23Optimus Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 καλησπερα σε ολους αντιμετωπιζω ενα περιεργο θεμα εδω και καιρο χωρις να εχω βγαλει μια ακριβες λυση για το θεμα γιατι ολο υποθεσεις κανω. την πρωτη φορα την πατησα με ενα malware adult camera info το οποιο εφυγε. μετα απο τοσα σκαν που εχω κανει. και δε ξερω εγω τι αλλο τι και ναφυγε.|δευτερη φορα τωρα που αδυνατω αν ηταν απο το πρωτο προβλημα η οχι γιατι εμφανηστηκε μετα απο εβδομαδες. οταν μου πεταξε ιο toolbar μεσω αναβαθμισης προγραματος για τραγουδια. και αυτο το σβησα απο τι μου πε το προγραμμα hitman pro και ολα τα αλλα. malwarebytes κλπ. που τα εχω χρησιμοποησει αυτο το καιρο οπως adw cleaner advanced system care ccleaner ... προχτες παρατηρησα στον chrome να φορτωνει περιεργα links στην αναλυση σχεδον καθε σελιδας κατω δεξια sto chrome γραφοντας αναμονη για κεντρικο υπολογυστη t.ctrsv.com rsdv κατι τετοια και οταν παω σε διαφορες σελιδες δε με αφηνει να κανω τπτ και αν πατησω μεσα μου πεταει δηαφημησεις σε σελιδες αλλες το ψαξα προτεινουν απλες μεθοδους οπως επαναφορα ρυθμισεων περιηγητων και σκαν με προγραμματα τα οποια δεν βοηθησαν τελικα..τελος σημερα το πρωι μπαινω απο το κινητο μου μεσω wifi στο σπιτι μου πεταει και εκει διαφημηστικα κλπκανω reset το ρουτερ μ και μετα δε δειχνει τπτ απολυτως ουτε υπολογυστη ουτε κινητο λεω παει αυτο ηταν./ αλλα να που οχι ομως. μετα απο κανα 2ωρο ξαναεμφανηστηκε το ιδιο θεμα και παρατηρησα οτι με ελενχο cmd ipconfig/all ip adress η κανονικη ως προτιμομενη αλλα dns servers ενω ειχε την ιδια ip οπως και την αρχικη ip με το που αρχιζε να μου εμφανιζει παλι αυτο που κολλαει στο ιντερνετ στις σελιδες ta dns servers γραφουν αλλη ip... τωρα ξαναεκανα παλι reset και εφτιαξε.. οποιος γνωρηζει κατι ας βοηθησει γιατι να φανταστειτε ουτε εδω μπορουσα να γραψω. αχαχα φορματ αν κανω μπορει να μην αλλαξει και κατι.
infin1tyGR Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Άλλαξε DNS servers από τις ρυθμίσεις του router και τον default κωδικό για το user interface του (που είναι συνήθως admin). 1
23Optimus Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 αν σου πω οτι δε θυμαμαι το τι παιζει εκει θα τηλεφωνησω την εταιρια να το κοιταξουνε. αλλα αχετα απο αυτο. δε μπορω να βρω το τι ακριβως φταιει.. αλλα εφοσον με το που κανω reset το ρουτερ φτιαχνουν ολα.. κατι παιζει εκει... και το θεμα τι ειναια υτο που το μπλοκαρει ξανα.χμμ θα τα ψαξω ολα απο την αρχη
23Optimus Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 ακομα ακρη δεν εχω βγαλει.ειτε ιος να υπαρχει στο υπολογυστη η ναναι θεμα απο το ρουτερ. παντως μπηκα και αλλαξα κωδικο στο router αλλα τι αλλο να πειραξω δε γνωριζω. προχτες με το malwarebytes μου βρησκε αυτο το toolbar sweetpage και το σβηνα αλλα το αβαστ μου βρηκε κατι περιεργο με ονομασια windows.C: sysrestore.exe win.32 malware gen το πατησα διαγραφη. βεβαια ισως ναταν σοβαρο γιατι μετα στην εκκινηση δεν ανοιγε η επιφανεια εργασιας. οποτε εκανα επαναφορα συστηματος και φτιαχτηκε. το θεμα με ολα αυτα 0 συμπερασμα αν ειναι απο το πολογυστη η δουλεια η απο το ρουτερ ωστε να προσωραγα σε φορματ δηλαδη η οχι αν εβρισκα λυση
CyberCr33p Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Σου έχουν χακάρει το router και άλλαξαν τους nameservers.
23Optimus Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) οτι και ναναι οτι δε βρισκεις τι φταιει.. και αν κανω φορματ και δεν εφταιγε μονο ο υπολογυστης και τραβαω τα ιδια παλι ειναιαστα αναθεμα τα ιντερνετ με το καθε τρελο με τους ιους. παντως σιγουρα αν φταιει το ρουτερ οπως μπορω να το ξερω? το μονο που χω κανει ειναι αλαξα κωδικο στο ρουτερ αλαξα και το κωδικο του wifi.απιθανο μο φαινεται γιατι ειμαι με καλωδικο εθερνετ και πρωτη φορα συμβαινει κατι τετοιο γινεται να χακαριστεις ετσι? παλια εμπαινα χωρις αντ μπλοκερ ουτε αντιβαιρους παταγε οτι ναναι και δε τραβαγα αυτα.. το μονο κακο ειναι τωρα αν τυχον δε φταει μονο ο υπολογυστης και κανω φορματ και τραβαω μετα τα ιδια. αυτη τη στιγμη τωρα παντως δ εμου κανει κατι ας ελπισουμε επειδη αλλαξα κωδικο στο ρουτερ μηπως εφτιαξε Επεξ/σία 2 Απριλίου 2015 από 23Optimus
newtech Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 οτι και ναναι οτι δε βρισκεις τι φταιει.. και αν κανω φορματ και δεν εφταιγε μονο ο υπολογυστης και τραβαω τα ιδια παλι ειναι αστα αναθεμα τα ιντερνετ με το καθε τρελο με τους ιους. παντως σιγουρα αν φταιει το ρουτερ οπως μπορω να το ξερω? το μονο που χω κανει ειναι αλαξα κωδικο στο ρουτερ αλαξα και το κωδικο του wifi. απιθανο μο φαινεται γιατι ειμαι με καλωδικο εθερνετ και πρωτη φορα συμβαινει κατι τετοιο γινεται να χακαριστεις ετσι? παλια εμπαινα χωρις αντ μπλοκερ ουτε αντιβαιρους παταγε οτι ναναι και δε τραβαγα αυτα.. το μονο κακο ειναι τωρα αν τυχον δε φταει μονο ο υπολογυστης και κανω φορματ και τραβαω μετα τα ιδια. αυτη τη στιγμη τωρα παντως δ εμου κανει κατι ας ελπισουμε επειδη αλλαξα κωδικο στο ρουτερ μηπως εσφτιαξε Κανε ενα HARD RESET to router Και κατεβασε το πιο καινουριο firmware και βαλτο!
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 αν ειναι θεμα Pc τοτε θα στους αλλαζει μονο στο Pc.αν για καποιο λογο στους αλλαζει στο ρουτερ τοτε κατι απο το Pc τρεχει λογικα και μπαινει στο ρουτερ και τους αλλαζει οποτε σου περναει τους λαθος dns και στο κινητο.κατι ειχαν πει και για καποια router σε καποιο αλλο θεμα που ειχαν αυτο το θεμα. εκει firmware update,hard reset αλλαγη στοιχεια Login αλλα καντα απο κανα κινητο οχι το Pc εφοσον το Pc δεν ξερουμε ποσο καθαρο ειναι.μετα δες αν στο κανει στο κινητο.αν οχι τοτε δοκιμασε το Pc χωρις να κανεις Login στο ρουτερ.να δεις θα στους αλλαξει και στο ρουτερ ή απλα θα μεινουν αλλαγμενοι στο Pc.αν στο pc αλλαξουν τοτε καντο κανα format να τελειωνεις και αυτο.κακο δεν του κανει.και προσοχη τι κατεβαζεις.
23Optimus Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) sto pc εχει μονο αυτους τους βασικους που ξεκιναει απο 192 αν ενοεις αυτο. δε τα πολυξερω και με εχει μπερδεψει. κοιταξα και σις ρυθμισεις του ρουτερ αλλα δενπειραξα κατι στα dns το εχει αυτοματο χτες μια μια απλη επαννεκινηση δε μου το κανε αλλα μετα απο λιγο εβγαζε παλι τα παλαβασημερα παντως δεν εχει ξαναβγαλει κατι. δεν ξερω το τι παιζει περιεργα πραγματα. αυτο που παρατηρησα μολις κανει ρεζετ και πατησα cmd να δω εκει τις ip και ολα πρωτα ειχε ιδια ip σε ολα απλα στη προτιμωμενη με αλη καταληξη απλα μετα απο καποια στιγμη εκει που γραφει dns διακοσμητες εγραφε αλλο που ξεκιναγε απο 104 και απο κατω εγραφε 8.8.8.8.... δηλαδη αν παιζει κατι με ρουτερ και κανω φορματ μπορει να πεταξει ιο το ρουτερ στο υπολογυστη η καμια σχεση?. απλα θελω να γλυτωσω το φορματ κιολας αν τυχον το λυσω το προβλημα και χωρις φορματμεχρι στιγμης το εχω ταραξει στα σκαν αυτο το καιρο. αλλαξα σημερα και το κωδικο στο ρουτερ και στο wifi αυτο το αλλο με το firmware πρωτη φορα το ακουω καταρχιν οι ip dns του υπολογυστη ειναι αυτα που φαινοντε με το cmd και στη συνεχεια ipconfig/all ?? και του ρουτερ αν κανω λογκ ιν και μπω στις ρυθμισεις του? Επεξ/σία 2 Απριλίου 2015 από 23Optimus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα