Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nα σας πω την αλήθεια έχουν περάσει καμιά 20αριά κινέζικα από τα χέρια μου όλα με mtk,θα ξεχωρίσω μόνο το coolpad f1 το οποίο για τα λεφτά του είναι καταπληκτικό τηλέφωνο,στα χειρότερα θα βάλω με διαφορά τα UMI turbo x2(πολλά προβλήματα) και zopo zp998 (λόγο gps) τα άλλα ήταν απλά τίμιες αγορές με μερικά από αυτά με δυνατά specs αλλά μέτρια υλοποίηση όσο αναφορά την ποιότητα κατασκευής και τον κακό σχεδιασμό hardware.

• Like 2
Δημοσ.

παιδια η  elephone ειναι μεγαλη εταιρια και η μονη με mediatek που δινει sources που οποιος ασχολειται με custom roms ξερει τι σημαινει αυτο.Aυτη τη στιγμη γι αυτο το τηλεφωνο η ιδια η εταιρια δεν δινει μονο μια rom οπως ολες,αλλα εχεις επιλογη απο 5 διαφορετικες μεταξυ των οποιων και cyanogenmod.

To τηλεφωνο ειναι τουμπανο και το σκεφτομαι.

Οσον αφορα τα κινεζικα τηλεφωνα εχω να πω καποια χρησιμα πραγματα.Αμα ξερεις απο κινητα (και δεν εισαι απο αυτους που πανε σε ενα μαγαζι της vodafone,κοιταζουν τι υπαρχει διαθεσιμο και διαλεγουν ενα και το παιρνουν και φευγουν) τοτε αν παρεις μια φορα κινεζικο δεν ξαναπαιρνεις απο Ελλαδα.

Το value for money που δινουν ειναι απλα value for money.Δεν σε κοροιδευουν.Απλα καταλαβαινεις οτι ολες οι μεγαλες εταιριες ειναι αυτες που σε κοροιδευουν στα μουτρα σου.

Πραγματικα με 150 ευρω παιρνεις specs που σε μαγαζι wind,vodafone τα εχουν 400-450 ευρω.

Απλα θελει ψαξιμο,αλλα αυτοι που ασχολουνται με android ξερουν και που να ψαξουν.Το μονο που κοιτας ειναι να βρεις 1-2 forum που να εχουν thread για το μοντελο που σε ενδιαφερει,αυτο σημαινει οτι υπαρχει υποστηριξη,το τηλεφωνο πουλησε πολυ αρα ειναι καλο.Επισης εκει θα δεις τι προβληματα μπορει να εχει το τηλεφωνο,τι custom rom και τι υποστηριξη απο την εταιρια σε updates και bug fixes.

Eγω πηρα τον Σεπτεμβρη ενα Coolpad F1 (απο τις μεγαλυτερες κινεζικες) και ηταν το πρωτο μου ''κινεζικο''.

Απλα δεν ξαναψωνιζω απο Ελλαδα.

Συμπερασμα:Αν εισαι ενας απλος χρηστης που δεν ξερει πολλα απο android και δεν θελει να την ψαξει καθολου,τοτε μην παιρνεις,παρε ενα απο Ελλαδα.Τα κινεζικα δεν τα βλεπεις απλα στην φωτογραφια,σου αρεσει η εμφανιση και τα παιρνεις,θελει ψαξιμο πρωτα σε forum και λοιπα να δεις τι παιζει.

Αν εισαι χρηστης που ξερει απο hardware και ξερει να αγοραζει τεχνολογια τοτε Κινα.Μονοδρομος

• Like 6
Δημοσ.

πες το ιδιο πραγμα και για huwei/zte/xiaomi/meizu/oppo/one plus...... να πεθάνουν και η κότες απο το γελοιο

Για πλακα το λεω και για αυτα.

Οταν βλεπω mtk επεξεργαστη δεν κοντραρουν με τιποτα τα επωνυμα.

Το καλυτερο απο αυτα ειναι το one+ αλλα 1000 φορες στα 300 ευρω να παρω ενα μεταχειρισμενο note 3.

Μακραν καλυτερο ιδιως στην καμερα που με ενδιαφερει πολυ στα κινητα.

Εκει ειναι και το νο1 μειονεκτηματα στα κινεζικα.

Δημοσ.

ΧΑχαχαχαχαχαχΑχΑχαχαχαΧΑχαΧαχΑΧαχΑχα  :-D  :-D  :-D  :-D

τα κινεζικα κινητα ειναι για ατομα που δεν ξερουν τι αγοραζουν και πανε με την νοοτροπια οτι αγοραζουν μισο κιλο φετα απο σουπερ μαρκετ.Ακομα και τα θεωρητικα καλα oneplus και huawei εχουν πολυ σοβαρα θεματα για καποιον που ξερει τι αγοραζει.

Δημοσ.

γιατι κακολογειτε τα κινεζικα ? το αιφων ειναι κινεζια ως εκει που δε παει.. το shell του οπως και των ipad το χρησημοποιουν κατα κορον πολλες αλλες κινεζικες εταιριες  ..εδω το πλαισιο εχει ταμπλετ με ιδιο εξωτερικο .. επειδη εχει ios? οκ το ιος διαφερει σιγουρα αλλα η συσκευη ειναι μια κινεζια και μιση (ομορφουλικο) 

Δημοσ.

Για μενα ολα τα κινεζικα ειναι fail.

Απο την αρχη ομως ξερεις τι πας να παρεις, οποτε δεν πρεπει να εχεις απαιτησεις σε αυτην την τιμη.

Πηρα 10 chevrolet matiz.Κανενα καλο.Αμερικανικη εταιρεια η chevrolet,αρα ολα τα αμερικανικα αυτοκινητα ειναι fail.

Oτι να'ναι..Γραφεις και σε τεχνολογικο φορουμ παναθεμα σε.

Αφου δεν κανεις ερευνα αγορας πριν φερεις ενα κινητο απο την αλλη ακρη του κοσμου,απορω γιατι δεν πηγες κατευθειαν στον γερμανό να μην παιδευεσαι.

Δημοσ.

Για πλακα το λεω και για αυτα.

Οταν βλεπω mtk επεξεργαστη δεν κοντραρουν με τιποτα τα επωνυμα.

Το καλυτερο απο αυτα ειναι το one+ αλλα 1000 φορες στα 300 ευρω να παρω ενα μεταχειρισμενο note 3.

Μακραν καλυτερο ιδιως στην καμερα που με ενδιαφερει πολυ στα κινητα.

Εκει ειναι και το νο1 μειονεκτηματα στα κινεζικα.

Για κοίταξε λίγο αυτό το μοντέλο της Meizu, το οποίο έχει ακριβώς το ίδιο SOC με το κινητό του άρθρου. Στα περισσότερα τεστ κερδίζει τον SD 615, που χρησιμοποιούν πολλά "επώνυμα" κινητά (πχ Samsung Galaxy A7 των 445€) :

http://www.gsmarena.com/meizu_m1_note-review-1232p5.php

...είναι γεγονός ότι η Qualcomm τα έχει κάνει μαντάρα στην τελευταία γενειά SOC, που έχει κυκλοφορήσει. Λόγω φήμης, όμως, τη χρησιμοποιούν όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές κινητών.

η τιμή του Α7:

https://www.skroutz.gr/s/6253594/Samsung-Galaxy-A7-A700F-16GB.html

• Like 1
Δημοσ.

Πηρα 10 chevrolet matiz.Κανενα καλο.Αμερικανικη εταιρεια η chevrolet,αρα ολα τα αμερικανικα αυτοκινητα ειναι fail.

Oτι να'ναι..Γραφεις και σε τεχνολογικο φορουμ παναθεμα σε.

Αφου δεν κανεις ερευνα αγορας πριν φερεις ενα κινητο απο την αλλη ακρη του κοσμου,απορω γιατι δεν πηγες κατευθειαν στον γερμανό να μην παιδευεσαι.

Ασε ρε φιλε και εκτίθεσαι.

Μ αρεσει που εισαι της τεχνολογιας και ασχολεισαι με κινεζικα.

Κατσε κανε εσυ ερευνα αγορας βλεποντας τις φωτογραφιες και τα specs μονο.

Δημοσ.

Για κοίταξε λίγο αυτό το μοντέλο της Meizu, το οποίο έχει ακριβώς το ίδιο SOC με το κινητό του άρθρου. Στα περισσότερα τεστ κερδίζει τον SD 615, που χρησιμοποιούν πολλά "επώνυμα" κινητά (πχ Samsung Galaxy A7 των 445€) :

http://www.gsmarena.com/meizu_m1_note-review-1232p5.php

...είναι γεγονός ότι η Qualcomm τα έχει κάνει μαντάρα στην τελευταία γενειά SOC, που έχει κυκλοφορήσει. Λόγω φήμης, όμως, τη χρησιμοποιούν όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές κινητών.

η τιμή του Α7:

https://www.skroutz.gr/s/6253594/Samsung-Galaxy-A7-A700F-16GB.html

Φιλε μου το γνωριζω αυτο το μοντελο και το εχω προτεινει μαλιστα σε κοσμο που απλα θελει να εχει ενα καλο τηλεφωνο.

Δεν θα το προτεινα ομως σε καποιον που θελει το κατι παραπανω σε τηλεφωνο

Οπως ειπα και πριν, για μενα ειναι fail.

Δεν εχω δει κανενα κινεζικο με καλη καμερα.

Οσα εχω δοκιμασει, εχουν απιστευτο lag στο browsing παρα τους 4-8-827 επεξεργαστες, πραγμα που κατανταει ζαλαδα, ιδιως αν διαβαζεις forum.

Επειδη ειπες galaxy A7, συγκρινεις τις τσιπικες IPS οθονες με την amoled;

Καλα τα κινεζικα, για οσους δεν μπορουν να δωσουν παραπανω λεφτα, αλλα μεχρι εκει.

Δημοσ.

τα κινεζικα κινητα ειναι για ατομα που δεν ξερουν τι αγοραζουν και πανε με την νοοτροπια οτι αγοραζουν μισο κιλο φετα απο σουπερ μαρκετ.Ακομα και τα θεωρητικα καλα oneplus και huawei εχουν πολυ σοβαρα θεματα για καποιον που ξερει τι αγοραζει.

Φιλε μου το γνωριζω αυτο το μοντελο και το εχω προτεινει μαλιστα σε κοσμο που απλα θελει να εχει ενα καλο τηλεφωνο.

Δεν θα το προτεινα ομως σε καποιον που θελει το κατι παραπανω σε τηλεφωνο

Οπως ειπα και πριν, για μενα ειναι fail.

Δεν εχω δει κανενα κινεζικο με καλη καμερα.

Οσα εχω δοκιμασει, εχουν απιστευτο lag στο browsing παρα τους 4-8-827 επεξεργαστες, πραγμα που κατανταει ζαλαδα, ιδιως αν διαβαζεις forum.

Επειδη ειπες galaxy A7, συγκρινεις τις τσιπικες IPS οθονες με την amoled;

Καλα τα κινεζικα, για οσους δεν μπορουν να δωσουν παραπανω λεφτα, αλλα μεχρι εκει.

Μερικές φορές αναρωτιέμαι με μερικούς.. Ξέρουν και μιλάνε ή απλά λένε για να πουν? @Andreas231 θες να μου εξηγήσεις και έμενα του αδαή που έσκασα 280 ζεστά για να πάρω την "πατάτα" honor 6?

@sothoms Επίσης θέλεις να μου πεις που είδες lag? Γιατί έχω χρησιμοποιήσει και meizu mx3 με χειρότερο επεξεργαστή από το m1 note και απλά δεν κολλάει.

Στο μόνο πράγμα που μπορώ να συμφωνήσω είναι software update αλλά είδαμε και πρωτοκλασσάτες εταιρείες τι updates δίνουν.Και όσο για την κάμερα δεν νομίζω πως υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που περιμένει να βγάλει φωτογραφίες με το smartphone..(Τουλάχιστον σε κάτι άλλο από lumia).. Μια χαρά είναι για να βγάλεις φωτογραφίες της στιγμής και κανά βιντεάκι.. Μέχρι εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Μερικές φορές αναρωτιέμαι με μερικούς.. Ξέρουν και μιλάνε ή απλά λένε για να πουν? Και όσο για την κάμερα δεν νομίζω πως υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που περιμένει να βγάλει φωτογραφίες με το smartphone..(Τουλάχιστον σε κάτι άλλο από lumia).. Μια χαρά είναι για να βγάλεις φωτογραφίες της στιγμής και κανά βιντεάκι.. Μέχρι εκεί.

ΑΧΑΧΑ εισαι θεουλης πλακα κανεις ετσι?Νοτε 4 s6 iphone 6 και φυσικα και τα περσινα τουμπανο φωτο βγαζουν που ζεις

Δημοσ.

ΑΧΑΧΑ εισαι θεουλης πλακα κανεις ετσι?Νοτε 4 s6 iphone 6 και φυσικα και τα περσινα τουμπανο φωτο βγαζουν που ζεις

Ξέρεις τι είναι πιο αστείο όμως?? Με τα λεφτά που εσύ θα πάρεις τα παραπάνω κινητά έγω παίρνω αυτό που έχω + dslr και ίσως μου μείνουν και για κανά σουβλάκι..

• Like 5
Δημοσ.

Ασε ρε φιλε και εκτίθεσαι.

Μ αρεσει που εισαι της τεχνολογιας και ασχολεισαι με κινεζικα.

Κατσε κανε εσυ ερευνα αγορας βλεποντας τις φωτογραφιες και τα specs μονο.

Εγινε αδερφε.Στο κοντινο μου περιβαλλον και προσωπικα εχουμε παρει γυρω στα 10 κινεζικα.Ολα γνωστες μαρκες (xiaomi,huawei,zte,lenovo,meizu).Oλα ειναι εξαιρετικα και απροβληματιστα.Τα μονο που δεν μου γεμιζε το ματι στην αφη ηταν ενα elephone,αλλα απλα βγαζει φτηνια,δεν εχει προβληματα.Βεβαια για ολα επεσε ψαξιμο απο 1 βδομαδα και πανω.Και εννοω απο review μεχρι να το παρουν αρκετα ατομα στο myphone,να το λιωσουνε και να σου πουνε απο πρωτο χερι την γνωμη  τους.Αλλα τι σου λεω τωρα..Apple και samsung επειδη τα βλεπεις και χαιρεσαι...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να μη σχολιάσω.

Είναι δυνατόν να βγάζουμε πατάτα τηλέφωνο που δεν έχουμε πιάσει στα χέρια μας;

Τα 8core mtk μπορεί να μην πιάνουν τα high end socs της qualcom αλλά η διαφορά τιμής είναι κολοσιαια και οι διαφορές σε απόδοση ανεπαισθητες.

Όσο για τις κάμερες, τα modules είναι παρόμοια εκτός από κάποια lumia-sony.

Μια χαρά φωτος βγάζω με το thl5000 μου, video 1080 καλή συμπεριφορά σε ημιφως, μπαταρία 5000mamps που βαστάει 3 μέρες.

Δε μου λείπει το 4g αφού και οι παροχοι μούφα 4g διαθέτουν τα πιο καινούργια το έχουν πάντως.

Με 2 κατοσταρικα παίρνω κι άλλο ένα καβαντζα και μένουν και χρήματα σε σχέση με ένα καλό επώνυμο.

Αφήστε που είναι μονόδρομος για όσους χρειαζόμαστε δικαρτο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...