Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην ακούς κανέναν φίλε μου, πάρε το καλώδιο που θες και θα είσαι οκ. Το θέμα ας το κλειδώσει κάποιος, είναι κρίμα να γίνει θέμα με vs και συγκρούσεις, όπως έγινε στο αντίστοιχο θέμα του παιδιού που ρώτησε για fx 8320 και i5 4570.

• Like 2
Δημοσ.

Ενα μεγαλο κ ειρωνικο μπραβο σε αυτους π κραζουν κ κοροιδευουν εναν ανθρωπο που ειναι ανορθογραφο.Κανενας σεβασμος.Δικαιωμα του ειναι να προσπαθει υποχρεωση δικη σας να τον στηριξετε.Εσεις ειστε οι θεοι ενω δεν κοιτατε τα δικα σας προβλημα.Κρυβεστε πισω απο την οθονη σας και προσπαθητε με τα προβληματα των αλλων να κρυβετε την μαυριλα κ την σαπιλα σας..ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!

• Like 8
Δημοσ.

Ενα μεγαλο κ ειρωνικο μπραβο σε αυτους π κραζουν κ κοροιδευουν εναν ανθρωπο που ειναι ανορθογραφο.Κανενας σεβασμος.Δικαιωμα του ειναι να προσπαθει υποχρεωση δικη σας να τον στηριξετε.Εσεις ειστε οι θεοι ενω δεν κοιτατε τα δικα σας προβλημα.Κρυβεστε πισω απο την οθονη σας και προσπαθητε με τα προβληματα των αλλων να κρυβετε την μαυριλα κ την σαπιλα σας..ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!

Ξέσπασες τα είπες, επιστροφή στο θέμα γιατί ο άνθρωπος εξακολουθεί να έχει αναπάντητες ερωτήσεις. Στο περιθώριο διάλεξε εικόνα ή κείμενο για την υπογραφή σου να χαρείς.

Δημοσ.

εχεις να μου προτεινει καποιο?

Τα μόνα που ξέρω οτι λειτουργούν ειναι αυτά της apple (εχουν κανα 25αρι νομίζω) διότι αυτό εχω δοκιμάσει απο imac σε προτζεκτορα.

Δημοσ.

Τα μόνα που ξέρω οτι λειτουργούν ειναι αυτά της apple (εχουν κανα 25αρι νομίζω) διότι αυτό εχω δοκιμάσει απο imac σε προτζεκτορα.

Πες μου πως τα λένε ακριβώς μήπως βρούμε καμία φθηνότερη εναλλακτική λύση.

Δημοσ.

Πες μου πως τα λένε ακριβώς μήπως βρούμε καμία φθηνότερη εναλλακτική λύση.

http://store.apple.com/us/product/MB572Z/B/mini-displayport-to-vga-adapterαυτο ειναι

τα παρομοια

http://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?from=catspan&keyphrase=displayport+to+vga

Σε παρόμοια αναζήτηση που έκανα,τα φθηνότερα έχουν ένα θεματάκι με φωτεινές γραμμές στην οθόνη αν τα herz ξεπεράσουν τα 60 οπότε θα πρέπει να έχεις καρφωμένο το vsync παντού 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...