σε διαφορετικο μοντελο λυθηκε το προβλημα με bios update πραγμα που δεν μπορω να κανω αφου ανοιγει και κλεινει αμεσα.Μαλλον ειναι θεμα firmware δηλαδη γιατι ξαφνικα το παθε μια χαρα κρατουσε και δουλευε το μηχανημα οποτε κατι εμποδιζει την φορτιση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice25 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δες με άλλο τροφοδοτικό.Αν πέσαν τα mA που μπορεί να δώσει είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό που σου κάνει.Το ίδιο μου κάνει ένα samsung tab3 με το δικό του τροφοδοτικό δεν φορτίζει(ενώ το κινητό samsun φορτίζει)και το φορτίζω με ένα φορτιστή από Lenovo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δεν ξέρω εάν λύθηκε στον φίλο,αλλά το δικό μου είχε τέτοιο πρόβλημα και απλά το έκανα επανακίνηση και άρχισε η φόρτιση κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα