Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα μπορούσατε να μου πείτε σε αφτες της 2 εξόδους DVI αν υπαρχή μετατροπέας (Η κατή παρόμοιο)  από το DVI να το κανό να βγαίνει σε έξοδος VGA? για να έχω δυο οθόνες μια με HDMI και αλί μια για να την συνδέσω με VGA αλά δεν ξέρω αν γίνετε. 

post-337406-0-14487300-1427924372_thumb.jpg

Δημοσ.

άμα δις την φώτο έτσι οποσ ειναι τα 2 DVI έχουν μια ευφυΐα γραμη και δεν εχουν αλα 4 πινάκια που αφτα τα καλώδια που μου εστιλες τα έχουν. 

Δημοσ.

Aν χρησιμοποιείς κάτι σαν το Firefox https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/

Κλαίω τώρα τελευταία με τα σχόλια ...

Αυτο που ψάχνεις λέγεται  DVI-D .Τα DVI καλώδια χωρίζονται σε DVI-D και DVI-i με το 2ο να διαθέτει λίγο περισσότερο bandwith (νομίζω).Εν πάσει περιπτώσει ψάξε για το σωστό .

Δημοσ.

δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν και οι 2 DVI ταυτοχρονα. Τουλαχιστον αυτο γινοτα στην 6950. θα πρεπει να εχεισ μια DVI και ειτε HDMI ειτε Display port

Δημοσ.

Το μονο που εχω δει να λειτουργει ειναι το displayport to vga  αλλα και παλι μερικες φορες δεν λειτουργει σωστα.

Γενικως θες active μετατροπεα και τα dp to vga ειναι τα πιο πολλα active,ωστοσο εχουν θεματα συμβατοτητας μερικα

Δημοσ.

Δυσλεξία έχει ρε παιδιά ο άνθρωπος, χώρια που το ξέρω το παιδί, δεν είναι τόσο δύσκολο να γίνει αντιληπτό. Και άλλα άτομα έχουν δυσλεξία εδώ μέσα, δεν είναι κάτι το τραγικό.

• Like 5
Δημοσ.

Kαι ξαναλέω αν χρησιμοποιεί Firefox μπορεί άνετα να δοκιμάσει το πρόσθετο. ΄Οχι μόνο του κοκκινίζει τα λάθη του αλλά με δεξί κλικ προτείνει και διορθώσεις. Μόνο καλό θα του κάνει και δεν είναι οι προηγούμενες συμμετοχές απαραίτητα κακοπροαίρετες.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...