News Editors insomnia.gr Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 News Editors Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Το Elephone P3000s είναι ένα οκταπύρηνο, dual SIM smartphone με οθόνη 5,0 ιντσών, το οποίο τελευταία αναβαθμίστηκε και έτσι εξοπλίζεται με 3GB RAM και με νέο οκυταπύρηνο SoC για ακόμα καλύτερη συμπεριφορά σε όλες τις περιπτώσεις καθώς και με οθόνη 1080p.Η συσκευή βασίζεται στο οκταπύρηνο SoC της MediaTek, MKT6752 (1,7GHz, Mali-Τ760 GPU), με 3GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου, που όμως επεκτείνεται χρησιμοποιώντας μία κάρτα μνήμης microSD έως και κατά 128GB. Διαθέτει 4G LTE modem, WiFi 802.11a/b/g/n, δύο υποδοχές για κάρτες SIM (Dual SIM, Dual Standby), Bluetooth 4.0, GPS καθώς και NFC κ.ά. Μία ακόμα σημαντική αλλαγή σε σχέση με το πρωτότυπο, είναι ότι διαθέτει οθόνη 5,0 ιντσών LCD IPS με ανάλυση 1080 x 1920 pixels. Η εμπρόσθια κάμερα έχει αισθητήρα 5.0 Megapixels (το πρωτότυπο είχε κάμερα 8,0MP) ενώ η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος διαθέτει αισθητήρα 13 Megapixels και συνοδεύεται από LED flash. Στο πίσω μέρος επίσης διαθέτει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων (Fingerprint ID) που χρησιμεύει για το ξεκλείδωμα το κινητού ενώ υποστηρίζονται και λειτουργίες gesture recognition και gesture sensing. Η μπαταρία της συσκευής έχει χωρητικότητα 3150mAh. Οι διαστάσεις του είναι 145 x 72 x 8,9 χιλιοστά και το βάρος είναι 150 γραμμάρια. Το νέο, ανανεωμένο Elephone P3000s θα το βρείτε στην Geabest με τιμή $181 με το κουπόνι EP3GB ενώ η έκδοση με τα 2GB RAM είναι διαθέσιμη με τιμή $139,98 χρησιμοποιώντας το κουπόνι EP3000S. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2015 από insomnia.gr
teo20net Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Είδα ότι είναι διαθέσιμο για pre-order. Αναρωτιέμαι τώρα αν το προπαραγγείλω, πόσο περίπου θα χρειαστεί για να το παραλάβω. Έχει κάποιος σχετική πληροφορία;
terry308 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Η πρώτη λέξη του τίτλου είναι αρκετή για να μη διαβάσω τα υπόλοιπα γραφόμενα. Δεν πρόκειται να ξαναπιάσω κάτι αυτής της εταιρείας και ούτε καν να προτείνω, ούτε στον εχθρό μου. 2
SIP1995 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Η πρώτη λέξη του τίτλου είναι αρκετή για να μη διαβάσω τα υπόλοιπα γραφόμενα. Δεν πρόκειται να ξαναπιάσω κάτι αυτής της εταιρείας και ούτε καν να προτείνω, ούτε στον εχθρό μου. Τόσο fail ?
zaf_4 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δλδ; Για συγκεκριμένη μοντέλο μιλάς γιατί έχω διαβάσει καλά σχόλια για την εταιρεία.
sothoms Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Για μενα ολα τα κινεζικα ειναι fail. Απο την αρχη ομως ξερεις τι πας να παρεις, οποτε δεν πρεπει να εχεις απαιτησεις σε αυτην την τιμη. Το βασικο ειναι οταν παρεις κατι και το πιασεις πρωτη φορα στο χερι σου, να γουστάρεις και όχι να ξενερωσεις. Εχω φιλο διπλα μου εδω στη δουλεια που αλλαζει το ενα κινεζικο μετα το αλλο. Πραγματικα, τοσο αδιαφορα κινητα δεν ειδα ποτε μου. Εγω μια φορα πηρα κινεζικο tablet και το μετανιωσα. Το εδωσα, εβαλα και αλλα 60 ευρω και πηρα επωνυμο. Ε καμια σχεση. Το επωνυμο ακομα και κλειστο που το βλεπεις, το χαιρεσαι, τροπος του λεγειν.
nikoskokos Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Ρε παιδια τι συζηταμε τωρα 180 δολαρια;; μιλαμε για κινητο με προδιαγραφες σχεδον galaxy s5 η γενικα ναυαρχιδας περσυνης σε τιμη χωμα...αν το πάρεις και την παλεψει ενα χρονο εχεις κανει τρομερη επιλογή και με τα υπολοιπα 200 που περισεψανε περνεις το επομενο....ενταξει κινεζικο ναι...αλλα και οι κορεατες πριν ανεβουν κινέζους τους θεωρουσανε... 3
Ntinaras Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 ειχα παρει ενα ελεφον για το ξαδερφο μου, γενικα δεν μ αρεσε... παρολο που στα χαρτια ηταν γρηγορο, στη πραγματικοτητα δεν ειχε καμια ουσιωδη διαφορα απο το δικο μου που ειναι 2 ετων...
SIP1995 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δλδ; Για συγκεκριμένη μοντέλο μιλάς γιατί έχω διαβάσει καλά σχόλια για την εταιρεία. Εγώ έχω διαβάσει το ακριβώς αντίθετο για αυτή την εταιρία...
sostos Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Πεδες ....προσοχη στην Geabest, εδωσα δυο παραγγελιες ,( with paypal ) την μια την φορτωσαν μετα ενα μηνα και την αλλη μου εστειλαν email και μου λενε ειναι εκτος stock , οποιος δεν το πιστευει να του στειλω το email.
SIP1995 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Ρε παιδια τι συζηταμε τωρα 180 δολαρια;; μιλαμε για κινητο με προδιαγραφες σχεδον galaxy s5 η γενικα ναυαρχιδας περσυνης σε τιμη χωμα...αν το πάρεις και την παλεψει ενα χρονο εχεις κανει τρομερη επιλογή και με τα υπολοιπα 200 που περισεψανε περνεις το επομενο....ενταξει κινεζικο ναι...αλλα και οι κορεατες πριν ανεβουν κινέζους τους θεωρουσανε... Μπορεί να έχει τα specs του S5, αλλά δε είναι το ίδιο....ακόμα και από άποψη ποιότητας.
SIP1995 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 ειχα παρει ενα ελεφον για το ξαδερφο μου, γενικα δεν μ αρεσε... παρολο που στα χαρτια ηταν γρηγορο, στη πραγματικοτητα δεν ειχε καμια ουσιωδη διαφορα απο το δικο μου που ειναι 2 ετων... Είδες, μόνο specs ξέρουν να βάζουν οι κινέζοι, χωρίς ουσιώδη διαφορά....(εξαιρούνται εταιρίες όπως Huawei, Asus και Lenovo).
Ntinaras Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 η ποιοτητα κατασκευης ηταν μια χαρα φανταζομαι το προβλημα ηταν η εκδοση ανδροιδ που φορουσε και το κανε να σερνεται. υπαρχουν πολυ καλυτερες κινεζικες απο τις 3 που ανεφερες, και ειναι και πιο αγνωστες.
Redshift Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 εχει η αδερφη μου το P3000S του 2014 ,μια χαρα κινητο ειναι λιγο τις rom τους πρεπει να δουλεψουν
VirusKennen Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Για μενα ολα τα κινεζικα ειναι fail. Απο την αρχη ομως ξερεις τι πας να παρεις, οποτε δεν πρεπει να εχεις απαιτησεις σε αυτην την τιμη. Το βασικο ειναι οταν παρεις κατι και το πιασεις πρωτη φορα στο χερι σου, να γουστάρεις και όχι να ξενερωσεις. Εχω φιλο διπλα μου εδω στη δουλεια που αλλαζει το ενα κινεζικο μετα το αλλο. Πραγματικα, τοσο αδιαφορα κινητα δεν ειδα ποτε μου. Εγω μια φορα πηρα κινεζικο tablet και το μετανιωσα. Το εδωσα, εβαλα και αλλα 60 ευρω και πηρα επωνυμο. Ε καμια σχεση. Το επωνυμο ακομα και κλειστο που το βλεπεις, το χαιρεσαι, τροπος του λεγειν. Κλαίω!! Δεν υπάρχεις 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα