Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η πρώτη λέξη του τίτλου είναι αρκετή για να μη διαβάσω τα υπόλοιπα γραφόμενα.

Δεν πρόκειται να ξαναπιάσω κάτι αυτής της εταιρείας και ούτε καν να προτείνω, ούτε στον εχθρό μου.

Εχεις απολυτα δικιο , μεγαλη απατεωνες

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η ποιοτητα κατασκευης ηταν μια χαρα

φανταζομαι το προβλημα ηταν η εκδοση ανδροιδ που φορουσε και το κανε να σερνεται.

υπαρχουν πολυ καλυτερες κινεζικες απο τις 3 που ανεφερες, και ειναι και πιο αγνωστες.

εχει η αδερφη μου το P3000S του 2014 ,μια χαρα κινητο ειναι

λιγο τις rom τους πρεπει να δουλεψουν

Στην φωτό διακρίνω MIUI το οποίο μόνο άσχημο Android Skin δεν το λες.  Στα Xiaomi τουλάχιστον λειτουργεί μια χαρά.  Εκτός αν δεν χρησιμοποιεί MIUI η συγκεκριμένη εταιρεία.  

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς, αν σκέφτεστε να πάρετε κινέζικο low budget, να είστε προετοιμασμένοι για πολύ ψάξιμο, αγανάκτηση, υπομονή και χρόνο. 

ΥΣ Μην διανοηθείτε να προτείνετε τέτοια κινητά σε γυναίκες. Θα σας τα πρήξουν, και το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας κατηγορήσουν για την αγορά τους. Εκτός και αν είστε διατιθεμένοι να αφιερώσετε χρόνο για το κινητό (και εννοείται πως δεν θα εκτιμήσουν την προσπάθεια σας).

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι τσουβάλιασμα είναι αυτό;

Βγήκε μάπα το καρπούζι οπότε όλα τα καρπούζια είναι fail.

Flawless logic here.

Επεξ/σία από ShadowSora94
  • Like 9
Δημοσ.

Είδες, μόνο specs ξέρουν να βάζουν οι κινέζοι, χωρίς ουσιώδη διαφορά....(εξαιρούνται εταιρίες όπως Huawei, Asus και Lenovo). 

H Asus είναι Ταϊβανέζικη. ;)

Θεωρώ ότι οι Κινέζοι έχουν ανέβει πολύ τα τελευταία χρόνια. Δεν έχω αγοράσει κινέζικο ακόμα, αλλά θα το κάνω στο μέλλον. Όταν βλέπεις τηλέφωνο με τέτοια χαρακτηριστικά σε τέτοια τιμή είναι υπερβολικό να το "ψειρίζεις". Μιλάμε για επεξεργαστή αρκετά καλύτερο από SD 615 και λίγο χειρότερο από SD 800, με αξιοπρεπή gpu. H Τ760, που χρησιμοποιεί είναι ακριβώς η ίδια με του Galaxy S6, αλλά με 2 πυρήνες, αντί για 8 του S6. Στην πράξη είναι ίδια με του 615 (Adreno 405). Το FHD με τέτοια gpu είναι λίγο πρόβλημα, βέβαια, όταν μιλάμε για 3D παιχνίδια..

Με τέτοια χαρακτηριστικά η τιμή του είναι πολύ χαμηλή. Αλλά πρέπει να ξέρεις τί αγοράζεις. Σίγουρα δεν το κάνεις δώρο σε "άσχετους" (για παράδειγμα γυναίκες, που είναι και οι "συνήθεις ύποπτοι").

Τέλος, θεωρώ, γενικά άδικο το να κρίνει κάποιος μια μάρκα ή ένα συγκεκριμένο μοντέλο αρνητικά, επειδή το δικό του βγήκε ελαττωματικό. Κατανοώ την αγανάκτηση, αλλά παραμένει άδικο...

• Like 3
Δημοσ.

Έχω φέρει για συναδέλφους 6 συσκευές της εταιρείας, η μια πήγε και ήρθε στο service και του καταστήματος αλλά και της ίδιας εταιρείας 2 φορές, τα υπόλοιπα υπολειτουργουν.

Εξέφρασα προσωπική άποψη, έχοντας περάσει 40+ συσκευές από τα χέρια μου, το 95% κινεζικες,είναι η χειρότερη εταιρεία για εμένα.

Αρα το χωράφι ότι και καρπούζι να βγάλει για εμένα θα είναι μάπα και θα τα βάζω στο ίδιο τσουβάλι.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω φέρει για συναδέλφους 6 συσκευές της εταιρείας, η μια πήγε και ήρθε στο service και του καταστήματος αλλά και της ίδιας εταιρείας 2 φορές, τα υπόλοιπα υπολειτουργουν.

Εξέφρασα προσωπική άποψη, έχοντας περάσει 40+ συσκευές από τα χέρια μου, το 95% κινεζικες,είναι η χειρότερη εταιρεία για εμένα.

Αρα το χωράφι ότι και καρπούζι να βγάλει για εμένα θα είναι μάπα και θα τα βάζω στο ίδιο τσουβάλι.

Καταλαβαίνω την αγανάκτηση, αλλά τα 6 κινητά δεν αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα, μπροστά στον αριθμό που έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία. Για παράδειγμα αν είχες αγοράσει 6 (ή 40+) lumia 535 θα είχες αντιμετωπίσει και στα 6 (ή και στα 40+) πρόβλημα με την οθόνη αφής, αυτό σημαίνει ότι η Νοκια ή η MS είναι "μάπα το καρπούζι";... Η εμπειρία σου είναι σεβαστή, αλλά όχι απαραίτητα και αντιπροσωπευτική της συγκεκριμένης εταιρείας.

• Like 5
Δημοσ.

Εγώ πάντως παιδιά φοβάμαι να πάρω ένα μη επώνυμο κινητό. Είμαι πολύ περίεργος και έχω πολλές απαιτήσεις. Πριν το αγοράσω θέλω να το έχω πιάσει στα χέρια μου,να έχω δει καμια 50ρια reviews. Δεν θα έπαιζα ποτε ρωσική ρουλετα με τα λεφτά μ

Δημοσ.

Παιδιά πρέπει να καταλάβετε μια βασική διαφορά. Αυτή του κινέζικου και της κινεζιασ.... Έχοντας χρησιμοποιήσει LG g2 jiayu s3 και τώρα κάτοχος honor 6 μπορώ να πω ότι δεν έχουν τίποτα απολύτως να ζηλέψουν τα κινητά από την άπω ανατολή αρκεί να ξέρεις τι παίρνεις. Τώρα επί του θέματος έχω διαβάσει και εγώ άσχημες εμπειρίες για την εκ λόγω εταιρεία

• Like 2
Δημοσ.

Μπορεί να έχει τα specs του S5, αλλά δε είναι το ίδιο....ακόμα και από άποψη ποιότητας.

Ντάξει έχω διαβάσει και έχω δει πόσο χάλια είναι το s5, αλλά τόσο χάλια;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταλαβαίνω την αγανάκτηση, αλλά τα 6 κινητά δεν αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα, μπροστά στον αριθμό που έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία. Για παράδειγμα αν είχες αγοράσει 6 (ή 40+) lumia 535 θα είχες αντιμετωπίσει και στα 6 (ή και στα 40+) πρόβλημα με την οθόνη αφής, αυτό σημαίνει ότι η Νοκια ή η MS είναι "μάπα το καρπούζι";... Η εμπειρία σου είναι σεβαστή, αλλά όχι απαραίτητα και αντιπροσωπευτική της συγκεκριμένης εταιρείας.

tο ότι είσαι ολίγον τι άσχετος με το σπορ και δεν ξέρεις να διαλέξεις το καλό από το μάπα ας πούμε, παίζει σαν πιθανότητα; :D

Εντιτ: Προφανώς έκανα quote λάθος πόστ :unsure:. Sorry Jophiel.  :fear: Irony lvl 152.  :ph34r:

Επεξ/σία από paparovic
  • Like 2
Δημοσ.

tο ότι είσαι ολίγον τι άσχετος με το σπορ και δεν ξέρεις να διαλέξεις το καλό από το μάπα ας πούμε, παίζει σαν πιθανότητα; :D

Πώς δηλαδή; Το ζουλάς και άμα ζουληχτεί το αφήνεις και παίρνεις το διπλανό, όπως στη λαϊκή με τα φρούτα;

:D :D :D

• Like 1
Δημοσ.

Πώς δηλαδή; Το ζουλάς και άμα ζουληχτεί το αφήνεις και παίρνεις το διπλανό, όπως στη λαϊκή με τα φρούτα;

:D :D :D

Sorry που σε έκανα λανθασμένα quote, έκανα έντιτ στο ποστ.  :wacko:

• Like 1
Δημοσ.

Για μενα ολα τα κινεζικα ειναι fail.

Απο την αρχη ομως ξερεις τι πας να παρεις, οποτε δεν πρεπει να εχεις απαιτησεις σε αυτην την τιμη.

Το βασικο ειναι οταν παρεις κατι και το πιασεις πρωτη φορα στο χερι σου, να γουστάρεις και όχι να ξενερωσεις.

Εχω φιλο διπλα μου εδω στη δουλεια που αλλαζει το ενα κινεζικο μετα το αλλο.

Πραγματικα, τοσο αδιαφορα κινητα δεν ειδα ποτε μου.

Εγω μια φορα πηρα κινεζικο tablet και το μετανιωσα.

Το εδωσα, εβαλα και αλλα 60 ευρω και πηρα επωνυμο.

Ε καμια σχεση. Το επωνυμο ακομα και κλειστο που το βλεπεις, το χαιρεσαι, τροπος του λεγειν.

πες το ιδιο πραγμα και για huwei/zte/xiaomi/meizu/oppo/one plus...... να πεθάνουν και η κότες απο το γελοιο

• Like 8
Δημοσ.

Δυστυχώς, αν σκέφτεστε να πάρετε κινέζικο low budget, να είστε προετοιμασμένοι για πολύ ψάξιμο, αγανάκτηση, υπομονή και χρόνο. 

ΥΣ Μην διανοηθείτε να προτείνετε τέτοια κινητά σε γυναίκες. Θα σας τα πρήξουν, και το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας κατηγορήσουν για την αγορά τους. Εκτός και αν είστε διατιθεμένοι να αφιερώσετε χρόνο για το κινητό (και εννοείται πως δεν θα εκτιμήσουν την προσπάθεια σας).

ΕΣΚΙΣΕΣ ΛΕΜΕ!!!! :) :)

τα 'χω περάσει :) στο τέλος κράτησα εγώ το κινητό και της αγόρασα... samsung...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...