ADHD Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Κοιταξτε υπαρχουν απλα θεματα οπως πχ η αυξηση βαρους λογο φαγητου/μειωση μεταβολισμου/ηλικιας το οποιο λυνεται οντως με τη δυναμη της θελησης και ολοι μπορουν να κανουν(με διατροφη και ασκηση), υπαρχουν δυσκολοτερα ζητηματα οπως καταθλιψη η αυξηση βαρους για αλλους λογους τα οποια θελουν παρακολουθηση απο γιατρο και φαρμακευτική αγωγη. Υπαρχει η νευρικη ανορεξια για την οποια δεν γνωριζω πολλα οποτε δεν ξερω αν τη ξεπερνας με τη θεληση σου και μονο παντως ειναι σοβαρο θεμα. Αυτα που λες Iris ειναι ψιλοασχετα με το θεμα να σου πω την αληθεια, εχεις δηλωσει οτι εχεις asperger/καταθλιψη/δυσλεξια σε παρα πολλα topics και τα καταφερες στο βαθμο που θελεις να βελτιωθεις, οκ μπραβο σου ειλικρινα αλλα γιατι το λες σε καθε απαντηση?? Δεν ειναι ολες οι μορφες και η σοβαροτητα του καθε ζητηματος ιδια για να εχουμε εσενα ως benchmark για καθε προβλημα, ετσι οπως το λες ειναι σαν να κατηγορεις ολους τους υπόλοιπους ενω οπως σου ειπα δεν ειναι η καθε περιπτωση ιδια. Δεν θελω να σου την πω παντως καλοπροαιρετα το λεω αλλα αν ειναι να μου πεις και εμενα get rect πες το σωστα rekt..
Iris_89 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Κοιταξτε υπαρχουν απλα θεματα οπως πχ η αυξηση βαρους λογο φαγητου/μειωση μεταβολισμου/ηλικιας το οποιο λυνεται οντως με τη δυναμη της θελησης και ολοι μπορουν να κανουν(με διατροφη και ασκηση), υπαρχουν δυσκολοτερα ζητηματα οπως καταθλιψη η αυξηση βαρους για αλλους λογους τα οποια θελουν παρακολουθηση απο γιατρο και φαρμακευτική αγωγη. Υπαρχει η νευρικη ανορεξια για την οποια δεν γνωριζω πολλα οποτε δεν ξερω αν τη ξεπερνας με τη θεληση σου και μονο παντως ειναι σοβαρο θεμα. Αυτα που λες Iris ειναι ψιλοασχετα με το θεμα να σου πω την αληθεια, εχεις δηλωσει οτι εχεις asperger/καταθλιψη/δυσλεξια σε παρα πολλα topics και τα καταφερες στο βαθμο που θελεις να βελτιωθεις, οκ μπραβο σου ειλικρινα αλλα γιατι το λες σε καθε απαντηση?? Δεν ειναι ολες οι μορφες και η σοβαροτητα του καθε ζητηματος ιδια για να εχουμε εσενα ως benchmark για καθε προβλημα, ετσι οπως το λες ειναι σαν να κατηγορεις ολους τους υπόλοιπους ενω οπως σου ειπα δεν ειναι η καθε περιπτωση ιδια. Δεν θελω να σου την πω παντως καλοπροαιρετα το λεω αλλα αν ειναι να μου πεις και εμενα get rect πες το σωστα rekt.. Σε πάρα πολλά? Seriously? Ειδικά σε αυτό, δεν το είπα από μόνη μου Και σχετικά με την κατάθλιψη, πάλι μόνο σε αυτό. Σε αυτό με την δυσλεξία ναι, επειδή πάλι έχουν βρει την δικαιολογία "σκοτώνω κόσμο με τα ορθογραφικά μου, έχω δυσλεξία". Σωστό το λάθος, έχω δυσλεξία. Got it?
ADHD Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Οκ υπερβολή ηταν απλα το εχω ξαναδει να το λες για τη δυσλεξία ειδικα και για μαθησιακές δυσκολίες εχεις δίκιο εδω, δες την ουσια ομως μη στέκεσαι εκει. Αρκετοι βρίσκουν δικαιολογίες για τις προσωπικές τους αποτυχίες η ελαττώματα αλλα οπως σου ειπα και εκει να μεινεις δεν ειναι καθε περιπτωση ιδια, δεν εχει την ιδια σοβαρότητα και χαρακτηριστικα και "χτυπαει" διαφορετικά τον καθενα ανάλογα. Ειπαμε για απλες καταστασεις εχεις δικιο ολοι το ξερουμε αλλα μη χρησιμοποεις τον εαυτο σου (που δεν γνωριζουμε και ακριβως την περιπτωση σου) σαν παράδειγμα δύναμης θέλησης για ολους τους υπολοιπους. Να στο πω πιο απλα, ειμαι εγω 100 κιλα επειδη πλακωθηκα στα σουβλακια και στις πιτσες, χανω με μια διαιτα και γυμναστικη 15 κιλα και επιστρεφω σε φυσιολογικα επιπεδα, ε δεν θα αρχισω να λεω στον αλλο που ειναι 180 κιλα και εχει σοβαρο προβλημα "ελα μωρε θεληση και χαρακτηρας ειναι το παν αφου το εκανα εγω μπορεις και εσυ" Χωρις να θελω να υποτιμησω οτι εχεις πετυχει και οπως ειπα το λεω καλοπροαιρετα χωρις να θελω να σου την πω.
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μα αυτό είναι το νόημα. Αφού μπορείς Εσύ μπορεί και ο άλλος. Δε λέμε ότι είναι το ίδιο εύκολο και για τους δύο αλλά ότι μπορούν και οι δύο.. 1
Iris_89 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μα αυτό είναι το νόημα. Αφού μπορείς Εσύ μπορεί και ο άλλος. Δε λέμε ότι είναι το ίδιο εύκολο και για τους δύο αλλά ότι μπορούν και οι δύο.. Με την διαφορά στο να θέλεις κάτι, έτσι? Πχ εγώ δεν μπορώ να φτάσω στην δική σου dedication στο γυμναστήριο ή στην διατροφή, όχι επειδή δεν μπορώ αλλά επειδή δεν θέλω. Εκεί βρίσκεται το νόημα που πολλοί δεν καταλαβαίνουν. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Παρεπιπτοντως απο την ωρα που γραφτηκαν προς τον Αnorymous κατι προσβλητικες στο οριο του ρατσισμου αηδιες για το οτι δεν μπορει να ακουμπησει χερια-ποδια στην πλατη του επειδη ειναι παχυσαρκος, εχει κανει logoff απτο forum και δεν εχει ξαναμπει, πραγμα ασυνηθιστο για τοσες ωρες για τον συγκεκριμενο... Ελπιζω να το πηρε χαλαρα αυτο και οτι αλλο θα μπορουσε να το αντιληφθει σαν προσβολη.
Mau-Maus Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 αυτο ειναι γεγονος , ειναι πολυ λεπτο το ζητημα , και παρα εχει πεσει το ΄΄ΕΓΩ'' εδω περα ! εγω ο ενας εγω η αλλη .. οκ ειστε οι καλυτεροτεροι ολων μην προσβαλετε τον αλλον ομως ! ενα μηνυμα για ψυχιατρικη βοοηθεια εστειλα και το μετανιωσα (και ας ειναι 100% σωστο )
ADHD Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δηλαδη αν θες εσυ και ο spect με τη δυναμη της θελησης γίνεστε και mister olympia ας πουμε?? Εγω αυτο λεω, να φτιαξεις ενα σωμα σαν του spect ναι ειναι θεμα παω γυμναστηριο/διατροφη/πειθαρχια κτλπ το να γινω επαγγελματιας body builder η αντίστοιχα να καταπολεμησω ενα σοβαρο προβλημα παχυσαρκιας/νευρικης ανορεξιας δεν ειναι το ιδιο με αυτο που κανετε εσεις και μπορει να υπαρχουν limitations και στο σωμα. Μπορει να μπορεις να κανεις αυτο που λες αλλα αν ηταν λιγο σοβαροτερη η περιπτωση σου να μην μπορουσες οποτε η προσωπικη σου εμπειρια δεν ειναι κριτήριο οτι με τη θεληση καταφέρνουμε τα παντα.
Iris_89 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Θαύματα δεν γίνονται και το ξέρεις. Ούτε είπα πως θα γίνω bodybuilder lol. Σε λογικά πλαίσια πάντα, αν θέλουμε κάτι πάρα πολύ και προσπαθήσουμε πολύ γι' αυτό, ναι ίσως κάτι γίνει. Δεν είπα πως ο σκύλος μου αν έχει θέληση θα λύνει μαθηματικές εξισώσεις.
ADHD Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μα αυτο υπονοείτε εκτος αν καταλαβα λαθος, οτι οποιοσδήποτε με τη θεληση καταφερνει αυτο που θελει επειδη καταφέρατε εσεις κατι. Το οποιο κατι για τα δικα σας στανταρ ειναι κάποια επιτυχία για εναν αλλο μπορει να ειναι απλα δευτερα, σχετικα ειναι αυτα.. Και ξαναλεω καποιο προβλημα σε λογικα πλαισια οπως λες ναι το ειπα και πριν, επειδη ομως δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις σε λογικα πλαισια δεν μπορεις να βγαινεις και να λες στον καθενα οτι μπορει επειδη μπορεσες εσυ κατι διαφορετικο με την περιπτωση του. Δεν ξερω ποσο πιο απλα να το γραψω ελπιζω να εγινε ξεκαθαρο τωρα. Ειμαι σιγουρος οτι ειχατε καλες προθεσεις να δειξετε τη δυναμη της θελησης κτλπ απλα ισως καποιο το εκλαβουν διαφορετικα. Εγω προσωπικα ουτε παχυσαρκος ειμαι ουτε τιποτα και δεν με ενδιαφερει το θεμα απλα για αλλους το λεω.
defacer Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μα αυτο υπονοείτε εκτος αν καταλαβα λαθος, οτι οποιοσδήποτε με τη θεληση καταφερνει αυτο που θελει επειδη καταφέρατε εσεις κατι. Το οποιο κατι για τα δικα σας στανταρ ειναι κάποια επιτυχία για εναν αλλο μπορει να ειναι απλα δευτερα, σχετικα ειναι αυτα.. Ακριβώς επειδή είναι σχετικά το λένε μόνο για πράγματα που έχουν γίνει κατ' επανάληψη και από πάρα πολλούς ("ήμουν παχύσαρκος και τώρα είμαι στιλάκι", "ήμουν ψοφίμι και τώρα μασάω σίδερα") και όχι για πράγματα όπως mr olympia.
nicoc89 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 ο καθένας μπορεί να αποφασίσει να προσπαθήσει να αλλάξει , να σταματήσει να τρώει ανεξέλεγκτα και να βάλει λίγη άσκηση στη ζωή του (περπάτημα) Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε όλοι μοντέλα ούτε τούμπανα , αυτό ειναι θέμα του καθενός , πως γουστάρει να ειναι , αλλα ειναι υποχρέωση μας να κρατάμε το σώμα μας σε υγιές range γιατι αν δεν σας νοιάζει για τον εαυτό σας τουλάχιστον σκεφτείτε τους δικούς σας , σκεφτείτε πως θα νιώσουν αν πάθετε ανακοπή και πεθάνετε ή όταν σας βλέπουν σε αυτή την κατάσταση , να ξέρουν πως η ζωή σας βρίσκεται σε κίνδυνο. Ξέρω περίπτωση απο πρώτο χέρι κ όχι "άκουσα" , κοπέλας μάλιστα , που γούσταρε απο πάντα να τρώει σαβούρα που δεν την τρώει κανένας μας , όχι σουβλάκια και pizza , μιλάμε για φάση γαριδάκια όλη μέρα , μπισκότα , σοκολάτες σαν μανιακή και όποτε έλεγε να φάει και φαγητό κοπάναγε κάτι φαγητά φορτωμένα με bacon , μαγιονέζα , κρέμα γάλακτος κλπ έξτρα στη συνταγή που όποιος τα έτρωγε πάθαινε overdose (αυτό που παθαίνουμε όταν τρώμε πολύ αρνί το πάσχα που κλείνουν τα μάτια και γλαρώνουμε ) . Ε αυτό το άτομο πήγε και έβαλε δαχτυλίδι ? όπως το λένε anyway και όμως συνέχισε να τρώει τα ίδια. Η εικόνα της ειναι fucked up χωρίς υπερβολές γιατι έχασε απότομα βάρος και χωρίς διατροφή(έτρωγε τα ίδια απλά λιγότερα γιατι γέμιζε το στομάχι και δεν χώραγε)/άσκηση και το δέρμα δεν επανήρθε ούτε 1% και η υγεία της το ίδιο. Ήθελε να κάνει πλαστική κοιλιάς ενώ δεν είχε χάσει όλα τα κιλά που έπρεπε για να συμμαζέψει αυτό που κρεμόταν σαν φουστάνι και τη μέρα πριν το χειρουργείο που μπήκε για εξετάσεις προεγχειρητικές τελικά δεν την άφησαν να κάνει γιατι ο αιματοκρίτης της ήταν στο μισό του επιτρεπτού ορίου. guess what , στο θάλαμο του νοσοκομείου έτρωγε πατατάκια , κρουασάν και σοκολάτες όλο χαρά και ειρωνεία προς τους γιατρούς που της την είπαν, αλλα με όμορφο τρόπο . Δεν μιλάμε για άτομο με κατάθλιψη που τρώει για ψυχολογικούς λόγους η οτιδήποτε . με αυτό^ θέλω να πω πως δεν αξίζουν όλες οι περιπτώσεις να ασχοληθείς και να βοηθήσεις , τέτοια άτομα δεν δείχνουν ούτε ενα ίχνος θέλησης να αλλάξουν παρα μόνο ψάχνουν την μαγική λύση , το νυστέρι ή το χάπι που θα κάνει το θαύμα αλλιώς αποδέχονται την κατάσταση τους και βρίσκουν δικαιολογίες στο άψε σβήσε αν η κουβέντα φτάσει εκεί . 1
MT60RS Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε όλοι μοντέλα ούτε τούμπανα , αυτό ειναι θέμα του καθενός , πως γουστάρει να ειναι , αλλα ειναι υποχρέωση μας να κρατάμε το σώμα μας σε υγιές range γιατι αν δεν σας νοιάζει για τον εαυτό σας τουλάχιστον σκεφτείτε τους δικούς σας , σκεφτείτε πως θα νιώσουν αν πάθετε ανακοπή και πεθάνετε ή όταν σας βλέπουν σε αυτή την κατάσταση , να ξέρουν πως η ζωή σας βρίσκεται σε κίνδυνο. αυτο στεκει μονο αν καποιος εχει μικρα παιδια
nicoc89 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 αυτο στεκει μονο αν καποιος εχει μικρα παιδια ναι γιατι αμα δεν έχεις μικρά παιδιά οι γονείς σου κ τα αδέρφια σου δε νοιάζονται δεν ξέρω αν είσαι παχύσαρκος και κρατάς αμυντική στάση τώρα ή αν θες να κάνεις πλάκα ούτε με νοιάζει tbh , όλοι είμαστε ελεύθεροι να εκφράζουμε τις απόψεις μας , αλλα όπως κ να έχει έχω δίκιο
MT60RS Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 δηλ θα καταπιεζομαι εγω για να μην στεναχωρηθει ο αλλος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα