IceBorn Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Γειά σας παιδιά,Ενας φίλος μου πήρε μια κεραία για wifi έκανε εγκατάσταση τα drivers της κεραίας αλλα το πρόβλημα του είναι οτι η κεραία όλο κανει connect και dissconnect ενω σε όσους άλλους υπολογιστές εχω δοκιμάσει δουλέυει μια χαρά ξέρετε καμια λύση;
4GGELOS Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μήπως οι drivers(ή και η κεραία) δεν κάνουν για το λειτουργικό που έχει ο φίλος σου; Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και τελικά η ασύρματη κάρτα είχε ασυμβατότητα με το λειτουργικό.
soteras Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Αν ειναι με usb μηπως εχει θεμα η θυρα που τη βαζει
micos000 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Αν το συνδέει σε προέκταση usb να δοκιμάσει απευθείας σε κάποια usb, κατά προτίμηση στις πίσω.
IceBorn Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 τα έχουμε δοκιμάσει όλα αυτά αλλα τίποτα δεν δούλεψε επίσης η κεραία είναι συμβατή με win 8 και 8.1 λέει και error στο device manager οτι δεν φορτώνουν τα drivers ενω υπάρχουν!
De@th L0rd Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Το τροφοδοτικό που έχει στο συγκεκριμένο pc ο φίλος σου είναι πιθανόν για πέταμα γιατί δε δίνει σωστό ρεύμα στις usb. Oι κεραίες αυτές θέλουν ως Minimum το maximum ρεύμα που δίνει η usb. Επομένως αν σε άλλους υπολογιστές δουλεύει έχει πρόβλημα τροφοδοσίας. Κάντε ένα system restore και ξαναπεράστε chipset drivers αν το το τροφοδοτικό είναι κομπλέ.
IceBorn Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Τα κάναμε τίποτα φίλε επίσης ξεχασα να αναφέρω λάπτοπ είναι
SPANK Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 connect και disconnect κανει μονο σε ενα συγκεκριμένο wifi ? δοκιμάστε το και σε καποιο αλλο να δείτε. Καμία φορά ορισμένα wifi με τα router δεν εχουν καλή συμβατότητα οποτε δοκιμάστε στο συγκεκριμένο wifi router που προσπαθείτε να συνδεθείτε να δοκιμάσετε αλλο κανάλι αλλα και δοκίμαστε να βγάλετε τον κωδικό και να συνδεθείτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα