euxoulhs Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 οπως ειναι το κλασσικο σε samsug/sony etc αυτο @fouskmech αν δν εχει το hardware που απαιτηται μην σου φαινεται καθολου περιεργο
maddoctor Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 οπως ειναι το κλασσικο σε samsug/sony etc αυτο @fouskmech αν δν εχει το hardware που απαιτηται μην σου φαινεται καθολου περιεργο Το Asus το έχει. το Lenovo δεν έχει τέτοιο μενού https://www.youtube.com/watch?v=OCh2-w02QpY
WorldOfGlass Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 To vodafone smart 4 max είναι μια καλή λύση πιστεύω
euxoulhs Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 μαλλον θα παω για το sony z μιας και ειναι πολυ αξιολογο και υπεραρκετο για κοπελα.. το σκρουτζομαγαζο ''tokinhto.gr'' ειναι αξιολογο;
GianniSM Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 μαλλον θα παω για το sony z μιας και ειναι πολυ αξιολογο και υπεραρκετο για κοπελα.. το σκρουτζομαγαζο ''tokinhto.gr'' ειναι αξιολογο; Υπάρχει ανάλογο νήμα για τα σκρουτζομάγαζα, μπες και διάβασε
euxoulhs Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 οκ αν και αντι ναγραφες αυτο θα μπορουσες απλα να απανταγες
GianniSM Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 οκ αν και αντι ναγραφες αυτο θα μπορουσες απλα να απανταγες Μα δεν ξέρω, εγώ το δικό μου το πήρα από το http://www.kdmobile.gr
MrLifeguard Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Εγω θα σου προτεινα να πας αυστηρα στο G2. Αγορασε εστω το 32αρι.Και εγω στη κοπελα μου αυτο πηρα,το "πειραξα" λιγο και ειναι υπερευχαριστημενη.Κυριως λογω ταχυτητας,καμερας αλλα και φυσικα της εξαιρετικης του μπαταριας! 1
dieccast Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Εγω θα σου προτεινα να πας αυστηρα στο G2. Αγορασε εστω το 32αρι.Και εγω στη κοπελα μου αυτο πηρα,το "πειραξα" λιγο και ειναι υπερευχαριστημενη.Κυριως λογω ταχυτητας,καμερας αλλα και φυσικα της εξαιρετικης του μπαταριας! πειραξες?? ροοτ κτλπ?? 1
yiannis_1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Αν δε σε νοιάζουν μόνο τα σπεκσ κοίτα την σειρά A της samsung. Κουκλιά κινητά. Εγω σαββάτο πάω για το A3 απο lg g2 το οποίο δυστηχώς μας άφησε χρόνους απο κοκα κόλα... Απλά βράχηκε μπήκε αναψυκτικό απο την κάρτα σιμ που είναι τουλάχιστον τρύπια και τέλος. Στο διμήνο το g2 μου βγαλε μητρική αλλάχτηκε απο την lg χωρίς πολλά πολλά(αλλά έχασα data, τηλέφωνα, κωδικούςοσες φωτογραφίες είχα βγάλει αφού είχα off το auto synch ktl), η οθόνη του γρατζουνιόταν χειρότερα και απο πλαστική το έσωσα όσο πρόλαβα με tempered glass) και τελικά πεθανε απο βρέξιμο ακριβώς οπως το ίδιο κινητό πέθανε στα χέρια του αδερφού μου, ο οποίος δε χόρτασε με τα lg πήρε και το g3 και τώρα 3 μήνες ακριβώς μετά την αγορά, του εχει πετάξει 2 λωρίδες να, αποχρωματισμένες η οθόνη αριστερά και δεξιά λόγο μάλλον θερμοκρασιών απο ότι λένε στο νετ.(θερμοκρασιών μέσα στο καταχείμωνο...) Τα κινητά όλα μαμά ούτε ροοτ ούτε τπτ. Εμένα απλά η σχέση μου με την lg τελείωσε και για όσους πιστευουν ότι η χρήση που κάνω είναι ότι να ναι να πω ότι αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ το 5ετίας 3gs μου το οποίο αισιος εχει φτάσει στην 3 αλλαγή μπαταριας και εχω 2 νόκια s60 3650 ν73 που δουλεύουν ακόμα. Τα lg μόνο specs και απο αντοχή μηδέν, για να μην πω πως είναι επιτηδευμένα φτιαγμένα να τα κακαρώνουν στο χρόνο... Για τα samsung που παίρνω τώρα δεν ξέρω τι παίζει αλλά απο lg πιο αναξιόπιστα αποκλείεται... .
euxoulhs Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 μεχρι στιγμης μονο samsung παιρνω για μενα και ειμαι ικανοποιημενος απο android.. για την κοπελια μου τελικα θα αγοραστει το sony z ειναι οτι καλυτερο σε αυτα τα χαρακτηρηστικα ! οποιος μοντ επιθυμει ας το κλειδωσει και σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα