AbyssD Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Γεια σας παιδια ελπιζω να μην ειμαι εκτος θεματος αλλα θελω να μου απαντησουν σχετικα με τα hardware του υπολογιστη. Λοιπον η ερωτηση ειναι η εξης: Γιατι οι τιμες απο τον Δεκεμβρη και μετα κυριως εχουν ανεβει στα υψη? Ακουγεται οτι η τιμη του δολλαριου ανεβηκε οκ αλλα εμας γιατι μας επηρεαζει αυτο? Επισης μπορουμε να μαθουμε αν θα πεσουν οι τιμες?
TheELF Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Ακουγεται οτι η τιμη του δολλαριου ανεβηκε οκ αλλα εμας γιατι μας επηρεαζει αυτο? Ε δεν κατασκευάζονται εδώ,από αμερική τα παίρνουμε,σε δολάρια τα πληρώνουμε (οι έμποροι anyway) οπότε ανάλογα το δολάριο ανέβο(δεν)κατεβαίνουν οι τιμές. 1
AbyssD Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δεν καταλαβα το τελευταιω. Λες οτι δεν θα πεσουν οι τιμες?
kaban22 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Γεια σας παιδια ελπιζω να μην ειμαι εκτος θεματος αλλα θελω να μου απαντησουν σχετικα με τα hardware του υπολογιστη. Λοιπον η ερωτηση ειναι η εξης: Γιατι οι τιμες απο τον Δεκεμβρη και μετα κυριως εχουν ανεβει στα υψη? Ακουγεται οτι η τιμη του δολλαριου ανεβηκε οκ αλλα εμας γιατι μας επηρεαζει αυτο? Επισης μπορουμε να μαθουμε αν θα πεσουν οι τιμες? 1
AbyssD Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μπορεις να μου στειλεις το link γι αυτο το site?
NikosKallithea Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Σε λίγο που θα είναι και σε δρχ να δεις τι τιμές θα εχουν 2
Speculoos Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Sorry για το ξεθάψιμο, αλλά οκ οι τιμές είναι πλέον απαγορευτικές για να κάνεις το οτιδήποτε που να έχει το όποιο value. Οι δε διακυμάνσεις είναι τελείως αψυχολόγητες, μπορώ να αναφέρω παραδείγματα από διάφορες χώρες που ζω αλλά το πλέον χαρακτηριστικό είναι το εξής: Ιρλανδία, i3-4150, πριν από 15 μέρες κόστιζε 110 ευρώ, σήμερα τον βρίσκεις online στα 140-150... 1
NikosKallithea Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Προφανώς είναι νέα εισαγωγή με την τρέχουσα ισοτιμία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα