Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους αντιμετωπιζω ενα περιεργο θεμα εδω και καιρο χωρις να εχω βγαλει μια ακριβες λυση για το θεμα γιατι ολο υποθεσεις κανω.    την πρωτη φορα την πατησα με ενα malware  adult camera info 
το οποιο εφυγε. μετα απο τοσα σκαν που εχω κανει. και δε ξερω εγω τι αλλο τι και ναφυγε.
|
δευτερη φορα τωρα  που αδυνατω αν ηταν απο το πρωτο προβλημα η οχι γιατι εμφανηστηκε μετα απο εβδομαδες.  οταν μου πεταξε ιο toolbar μεσω αναβαθμισης προγραματος για τραγουδια. και αυτο το σβησα απο τι μου πε το προγραμμα hitman pro και ολα τα αλλα.  malwarebytes  κλπ.
 που τα εχω χρησιμοποησει αυτο το  καιρο οπως adw cleaner  advanced system care ccleaner ...  προχτες παρατηρησα στον chrome  να φορτωνει περιεργα links στην αναλυση σχεδον καθε σελιδας  κατω δεξια sto chrome  γραφοντας αναμονη  για κεντρικο υπολογυστη t.ctrsv.com  rsdv  κατι τετοια  

και οταν παω σε διαφορες σελιδες δε με αφηνει να κανω τπτ και αν πατησω μεσα μου πεταει δηαφημησεις σε σελιδες αλλες  το ψαξα προτεινουν απλες μεθοδους οπως επαναφορα ρυθμισεων περιηγητων   και σκαν με προγραμματα τα οποια δεν βοηθησαν τελικα..
τελος σημερα  το πρωι μπαινω απο το κινητο μου μεσω wifi στο σπιτι μου πεταει και εκει διαφημηστικα κλπ
κανω reset  το ρουτερ μ και μετα δε δειχνει τπτ απολυτως ουτε υπολογυστη ουτε κινητο λεω παει αυτο ηταν./ αλλα να που οχι ομως.  μετα απο  κανα 2ωρο ξαναεμφανηστηκε το ιδιο θεμα  και παρατηρησα οτι με ελενχο    cmd       ipconfig/all             ip adress   η κανονικη ως προτιμομενη   αλλα  dns servers  

ενω ειχε την ιδια ip οπως και την αρχικη ip    με το που αρχιζε να μου εμφανιζει  παλι αυτο  που κολλαει στο ιντερνετ στις σελιδες    ta dns servers    γραφουν αλλη  ip... τωρα ξαναεκανα παλι   reset και εφτιαξε..    οποιος γνωρηζει κατι ας βοηθησει  γιατι να φανταστειτε ουτε εδω μπορουσα να γραψω. αχαχα      φορματ αν κανω μπορει να μην αλλαξει και κατι. 

Δημοσ.

αν σου πω οτι δε θυμαμαι το τι παιζει εκει θα τηλεφωνησω την εταιρια να το κοιταξουνε. αλλα αχετα απο αυτο. δε μπορω να βρω το τι ακριβως φταιει.. αλλα εφοσον με το που κανω reset  το ρουτερ φτιαχνουν ολα.. κατι παιζει εκει... και το θεμα τι ειναια υτο που το μπλοκαρει ξανα.χμμ θα τα ψαξω ολα απο την αρχη

Δημοσ.

ακομα ακρη δεν εχω βγαλει.ειτε ιος να υπαρχει στο υπολογυστη η ναναι θεμα απο το ρουτερ.   παντως μπηκα και αλλαξα κωδικο στο router   αλλα τι αλλο να πειραξω δε γνωριζω.           προχτες με το malwarebytes  μου βρησκε αυτο το toolbar  sweetpage και το σβηνα αλλα το αβαστ  μου βρηκε κατι περιεργο με ονομασια       windows.C: sysrestore.exe    win.32 malware gen      το πατησα διαγραφη. βεβαια ισως ναταν σοβαρο γιατι  μετα στην εκκινηση   δεν ανοιγε η επιφανεια εργασιας. οποτε εκανα επαναφορα συστηματος και φτιαχτηκε.        το θεμα με ολα αυτα 0 συμπερασμα αν ειναι απο το πολογυστη η δουλεια η απο το ρουτερ  ωστε να προσωραγα σε φορματ δηλαδη η οχι αν εβρισκα λυση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οτι και ναναι οτι δε βρισκεις τι φταιει.. και αν κανω φορματ και δεν εφταιγε μονο ο υπολογυστης και τραβαω τα ιδια παλι ειναι
αστα αναθεμα τα ιντερνετ με το καθε τρελο με τους ιους.       παντως σιγουρα αν φταιει το ρουτερ οπως μπορω να το ξερω?  το μονο που χω  κανει ειναι αλαξα κωδικο στο ρουτερ αλαξα και το κωδικο του wifi.
απιθανο μο φαινεται  γιατι ειμαι με καλωδικο εθερνετ και πρωτη φορα συμβαινει κατι τετοιο γινεται να χακαριστεις ετσι? παλια εμπαινα χωρις αντ μπλοκερ ουτε αντιβαιρους παταγε οτι ναναι και δε τραβαγα αυτα..       το μονο κακο ειναι τωρα αν τυχον δε φταει μονο ο υπολογυστης και κανω φορματ και τραβαω μετα τα ιδια.    αυτη τη στιγμη τωρα παντως δ εμου κανει κατι ας ελπισουμε επειδη αλλαξα κωδικο στο ρουτερ μηπως εφτιαξε

Επεξ/σία από 23Optimus
Δημοσ.

οτι και ναναι οτι δε βρισκεις τι φταιει.. και αν κανω φορματ και δεν εφταιγε μονο ο υπολογυστης και τραβαω τα ιδια παλι ειναι

αστα αναθεμα τα ιντερνετ με το καθε τρελο με τους ιους.       παντως σιγουρα αν φταιει το ρουτερ οπως μπορω να το ξερω?  το μονο που χω  κανει ειναι αλαξα κωδικο στο ρουτερ αλαξα και το κωδικο του wifi.

απιθανο μο φαινεται  γιατι ειμαι με καλωδικο εθερνετ και πρωτη φορα συμβαινει κατι τετοιο γινεται να χακαριστεις ετσι? παλια εμπαινα χωρις αντ μπλοκερ ουτε αντιβαιρους παταγε οτι ναναι και δε τραβαγα αυτα..       το μονο κακο ειναι τωρα αν τυχον δε φταει μονο ο υπολογυστης και κανω φορματ και τραβαω μετα τα ιδια.    αυτη τη στιγμη τωρα παντως δ εμου κανει κατι ας ελπισουμε επειδη αλλαξα κωδικο στο ρουτερ μηπως εσφτιαξε

Κανε ενα HARD RESET to router Και κατεβασε το πιο καινουριο firmware και βαλτο!

Δημοσ.

αν ειναι θεμα Pc τοτε θα στους αλλαζει μονο στο Pc.αν για καποιο λογο στους αλλαζει στο ρουτερ τοτε κατι απο το Pc τρεχει λογικα και μπαινει στο ρουτερ και τους αλλαζει οποτε σου περναει τους λαθος dns και στο κινητο.κατι ειχαν πει και για καποια router σε καποιο αλλο θεμα που ειχαν αυτο το θεμα.

εκει firmware update,hard reset αλλαγη στοιχεια Login αλλα καντα απο κανα κινητο οχι το Pc εφοσον το Pc δεν ξερουμε ποσο καθαρο ειναι.μετα δες αν στο κανει στο κινητο.αν οχι τοτε δοκιμασε το Pc χωρις να κανεις Login στο ρουτερ.να δεις θα στους αλλαξει και στο ρουτερ ή απλα θα μεινουν αλλαγμενοι στο Pc.αν στο pc αλλαξουν τοτε καντο κανα format να τελειωνεις και αυτο.κακο δεν του κανει.και προσοχη τι κατεβαζεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

sto pc εχει μονο αυτους τους βασικους που ξεκιναει απο 192 αν ενοεις αυτο. δε τα πολυξερω και με εχει μπερδεψει.  κοιταξα και σις ρυθμισεις του ρουτερ  αλλα δενπειραξα κατι στα dns το εχει αυτοματο    χτες μια μια απλη επαννεκινηση δε μου το κανε αλλα μετα απο λιγο εβγαζε παλι τα παλαβα
σημερα παντως δεν εχει ξαναβγαλει κατι.   δεν ξερω το τι παιζει περιεργα πραγματα.  

αυτο που παρατηρησα μολις κανει ρεζετ   και πατησα  cmd  να δω εκει τις ip και ολα    πρωτα ειχε ιδια ip  σε ολα απλα στη προτιμωμενη με αλη καταληξη    απλα μετα απο καποια στιγμη εκει που γραφει  dns διακοσμητες εγραφε αλλο που ξεκιναγε απο 104 και απο κατω εγραφε 8.8.8.8....    
δηλαδη αν παιζει κατι με ρουτερ και κανω φορματ μπορει να πεταξει ιο το ρουτερ στο υπολογυστη η καμια σχεση?. απλα θελω να γλυτωσω το φορματ κιολας αν τυχον το λυσω το προβλημα και χωρις φορματ
μεχρι στιγμης το εχω ταραξει στα σκαν αυτο το καιρο. αλλαξα σημερα και το κωδικο στο ρουτερ και στο wifi αυτο   το αλλο με το  firmware    πρωτη φορα το ακουω  
καταρχιν  οι ip dns  του υπολογυστη ειναι αυτα που φαινοντε   με το cmd    και στη συνεχεια ipconfig/all   ?? και  του ρουτερ    αν κανω λογκ ιν και μπω στις ρυθμισεις του?

Επεξ/σία από 23Optimus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...