Noex Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Καλημέρα παρέα έχω ξανα κάνει την ίδια ερώτηση πριν κάποιες μέρες αλλά θέλω να την ξανά κάνω γιατί πλησίαζω προς την αγορά της καινούριας μου συσκευής οπότε θέλω να σιγουρευτω. Mate 7 octacore 16 gb??? Η λενοβο vibe z2 pro. Που είναι στα ίδια λεφτά και δικαρτο ?
maddoctor Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Κατ' εμέ καλύτερα Lenovo. Καλύτερη κάμερα, καλύτερος επεξεργαστής, είναι και δίκαρτο.
Noex Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Κατ' εμέ καλύτερα Lenovo. Καλύτερη κάμερα, καλύτερος επεξεργαστής, είναι και δίκαρτο. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΡΦΕ!! ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 32 ΤΟ mate 7 ομως θα μου ελεγες ματε 7 ?
maddoctor Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΡΦΕ!! ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 32 ΤΟ mate 7 ομως θα μου ελεγες ματε 7 ? Είδες κάπου να λέω σαν κριτήριο την χωρητικότητα...!?
Noex Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Είδες κάπου να λέω σαν κριτήριο την χωρητικότητα...!? Το ειπα μονο κ μονο επειδη εχει 3 GB επεξεργαστη
Iris_89 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Το ειπα μονο κ μονο επειδη εχει 3 GB Ram(?) επεξεργαστη Fixed
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr: Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα Παρακαλώ υποβάλετε εκ νέου το θέμα σας, δίνοντάς του αυτήν την φορά έναν περιγραφικό τίτλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις