Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ελπιζω να μην ειμαι εκτος θεματος αλλα θελω να μου απαντησουν σχετικα με τα hardware του υπολογιστη. Λοιπον η ερωτηση ειναι η εξης: Γιατι οι τιμες απο τον Δεκεμβρη και μετα κυριως εχουν ανεβει στα υψη? Ακουγεται οτι η τιμη του δολλαριου ανεβηκε οκ αλλα εμας γιατι μας επηρεαζει αυτο? Επισης μπορουμε να μαθουμε αν θα πεσουν οι τιμες?

Δημοσ.

Ακουγεται οτι η τιμη του δολλαριου ανεβηκε οκ αλλα εμας γιατι μας επηρεαζει αυτο?

Ε δεν κατασκευάζονται εδώ,από αμερική τα παίρνουμε,σε δολάρια τα πληρώνουμε (οι έμποροι anyway) οπότε ανάλογα το δολάριο ανέβο(δεν)κατεβαίνουν οι τιμές.

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας παιδια ελπιζω να μην ειμαι εκτος θεματος αλλα θελω να μου απαντησουν σχετικα με τα hardware του υπολογιστη. Λοιπον η ερωτηση ειναι η εξης: Γιατι οι τιμες απο τον Δεκεμβρη και μετα κυριως εχουν ανεβει στα υψη? Ακουγεται οτι η τιμη του δολλαριου ανεβηκε οκ αλλα εμας γιατι μας επηρεαζει αυτο? Επισης μπορουμε να μαθουμε αν θα πεσουν οι τιμες?

post-193096-0-97175600-1427927253_thumb.png

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Sorry για το ξεθάψιμο, αλλά οκ οι τιμές είναι πλέον απαγορευτικές για να κάνεις το οτιδήποτε που να έχει το όποιο value.

Οι δε διακυμάνσεις είναι τελείως αψυχολόγητες, μπορώ να αναφέρω παραδείγματα από διάφορες χώρες που ζω αλλά το πλέον χαρακτηριστικό είναι το εξής: Ιρλανδία, i3-4150, πριν από 15 μέρες κόστιζε 110 ευρώ, σήμερα τον βρίσκεις online στα 140-150... :shock:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...